0:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 14:00

7.kolo, Liberecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oslabené Přepeře stejně suverénní


Branky


11. T. Trč , 56. T. Trč , 83. P. Martínek
0

I v 7. kole 1. B třídy západ stále drží Přepeře sérii bez obdržené branky, do Frýdlantu přijely bez devíti důležitých hráčů, i přesto ale dokázaly zvítězit se značným náskokem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku měli hosté hru pod kontrolou

Hosté začali svižně a již ve 2. minutě vyslal dlouhým pasem O. Horák svého bratra Tomáše, který si obhodil brankáře, ten ho fauloval, leč rozhodčí ponechal "výhodu" a míč se dokutálel mimo branku. V 11. minutě již udeřilo. Výborně hrající O. Horák uvolnil Žabokrtského, ten udělal kličku obránci vystřelil,brankář střelu vyrazil a dobíhající Trč s přehledem zavěsil 0:1. Ve 26. minutě unikl po pravém křídle Žabokrtský a z 20 metrů vystřelil těsně nad pravou šibenici. Ve 35. minutě zahrávali domácí rohový kop, odražený míč se dostal na vápno, ale následná střela domácího Záruby šla nad branku.

Rychlý druhý gól Trče a kontrola hry hostů

Druhý poločas začal, tak jako první skončil a v 52. minutě vysunul O. Horák Žabokrtského, ten unikl domácím stoperům a šajtlí trefil tyčku domácí branky. V 54. minutě podnikli domácí rychlý protiútok a z úhlu trefili boční síť. V 56. minutě házel Hrmo dlouhý aut, míč propadl na malé vápno, kde byl připraven opět Trč a nekompromisně ho uklidil do branky 0:2. V 65. minutě centroval Hrmo a na zadní tyči nabíhající T. Horák trefil jen brankáře. V 83. minutě narazil Hrmo Martínkovi, ten si obhodil obránce a poslal míč k zadní tyči na konečných 0:3.  


Ohlasy k zápasu



FK Přepeře
Miroslav Kvapil (trenér FK Přepeře): Přijeli jsme do Frýdlantu bez několika hráčů, z různých důvodů absentovali Peškar, Pěnička, Hartman, Císař, Cimbál, Rohacký, Tušer, Hurt, Havlín, ale skvěle jsme se s tím vypořádali a potěšilo i další čisté konto.



Sestavy


Slovan Frýdlant B
M. Němec [-] - J. Mičunovič [-] , J. Vocásek [-] , J. Pleskač [-] , L. Peml [-] - M. Patrman [-] (67. J. Vízner [-] ) , M. Lopuszynski [-] , J. Záruba [-] , J. Lode [-] - J. Buřita [-] (78. M. Krýcha [-] ) , K. Suk [-]

FK Přepeře
J. Vrabec [-] - M. Kupka [-] , J. Kubáček [-] , R. Feri [-] , J. Hrmo [-] - P. Martínek [-] , T. Trč [-] , O. Horák [-] , T. Horák [-] (85. P. Baudys [-] ) - M. Žabokrtský [-] , F. Tokan [-] (89. M. Kvapil [-] ) -

ŽK: 13. M. Patrman , 53. J. Lode , 81. J. Mičunovič - 78. R. Feri , 80. M. Žabokrtský , 85. P. Martínek .
Místo: UMT. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Mareček Pavel - HEJL Štěpán, COUFAL Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.