Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 14:00

6.kolo, Liberecký | Česká Lípa | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sosnová doma zápas nezvládla, od Police utržila vysokou porážku


Branky


0

Relativně trápící se Sosnová hostila družstvo z Horní Police. Oba kluby na tom byly víceméně podobně a proto se očekávalo vyrovnané utkání a doufalo se v mnoho gólů. Předpověď se částečně naplnila, jenže většinu gólů vstřelil jen jeden tým.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Otrkávání obou celků, poločas o jedné brance

Do utkání hráči vběhli s jasnou myšlenkou, nenechat protější tým vybojovat body. Také tomu prvních dvacet minut hra nasvědčovala, neboť se oba celky tzv. oťukávali a ani jeden tým nechtěl chybovat. Tento stav trval až do 28. minuty a zásluhou Davida Kaliny, který poslal míč do sítě hlavou, bylo družstvo z Police na koni. V první polovině hry jsme již neměli možnost shlédnout zásadní situaci nebo moment. Do kabin tedy hráči odcházeli za stavu 1:0 pro hosty.

Domácí bojovali, ale nakonec stav nedokázali otočit

Druhá půle začala ještě divočeji pro domácí, to když těsně po zahájení druhého poločasu zvyšoval na 0:2 kapitána a lídr hostů, Tomáš Benda. Hráči Sosnové nic nezabalili a zhruba o deset minut později snížili stav na rozdíl jedné branky. Postaral se o to Miroslav Fulier. Bohužel o 4 minuty později, to se psala 60. minuta utkání, zasáhl další hřebíček do rakve Sosnové, hráč David Kalina, pro kterého to byl již druhý zásah. Sosnová se profesorským fotbalem už nedokázala vrátit do utkání, což potvrdila následná branka od Pavla Heřmánka. Další hattrick v kole se urodil na kopačkách Davida Kaliny, který tak dovršil tři góly a především jeho zásluhou hosté zvítězili na Sosnové v poměru 5:1.



Ohlasy k zápasu


Sparta Sosnová
Martin Hapiák (stoper Sosnové): „Pro nás dnes rozhodně špatný zápas. Na lepší výkon nám chybělo pět hráčů do sestavy a větší forma našich náhradníků. Navíc jsme dostávali i relativně hloupé góly a vůbec dneska nám to prostě nešlo. Více k tomu snad ani netřeba dodávat.“

TJ Sokol Horní Police
Miloš Šamša (vedoucí H. Police): „Na to, že se minulý týden zranil gólman a dva obránci a my museli improvizovat a vůbec dát náš tým nějakým způsobem do kupy, jsme to zahráli dobře. Sosnová nehrála zrovna tak jak by asi chtěla a i díky tomu jsme to byli právě my, kdo se mohl radovat ze zisku všech bodů.“



Sestavy


Sparta Sosnová
M. Janovský [-] - M. Hapiák [-] , J. Vokoun [-] , Z. Sameš [-] - T. Hamata [-] - J. Kolínský [-] , F. Ondřejka [-] (46. K. Ritschel [-] ) - M. Fulier [-] , R. Bodi [-] , J. Růžička [-] , P. Jantač [-]

TJ Sokol Horní Police
D. Kalina [-] - P. Věchet [-] , L. Šamša [-] , M. Vágner [-] - J. Kodeš [-] , P. Heřmánek [-] , K. Vodný [-] , M. Bizoň [-] - T. Benda [-] , M. Bizoň [-] - D. Kalina [-] (85. M. Čížek [-] )

ŽK: 19. R. Bodi , 30. J. Vokoun - 32. K. Vodný .
Hráči zápasu: M. Vágner , T. Benda .
Místo: Sosnová. Počet diváků: 45. Rozhodčí: Hejl Štěpán - JÁNSKÝ Josef, KUTÍLEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.