4:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bělá si s Cerekvicí poradila


Branky


0

Jasným favoritem byli domácí, kteří svou roli nakonec potvrdili. Podívejte se na celý průběh utkání!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bělá si zajistila vedení

První pořádná šance utkání přišla ve 20. minutě, kdy se domácí Starý snažil přelobovat Kusého, což se mu skoro povedlo, míč však dopadl na břevno hostující branky, od které se odrazil zpět do hřiště. Před brankou stál osamocený Deutsch, který však s odrazem nepočítal a míč v dobré pozici minul. Ve 27. minutě se ke střele zpoza šestnáctky odhodlal Starý, ale zamířil ji pouze do břevna Kusého branky. Naneštěstí pro hostující tým se míč od břevna odrazil zpět do hry a po závaru se dostal opět ke Starému, který ho s pomocí teče jednoho z hráčů dostal za záda Kusého a poslal domácí tým do vedení. Ve 34. minutě Starý skvěle pronikl do šestnáctky hostů, ale střela mu příliš nesedla a zamířil tak mimo branku hostů. O dvě minuty později se do šance dostali i hosté, kdy po rohovém kopu jeden z jejich hráčů na přední tyči hlavičkoval a jen těsně minul tyč Pšeničkovi branky. První poločas skončil za stavu 1:0 a domácí tak do kabiny odešli spokojenější.

Domácí přidali tři góly a bylo rozhodnuto

V 55. minutě se k míči dostal Starý, který ho posunul doprava Jelínkovi a ten zevnitř šestnáctky celou situaci neomylně zakončil křiznou střelou, kterou Kusého překonal a zvýšil na 2:0. O pět minut později se po centru Brauna z levé strany k míči na zadní tyči dostal Starý, který ho pohotově doklepl do branky a zvyšoval tak už na 3:0. Další gól přišel až v 82. minutě, kdy se opět po centru Brauna do zakončení dostal Tomič, který podobně jako Starý míč doklepával na zadní tyči a zvyšoval na 4:0. Utkání skončilo stejným výsledkem a domácí se tak mohli radovat nejen ze tří bodů, ale i z čistého konta brankáře Pšeničky.

 

 

Sledujte náš kraj i na Facebooku! Fotbalunas.cz Pardubický kraj



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Rohovládova Bělá
Josef Radouš (předseda klubu): Soupeř s námi ještě stačil držet krok, ale v tom druhém na nás neměli a výsledek hovoří jasně.

TJ Slavoj Cerekvice
Tomáš Kusý (místopředseda klubu): Chtěl bych poprosit naše fanoušky, aby nás podpořili výjezdem do Máteřova, kde je budeme potřebovat. Musíme do toho dát více než herní kvalitu, protože to „srdíčko“ mi tam dnes chybělo a domácí nás přehráli a zaslouženě vyhráli.



Sestavy


TJ Sokol Rohovládova Bělá
J. Pšenička [-] - A. Tomič [-] , M. Starý [-] , J. Čásenský [-] , T. Jelínek [-] , P. Deutsch [-] , L. Chovanec [-] , M. Sokol [-] (59. M. Braun [-] ) , P. Tamchyna [-] , L. Nepivoda [-] , M. Žoček [-]

TJ Slavoj Cerekvice
M. Kusý [-] - M. Šeda [-] , J. Kusý [-] , P. Malý [-] , M. Hovorka [-] (46. P. Žukovský [-] ) , M. Kříž [-] , Z. Lorenc [-] , R. Pražák [-] (36. D. Uher [-] ) , J. Růžek [-] , M. Lebeda [-] , Z. Kysilka [-]

ŽK: 25. P. Deutsch , 58. A. Tomič - 34. R. Pražák , 35. M. Kříž , 63. M. Šeda , 84. Z. Kysilka .
Hráči zápasu: J. Kusý .
Místo: tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Scheib Jan - HALVA Radek, MATOUŠEK Tadeáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.