Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 15:30

22.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vedoucí mužstvo tabulky zvítězilo i v Moravských Málkovicích


Branky


0

Mužstvo drnovického béčka přijelo do Moravských Málkovic bez několika zraněných hráčů a i v základní sestavě nastoupili někteří hráči s nedoléčenými zraněními. Domácím také chyběl zraněný nejlepší střelec mužstva Martin Pavlík. I přesto  vedoucí mužstvo soutěže předvedlo, hlavně ve druhém poločase, taktický výkon a zaslouženě si odvezlo další tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé branky v úvodu utkání

Na začátku utkání se obě mužstva pustila do útočení a na obou stranách byly k vidění první slibné brankové příležitosti. Již v deváté minutě sklepl Radek Pytela míč ke Štefanu Hrubšovi a ten prostřelil domácího brankářa Karla Jenerála. Domácí na vedoucí branku hostí rychle odpověděli. Po rohovém kopu vyrovnal  Lukáš Ďuriník. V dalším průběhu prvního poločasu se domácí snažili prosadit rychlými jednoduchými protiútoky a několikrát se jim podařilo provětrat obranu hostů a brankář Miroslav Raška držel svoje mužstvo dobrými zákroky. Po půlhodině hry musel odstoupit pro zranění drnovický špílmachr Dušan Švanda. To znamenalo, že zbývající zranění hráči již musí dohrát, protože víc náhradníků si hosté nepřivezli. Přesto ještě do poločasu vyslal Zbyněk Zbořil do vyložené příležitosti Michala Mazala, ale ten sám proti Karlu Jenerálovi svoji šanci prováhal.

Výborný výkon hostů ve druhé části hry

Hned krátce po zahájení druhé části hry vystihl Štefan Hrubša rozehrávku domácích hráčů a vyrazil sám na střídajícího brankáře Martina Čelechovského. Nezištnou přihrávkou našel Zbyňka Zbořila, který do prázdné branky zajistil hostům vedení. V další části hry hráli hosté s domácími hráči "bago". Přesnou kombinací přes volné hráče drželi míč a snažili se šetřit zraněné hráče. Dostávali se i k zakončení a po jedné z akcí nastřelil Zbyněk Zbořil z dálky tyč. S domácími protiútoky si obrana hostů s přehledem poradila, až se někdy zdálo, že řešení situací je příliš profesorské a nebezpečné. V šedesáté páté minutě napřáhl ze střední vzdálenosti Pišta Hrubša a jeho levačka poslala míč do sítě domácích potřetí. V závěru hostům již síly docházely velmi viditelně a domácí si vytvořili velkou územní převahu. Některé jejich akce byly velmi nebezpečné a asi nejblíž ke gólu měl opět Lukáš Ďuriník, ale před prázdnou brankou na míč hlavou nedosáhl.  



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Moravské Málkovice
Ladislav Grmela - trenér: Dnes jsme měli velkou šanci proti zkušenému mužstvu hostí bodovat. V sestavě ve které přijeli a při nedostatku hráčů na lavičce, bylo vedoucí mužstvo soutěže porazitelné. Katastrofálně jsme nezvládli začátek druhého poločasu a ve zbývajícím průběhu se hráči nedokázali zvednout. Kontaktní gól při závěrečném náporu mohl zápas ještě zdramatizovat, ale i v proměňování šancí jsme dnes zklamali.

FK Drnovice B
Vlastimil Polišenský - trenér: Přes zdravotní problémy hráčů, které nám způsobily velké potíže se sestavením mužstva, jsme dobrým a taktickým výkonem, hlavně ve druhém poločase, dokázali v dnešním utkání zvítězit.



Sestavy


TJ Sokol Moravské Málkovice
K. Jenerál [-] (46. M. Čelechovský [-] ) - J. Sedláček [-] , P. Harásek [-] , P. Bánský [-] , R. Doupovec [-] , M. Zacpálek [-] , T. Kudlička [-] (70. V. Giblo [-] ) , L. Ďuriník [-] , M. Zbořil [-] , R. Trněný [-] , K. Klvač [-]

FK Drnovice B
M. Raška [-] - I. Drbal [-] , V. Zbořil [-] , V. Polišenský [-] - M. Mazal [-] , J. Weber [-] , D. Švanda [-] (32. J. Raška [-] ) , Š. Hrubša [-] , O. Böhm [-] , R. Pytela [-] - Z. Zbořil [-]

ŽK: 21. P. Harásek .
Hráči zápasu: M. Zbořil - Š. Hrubša .
Místo: Moravské Málkovice. Počet diváků: 30. Rozhodčí: PLOC Petr - ĎURINÍK Petr (N), OLEJNÍČEK Zbyněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.