6:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 14:00

2.kolo, Liberecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček z Přepeř rozstřílel Hrádek


Branky


10. F. Tokan , 42. F. Tokan , 55. J. Peškar , 65. F. Tokan , 78. F. Tokan , 85. F. Tokan
0

V úvodním kole západní 1. B třídy se Přepeře představily jako nováček ligy s vysokými ambicemi a štědrým majitelem. Největším jménem v týmu je nejspíše Jaroslav Peškar a jeho pověstná dělovka bude noční můrou nejednoho brankáře, své po tomto utkání může říct brankář Hrádku, který si ji stoprocentně užil do syta. Přepeře úvodní utkání zvládly podle očekávání a s vysokým rozdílem zvítězily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prvnímu poločasu vévodilo duo Peškar a Tokan

V sobotu čekal fotbalisty Přepeř historicky první zápas v B třídě a tak měl tým o motivaci postaráno. Od začátku se domácí pustili do soupeře s velkou vervou. Hned v 5. minutě vyslal Peškar dlouhým pasem do úniku Ondřeje Horáka, který z úhlu těsně přestřelil. V 10. minutě zahrával Peškar rohový kop, k odraženému míči se dostal Tokan a nekompromisně zavěsil 1:0. V 16. minutě kopal domácí „spielmacher“ Peškar trestný kop, opět našel hlavu Tokana, který ovšem mířil těsně nad branku hostů. V následujících minutách domácí v klidu kontrolovali hru. Ve 30. minutě se jim to málem nevyplatilo, domácí stoper špatně odhadl odskok míče a hostující útočník se ocitl sám před úplně prázdnou brankou a k všeobecnému údivu trefil tyč. Ve 37. minutě po hezké akci Tomáše Horáka zakončoval Cimbál, ale brankář hostí jeho střelu vytlačil na roh. Dále ve 39.minutě zahrával prudký přízemní roh Peškar a Rohacký patičkou otřel míč o tyč. ve 42. minutě Ondřej Horák rozehrál rychle trestný kop na Peškara a jeho tvrdou střelu dorazil do branky Tokan 2:0.

Střelecký koncert Tokana

Hned v úvodu měli domácí navrch a netrvalo dloouho a potvrdili to i střelecky. V 51. minutě prudkou střelu vyslal Peškar, kterou brankář hostí s námahou vyrazil. V 53. minutě si postavil k trestnému kopu z 25 metrů Peškar a jen o kousek minul šibenici. O dvě minuty se situace opakovala, tentokrát se již Přepeřský „shooter“ nemýlil a trefil přesně růžek branky. V 65. minutě vysunul Cimbál nádherně Tokana a ten chladnokrevně obešel brankáře 4:0. V 67. minutě domácí Pěnička obešel ve vápně čtyři protihráče, vystřelil a brankář hostí konečkama prstů vyrazil mimo branku. V 70. minutě se nečekaně objevil hostující útočník sám před domácím brankářem Kumprechtem, který ho zázračně vychytal. Dále pak v 78. minutě akce po ose Tomáš Horák, Císař a Tokan 5:0.V 85. minutě unikl po křídle Císař, odcentroval a Tokan dokončil svůj střelecký koncert 6:0. Další utkání domácí sehrají s Mšenským „béčkem“ a o motivaci bude mít postaráno především právě Jaroslav Peškar, který část své kariéry sehrál ve zdejší Jiskře.



Ohlasy k zápasu


FK Přepeře
Miroslav Kvapil (trenér FK Přepeře): Se zápasem jsem dnes velice spokojen, předvedli jsme velmi seriózní a kvalitní výkon s minimem chyb. Obrana byla pevná a útok velmi produktivní. Doufám, že další zápasy předvedeme podobnou kvalitu a o výsledky nebudu mít strach. Za výkon musím kluky pochválit.




Sestavy


FK Přepeře
J. Kumprecht [-] - M. Cimbál [-] , V. Hurt [-] , O. Horák [-] , T. Horák [-] , P. Tušer [-] , F. Tokan [-] (85. T. Trč [-] ) , D. Rohacký [-] (81. R. Feri [-] ) , J. Peškar [-] , L. Pěnička [-] (74. T. Císař [-] ) , M. Kupka [-]

TJ Slovan Hrádek nad Nisou B
M. Laluch [-] - P. Dočekal [-] , I. Kovač [-] , A. Kapras [-] , M. Novák [-] (25. J. Svoboda [-] ) - T. Horňák [-] (82. J. Prokorát [-] ) , T. Petružálek [-] , F. Bobvoš [-] , P. Mrázek [-] (70. F. Strya [-] ) - T. Farský [-] , M. Badi [-]

ŽK: 30. J. Peškar - 48. T. Petružálek , 53. P. Mrázek , 60. A. Kapras , 86. P. Dočekal .
Místo: Tráva Semily. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Mařatka Karel - VYDRA Jan, HOLMAN David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.