0:4
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

5.kolo, Liberecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přepeře opět s nulou v obraně


Branky


0

I v dalším kole, kdy Osečná hostila FK Přepeře se hostům podařilo zvítězit a to opět bez vstřelení branky soupeře. Tentokrát zaznamenali výhru v poměru 0:4 a to i přesto, že jeli oslabení o Hurta a Havlína, kteří jsou na hostování v FK Semily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas v režii Přepeř

V 15. minutě poslal Feri dlouhý balon na Martínka, ten prodloužil na Tokana a ten chladnokrevně podél brankáře zavěsil 0:1. Ve 25. minutě si na velkém vápně naskočil na míř Martínek a jeho hlavičku k tyči uklidil do branky Trč 0:2. Ve 35.minutě dostal na vápně míč Martínek, udělal obránci kličku a střelou k tyči zvýšil na 0:3.

Polevení Přepeř

Ve druhém poločase Přepeře polevily a domácí se snažili, aby jako první mužstvo v soutěži vstřelilo "přepeřákům" gól. Jenže jejich snaha končila u vápna, a tak nakonec v 83. minutě napřáhl z 20 metrů střelec Peškar a utěšenou střelou od břevna poslal míč do sítě 0:4.



Ohlasy k zápasu



FK Přepeře
Miroslav Kvapil (trenér FK Přepeře): I přes oslabení o Hurta a Havlína jsme opět zvítězili a i s nulou v defenzívě, za což jsem velmi rád.



Sestavy


SK Osečná
J. Bílý [-] - P. Trapp [-] , J. Třešňák [-] , L. Rybář [-] (46. J. Starý [-] ) , V. Pokorný [-] , V. Novotný [-] , P. Kysela [-] , A. Kysela [-] (56. M. Lach [-] ) , J. Krásný [-] , T. Janíček [-] (69. J. Tomáš [-] ) , J. Hybner [-]

FK Přepeře
J. Kumprecht [-] - P. Tušer [-] , J. Hrmo [-] , R. Feri [-] , M. Kupka [-] - T. Horák [-] , O. Horák [-] , J. Peškar [-] , P. Martínek [-] (84. J. Kubáček [-] ) - F. Tokan [-] - T. Trč [-]

ŽK: 34. R. Feri , 41. O. Horák .
Místo: Tráva. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Copko Jakub - KLIMT Pavel, JANOVSKÝ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.