2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

7.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cerekvice konečně slaví tři body


Branky


0

Zápas, ve kterém byli favoritem hosté. Utkání ve výsledku dopadlo úplně jinak a domácí slavili tři body. Pojďme se podívat na jejich cestu za druhou výhrou v letošní sezóně!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení po standardce

Utkání začalo velice křečovitou hrou ze strany Sezemic, nedá se říct kdo byl v prvním poločase lepší, dlouho se čekalo na první pořádnou šanci zápasu. Ve 20.minutě došlo k velice sporné situaci, kdy jeden z domácích hráčů zahrál ve své vlastní šestnáctce rukou. Rozhodčí však situaci neposoudila jako přestupek vůči pravidlům a penaltu tak neodpískala. V 25.minutě se do dobré šance dostal domácí Šeda, ten však branku minul. O pár minut později se do šance dostal Hovorka, který po centru Růžka z hranice malého vápna trestuhodně přestřelil branku. Ve 35.minutě se domácí dostali k exekuci standardní situace a byl z toho gól. Lorenc svým centrem našel Šedu a ten hlavou poslal míč k tyči Báčovi branky. První půle se dohrála za stejného stavu a domácí si tak do kabiny odnesli vedení 1:0.

Sezemice ze svého tlaku nedokázaly nic vytěžit

Ve druhém poločase došlo k razantní změně v Sezemické hře. Hosté začali domácí Cerekvici významně přehrávat a začali si vytvářet dobré šance. Vše začalo v 65.minutě, kdy Ráliš nedokázal z dobrého postavení ve vápně, hlavou zamířit mezi tři tyče. Svou hlavičku poslal bohužel pro Sezemické nad domácí branku. V tu samou minutu se do šance domácích dostal Radek Šeda. Ten dostal přihrávku od Brychty a stál sám před Báčou, svoji střelou ho však dokázal pouze trefit. Do další šance Sezemic se dostal Langr, který svou hlavičku konečně napasoval směrem na branku, avšak domácí gólman Kusý mu ji krásnou rybičkou dokázal zneškodnit a zabránil tak Sezemicím ve vyrovnání. V 75.minutě se domácí radovali po druhé, ale druhý gól domácích obnášel jisté pochybnosti. Střídající Teplý vyslal do úniku Hovorku, který byl v hodně hraničním postavení. Pomezní však ofsajd neodmávali a Hovorka se zakončením tváří v tvář gólmanu Báčovi neměl problém a zvýšil na 2:0 pro domácí Cerekvici. Hosté ze Sezemic celý druhý poločas neuvěřitelně tlačili, ale jejich neproduktivita jim dnes zabránila v cestě za body. Zápas skončil výsledkem 2:0 pro domácí a Cerekvice tak mohla slavit tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Cerekvice
TJ Slavoj Cerekvice - Tomáš Kusý (místopředseda klubu): Jsou to pro nás důležité tři body. Myslím si, že by zápasu více slušela remíza, po tom jak celý probíhal. Měli jsme dnes víc štěstí a můžeme slavit tři body.

TJ Spartak Sezemice
TJ Spartak Sezemice - Petr Málek (trenér): Nemůžeme vyhrát, pokud nebudeme dávat góly, to je jasné. Za výkon v druhé půli jsme si zasloužili minimálně vyrovnat.



Sestavy


TJ Slavoj Cerekvice
M. Kusý [-] - M. Kříž [-] , M. Šeda [-] , L. Pachta [-] - J. Růžek [-] , M. Brychta [-] (87. F. Pražák [-] ) , M. Hovorka [-] , R. Pražák [-] , O. Jetmar [-] - Z. Lorenc [-] (40. V. Jetmar [-] ) , R. Šeda [-] (75. J. Teplý [-] ) -

TJ Spartak Sezemice
L. Báča [-] - M. Popílka [-] , M. Ráliš [-] , J. Kříz [-] , T. Kašpar [-] - Z. Lába [-] , J. Papšík [-] (82. M. Veselý [-] ) , V. Langr [-] , L. Borovec [-] - J. Kašpar [-] , S. Kalhous [-] (55. V. Černohorský [-] )

ŽK: 33. T. Kašpar , 77. M. Ráliš .
Hráči zápasu: M. Kusý .
Místo: tráva. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Nováková Karolína - HOŘÍNEK Lukáš, RŮŽIČKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.