M. Kalenda 35.
H. Vrabec 53. (p.)
M. Los 89.
3:1
(1:0)
78. J. Dutka (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 10:30

5.kolo, Liberecký | Česká Lípa | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dubice si přijela pro všechny body, domácí si ale na své půdě nic vzít nenechali


Branky


35. M. Kalenda , 53. H. Vrabec (p.) , 89. M. Los - 78. J. Dutka (p.)
0

První tým tabulky, Spartak Dubice, vévodí tabulce a tak se nečekalo nic jiného než potvrzení role favorita. Libchava ale jako tým hraje výborně a hráče z Dubice připravili o vedoucí post celé soutěže. 5. kolo ligy tak nabídlo zajímavou podívanou...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas s minimem vyložených šancí

Půle začala velice vyrovnaně a tento stav se držel do konce poločasu. Poté co hosté nešťastně trefili tyč, se domácí po smolné teči hostujícího stopera do vlastní branky, dostali do vedení zásluhou střílejícího Martina Kalendy. To se psala 35. minuta utkání. Hra byla spíše o bojovnosti než o fotbale. Měli jsme možnost shlédnout výkony zarputilých borců, kteří hráli vyloženě na krev. V tomto duchu se zápas dohrál až do konce poločasu. Výsledek se již nezměnil a hráči si po hektickém výkonu šli zaslouženě odpočinout do šaten za stavu 1:0.

Otočení zápasu se nestalo, domácí si utkání vzít nenechali

Do druhé půle hosté tzv. vlítli a během prvních pěti minut si dokázali vypracovat dvě šance, které ovšem postrádali přesnost v zakončení. Vyrovnání bylo v nedohlednu, hlavně když v 53. minutě fauloval hostující stoper a díky své hrubce, daroval domácím pokutový kop. Ten s přehledem proměnil Hynek Vrabec, který touhle trefou poslal Dubici do kolen. I přes snahu hosté působili po zbytek utkání trochu odevzdaně a i když snížili v 78. minutě na 2:1, výsledek utkání to již příliš neovlivnilo a to z toho důvodu, že o deset minut později odpověďel domácí, střídající hráč Martin Los a bylo vymalováno. Zápas tak skončil poněkud překvapivě za stavu 3:1 pro domácí.



Ohlasy k zápasu



TJ Spartak Dubice
Tomáš Grobarčík (asistent trenéra): „Přijeli jsme samozřejmě s tím, že chceme vyhrát. Tak jako každý zápas. Jenže domácí jsou velice zkušení, nejen věkově, ale především fotbalově. Navíc nám hřiště v Libchavě zrovna dvakrát nevyhovuje. Souboje s domácím celkem zpravidla bývají spíše o bojovnosti a vůli vyhrát, než o fotbale.“



Sestavy


TJ Sokol Dolní Libchava
M. Macek [-] - K. Kaňkovský [-] (84. M. Endler [-] ) , H. Vrabec [-] (66. P. Lebduška [-] ) , A. Koros [-] , L. Dušánek [-] (88. R. Matějíček [-] ) , L. Mígl [-] , M. Kalenda [-] , D. Ješeta [-] , P. Nešický [-] , J. Kukal [-] , V. Balvín [-] (59. M. Los [-] )

TJ Spartak Dubice
J. Hruška [-] - J. Dutka [-] , R. Patka [-] , P. Székely [-] , P. Škach [-] - T. Hájek [-] , P. Vodrážka [-] , T. Třešňák [-] , P. Podrazil [-] (70. D. Kulha [-] ) - M. Ráliš [-] , I. Kovachki [-] (49. D. Fiala [-] )

ŽK: 40. P. Székely .
Hráči zápasu: M. Kalenda - T. Hájek .
Místo: D.Libchava. Počet diváků: 75. Rozhodčí: Folk Miroslav - COPKO Jakub, VŠECHOVSKÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.