2:1
(1:0)
57. M. Kusý (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

9.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cerekvice slaví další domácí výhru


Branky


20. R. Šeda , 80. M. Hovorka - 57. M. Kusý (vl.)
0

Cerekvice dokázala ve velice vyrovnaném utkání urvat výhru po nádherné brance v závěru utkání. Podívejte se jak celý zápas probíhal!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si zajistili vedení

Úvod utkání byl velice vyrovnaný a nenabídl nám nic kromě spousty zkažených přihrávek. První šanci zápasu měli domácí ve 13.minutě, to se do šance dostal Brychta. Ten dokázal projít až do vápna, kde si míč přehodil z pravé na levou nohu, ale bohužel pro domácí branku hostů přestřelil. Ve 20.minutě přišel první gól domácích, po rohu Hovorky si na centrovaný míč dokázal naskočit Šeda a poslal domácí do vedení. Běžela třicátá minuta a domácí Brychta z pravé strany centroval míč na Šedu, ten ho dokázal dostat hlavou do branky, ale bohužel stál v ofsajdu a gól tak neplatil. O pár minut později domácí sehráli úplně stejnou situaci, kterou opět zakončoval Šeda, ale tentokrát se výborným zákrokem prezentoval hostující gólman Zářecký. Hosté byli ke konci poločasu lepším týmem a domácí branku se snažili ohrožovat hlavně dlouhými nákopy. V 37.minutě se k nebezpečné střele z dvaceti metrů dostal hostující Mach, tu mu však domácí brankář Kusý zneškodnil. V poslední minutě prvního poločasu hostující Adam zatáhl míč po straně a centr směřoval na Bolka, který byl v šestnáctce domácích zcela neobsazený, míč však netrefil ideálně a branku domácích minul. Poločas tak skončil výsledkem 1:0 pro domácí Cerekvici.

Domácí brankář Kusý zdramatizoval utkání

Domácí udělali o poločase pár změn, které jejich hře určitě pomohly. V 52.minutě se střídající Lebeda dostal do šanci, kdy se zjevil sám před Zářeckým, ale nepochopitelně netrefil branku a zahodil tak velice slibnou šanci. V 56.minutě hostující Chudomel obešel Jetmara a dostal se do úniku sám na gólmana. Svoji šanci řešil střelou pod břevno, kterou však Kusý dokázal vytěsnit na rohový kop. Z následného rohového kopu přišla branka pro hostující Choltice, brankář Kusý si nešťastně srazil centrovaný míč do vlastní branky a bylo vyrovnáno. Hosté poté byli lepším týmem a na hřišti se začalo přiostřovat. V 75.minutě se do další šance dostal Lebeda, který po centru Malého zamířil hlavou z rohu malého vápna vedle. V 80.minutě přišel nádherný gól Hovorky, který svým přímým kopem z nějakých pětatřiceti metrů vymetl levou šibenici Zářeckého branky a poslal domácí v závěru utkání do vedení 2:1. V 84.minutě se nám opakovala situace, kdy Malý centroval a Lebeda zakončoval. Dopadlo to stejně jako v předchozím případě a Lebeda hlavou branku hostů minul. Těsně před koncem se po centru Jeřábka dostal do šance Adam, ten ale nedokázal míč dobře trefit a branku Kusého přestřelil. Utkání skončilo výsledkem 2:1 a domácí si tak ze zápasu odnesli vydřené tři body.

 

 

Sledujte náš kraj i na Facebooku! Fotbalunas.cz Pardubický kraj



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Cerekvice
Tomáš Kusý (místopředseda klubu): Na výhru jsme se nadřeli a pokud nebudeme proměňovat šance, tak by se nám to v příštích zápasech nemuselo vyplatit.




Sestavy


TJ Slavoj Cerekvice
M. Kusý [-] - L. Pachta [-] (50. V. Jetmar [-] ) , O. Jetmar [-] , M. Kříž [-] - M. Brychta [-] , P. Žukovský [-] (46. M. Lebeda [-] ) , J. Vostrčil [-] (90. Z. Lorenc [-] ) , R. Pražák [-] , M. Hovorka [-] - D. Uher [-] (46. F. Pražák [-] ) , R. Šeda [-] (73. P. Malý [-] )

TJ Slavoj Choltice
R. Zářecký [-] - J. Kohoutek [-] , R. Peml [-] , J. Kohoutek [-] , R. Chudomel [-] - O. Augustin [-] , J. Jeřábek [-] , M. Hudec [-] (58. T. Blažek [-] ) , L. Mach [-] (76. P. Kratochvíl [-] ) - J. Adam [-] , Š. Bolek [-] (46. T. Urbanec [-] )

ŽK: 61. R. Šeda , 67. M. Kusý , 76. R. Pražák - 63. R. Peml , 68. J. Kohoutek , 72. R. Chudomel .
Hráči zápasu: M. Kusý , M. Kříž .
Místo: tráva. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Smola Vojtěch - BENEŠ David, BEDNÁŘ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.