Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 14:00

4.kolo, Liberecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Favorizované Přepeře potvrdily formu


0

Za sobotního odpoledne, v úmorném vedru, přivítaly favorizované Přepeře mužstvo Hodkovic. Již od prvních minut měl zápas jednoznačný průběh.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas ve znamení branek

Již ve 4. minutě se po hezké uličce do šance dostal Martínek, ale trefil tyč. V 7. minutě po centru Hurta se již nemýlil a hlavou zavěsil, 1:0. V 10. minutě rozehrál Peškar rohový kop na Hrma, ten prudce vystřelil a k odraženému míči se dostal opět Martínek a chladnokrevně poslal míč do sítě hostů, 2:0. O dvě minuty později se k odraženému míči dostal zase Martínek, tentokrát přestřelil. V 19. minutě vystřelil Tokan a do šibenice dorážel kdo jiný než Martínek, který zkompletoval hattrick, 3:0. Ve 26. minutě vyslal krásným dlouhým pasem Peškar T. Horáka, který byl na hranici vápna faulován a Hrmo z trestného kopu těsně přestřelil. Ve 30. minutě zahrávaly Přepeře další přímý kop, k balonu se tentokrát postavil Peškar a udělal z brankaře soupeře solný sloup, 4:0. Ve 34. minutě na centr Hurta naběhl Tokan a trefil břevno. Ve 38. minutě si na pas za obranu naběhl T. Horák a s přehledem skoroval 5:0. Ve 40.minutě se hosté dostali do první a jediné pološance, ale střelu z velkého vápna Vrabec v pohodě chytil.

Poklidná druhá půle

Do druhého poločasu šli hráči Přepeř s cílem nikam se nehnat a v klidu dohrát bez obdržené branky, takže se hrál nezáživný fotbal s minimem šancí. V 67. minutě vyslal Hrmo do úniku Havlína a ten nezaváhal, 6:0. V 79. minutě Peškar vyslal utěšenou střelu z trestného kopu do šibenice, ale brankář Hodkovic ji zázračně vyrazil. Přepeře splnily roli favorita a v poklidném tempu s přehledem zvítězily.



Ohlasy k zápasu


FK Přepeře
Miroslav Kvapil (trenér FK Přepeře): Potěšil mě především návrat z dovolené kanonýra Martínka,který zaznamenal hattrick za 19 minut, ale také disciplinovaná hra celého týmu.




Sestavy


FK Přepeře
J. Vrabec [-] - V. Hurt [-] , J. Hrmo [-] , R. Feri [-] , M. Kupka [-] - O. Horák [-] , T. Horák [-] (46. P. Tušer [-] ) , J. Peškar [-] , P. Martínek [-] , V. Havlín [-] - F. Tokan [-] (61. T. Trč [-] )

SK Hodkovice nad Mohelkou
R. Švanda [-] - P. Nevyhoštěný [-] (46. D. Dostrašil [-] ) , M. Hanisch [-] , V. Bouška [-] , P. Redaj [-] - T. Bolard [-] , J. Chlum [-] , M. Tóth [-] , D. Dostrašil [-] - L. Pavlík [-] , M. Gavala [-]

ŽK: 43. T. Horák , 58. F. Tokan - 36. M. Tóth .
Místo: Tráva Semily. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Pekař Eduard - PROCHÁZKA Jan, DYTRYCH Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.