Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

13.kolo, Ústecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Duchcov dostal doma devítku


Branky


0

Není to podařený vstup do krajského přeboru. Ani výměna trenéra Duchcovu nepomohla a stále se potápí na dně tabulky. ve 13.kole obdržel devět branek od Modlan.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Duchcov nezačal dobře

Od začátku to byla jednoznačná záležitost, ačkoliv v prvních deseti minutách si Duchcov vypracoval šance, nic brankou neskončilo. Naopak, Modlany se ujaly vedení ve 14.minutě, když se prosadil Michal Doležal. Ve 26.minutě pak přidal druhou branku Pavel Karlík a pak už to byla jen otázka skóre. Do konce první půle ještě třetí branku Modlan přidal opět Michal Doležal a lépe se tak šlo do šaten hostům.

Střelecký karneval

V druhém poločase opět Modlany ukázaly, že na předních příčkách v krajském přeboru nejsou náhodou. Místní diváci jen mohli doufat, aby Duchcov nedostal nějaký krutý debakl. Jenže hosté neměli se soupeřem slitování a začali střelecký karneval. V 54.minutě se podruhé mezi střelce zapsal Pavel Karlík, v 56.minutě ho následoval Tomáš Vavřinec. V 61.minutě se prosadil Pavel Karlík a hned o devět minut později přidával sedmou branku Jaroslav Paseka. 79. a 89.minuta byla pod taktovkou Jana Vavřince, který uzavřel skóre 9:0 pro Modlany.



Ohlasy k zápasu



TJ Baník Modlany
Miroslav Janota, trenér: Byla to hra kočky s myší.



Sestavy


FK Duchcov
P. Podolský [-] - M. Šoufek [-] , L. Brejcha [-] , P. Hromádko [-] , D. Skrčený [-] - D. Weber [-] (46. M. Janech [-] ) , L. Vebr [-] , J. Kropáček [-] , M. Moravec [-] - F. Knorr [-] (65. P. Velička [-] ) , T. Orlt [-]

TJ Baník Modlany
M. Ludík [-] - P. Džuban [-] , D. Tesařík [-] (65. D. Tesařík [-] ) , V. Šedina [-] - M. Doležal [-] , J. Franc [-] (65. J. Paseka [-] ) , R. Kupka [-] (55. J. Vavrinec [-] ) , J. Formánek [-] , L. Šípek [-] - P. Karlík [-] , T. Vavrinec [-] -

ŽK: 32. M. Šoufek , 64. M. Janech , 82. J. Kropáček , 82. P. Velička - 48. J. Franc , 59. L. Šípek , 77. J. Paseka , 82. D. Tesařík .
Hráči zápasu: J. Franc , M. Doležal , J. Formánek .
Místo: Duchcov. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Vlašič Miroslav - PRÁGL Martin, LUDVÍK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.