2:3p.
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 16:30

8.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cerekvice v Řečanech urvala dva body


Branky


10. M. Kobera , 32. M. Moravec - 39. L. Pachta , 63. D. Uher
0

Zápas, ve kterém domácí potřebovali vyhrát a měli k tomu dobře nakročeno. Bohužel pro ně se Cerekvice dokázala dosta do zápasu. Pojďme se podívat jak celý zápas probíhal!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si zajistili vedení

Hned v 6.minutě se do šance dostal Rajnet, který po centru Kobery hlavičkoval z dobré pozice, ale gólman Kusý jeho hlavičku dokázal skvělým zákrokem vyrazit. V 10.minutě se domácí dostali do vedení, když se po rohovém kopu míč odrazil na kraj šestnáctky, kde stál osamocený Kobera. Ten svou střelu zamířil do branky, ale ta po cestě ještě změnila směr, když se odrazila od lýtka jednoho z obránců a Kusý tak neměl po změně směru míče šanci zakročit a domácí byli ve vedení. Ve 20.minutě se do dobré příležitosti dostal Šeda po přihrávce Brychty, ze slibné pozice ovšem přestřelil. Ve 23.minutě se do šance dostal jeden z hostů, než však stihl cokoliv udělat, byl o míč připraven jedním z domácích obránců. Ve 32.minutě se domácí opět radovali. Po sporné situaci, kdy došlo k  faulu na polovině domácích, se mohlo i nemuselo pískat. Sudí však zákrok neposoudil jako faul a hra tak pokračovala dál. Chára dostal míč na stranu a poslal ho do vápna na Moravce, který ho doklepl do branky a zvýšil na 2:0. Ve 39.minutě po Hovorkově rohu si na přední tyči na hlavičku naskočil Pachta a snížil na 2:1. Před koncem poločasu se ke střele dostal domácí Bank, proti němu však Kusý vytáhl dobrý zákrok a střelu zneškodnil. Poločas se dohrál za stavu 2:1 a domácí mohli být o něco spokojenější.

Hosté srovnali a zápas šel do penalt

Druhý poločas začal vyrovnanou hrou, na pořádnou šanci jsme si museli počkat. V 63.minutě vybojoval Pražák na polovině hřiště míč a poslal ho na střídajícího Uhera, který z prostoru penalty střelou k tyči vyrovnal na 2:2. V 70.minutě došlo k faulu ve vápně hostí na Hostinského a byl nařízen pokutový kop. Ne nadarmo se říká, že faulovaný hráč by penaltu kopat neměl a v Řečanech se to opět ukázalo. K míči se postavil faulovaný Hostinský a neproměnil ji. Jeho střela se odrazila od vnější strany tyče pryč od branky a Hostinský tak zahodil skvělou příležitost. V 75.minutě byl po druhé žluté kartě za faul ze strany vyloučený Moravec a domácí tak museli zápas dohrávat v deseti. Ke konci zápasu se do dobré šance mohl dostat Žukovský, ten si ale špatně zpracoval míč a z šance tak nic nebylo. Domácí hráči si v posledních dvaceti minutách vytvářeli tlak hlavně ze standardních situací, ale ani z jedné nedokázali nic vytěžit a zápas tak šel po remíze 2:2 do penalt.

Cerekvice měla v penaltách více štěstí

Hosté z Cerekvice dokázali v penaltovém rozstřelu zvítězit poměrem 3:4 a díky tomu si zajistili bonusový druhý bod, který je pro ně určitě velice cenný.

 

 

Sledujte náš kraj i na Facebooku! Fotbalunas.cz Pardubický kraj



Ohlasy k zápasu


SK Řečany nad Labem 1920
Aleš Petrů (sekretář): Přišli jsme zbytečně o tři body, dle mého názoru se zápas zlomil po neproměněné penaltě. Kdyby jsme ji proměnili, tak by zápas asi dopadl jinak.

TJ Slavoj Cerekvice
Tomáš Kusý (místopředseda klubu): Na to, že jsme prohrávali o dva góly, tak jsem se dvěma body spokojen. Mohli jsme vyhrát i prohrát, ale dva body jsou pro nás velice dobré. Chtěl bych pochválit celý tým, který se i za nepříznivého stavu dokázal vzchopit a vyrovnat.



Sestavy


SK Řečany nad Labem 1920
P. Moravec [-] - P. Moravec [-] , F. Bank [-] , L. Chára [-] , M. Kobera [-] , J. Rajnet [-] (75. P. Linhart [-] ) , M. Moravec [-] , V. Štěpánek [-] , L. Hostinský [-] , R. Grande [-] , M. Wiesner [-]

TJ Slavoj Cerekvice
M. Kusý [-] - M. Šeda [-] , L. Pachta [-] , O. Jetmar [-] , M. Kříž [-] - M. Brychta [-] , P. Žukovský [-] (72. K. Oliva [-] ) , R. Pražák [-] , M. Hovorka [-] - P. Malý [-] (55. D. Uher [-] ) , R. Šeda [-] -

ŽK: 28. R. Grande , 53. M. Moravec , 60. L. Hostinský - 53. P. Žukovský , 69. R. Šeda , 82. M. Hovorka , 83. O. Jetmar . ČK: 75. M. Moravec .
Hráči zápasu: M. Wiesner , M. Kobera - R. Pražák , D. Uher .
Místo: tráva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Zavřel Aleš - FELKL Petr, NOVÁKOVÁ Karolína.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.