3:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 10:15

12.kolo, Ústecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třetí prohra Blšan v řadě


Branky


0

Dosud suverénní Blšany nezvládly poslední tři kola. Začalo to prohrou s Žatcem, následovala další prohra s Modlany a nyní Chmelaři neuspěli ani se Štětí, se kterým budou zřejmě svádět boj o postup do divize.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle bez branek

Zápas začal aktivně a již v první minutě se do velké šance dostalo Štětí, před brankou hostí do doslova lítalo jak se dalo. Další příležitost měl Belák, ale nevyužil. I Blšany hrozily, v 10.minutě zvonilo břevno Kloubovi brány. V následujících několika minutách se hra uklidnila, až v závěru poločasu hlavičkoval Malák sám před brankou těsně vedle. Blšany byly lepší na míči, ale jinak se do nějaké vážnější situace nedostaly. Hra byla vyrovnaná, ale na gól diváci čekali marně.

Štětí zvýšilo aktivitu

Druhý poločas už vypadal trošku jinak. Štětí se do Blšan pustilo s plnou vervou a v 57.minutě šlo do vedení, kdy Hrdý přihrál před prázdnou branku Vlastimilu Kuclerovi a ten bez problémů proměnil - 1:0. Blšany gól zaskočil a vzápětí mohlo být pro hosty ještě hůř, kdy Belák další šanci nevyužil. Jenže v 65.minutě už opravdu druhý gól domácích padl. Tomáš Belák zaběhl mezi hráče, dostal se za obránce a podél brankáře zvýšil na 2:0. Blšany byly od této chvíle pod neustálým atakem domácích a jen díky nepřesnosti hráčů neprohrávaly o více branek. V 69.minutě přišel na hřiště Slavoj Tichý, ještě se ani pořádně nedostal do zápasového tempa a už zvyšoval pro domácí na 3:0. Blšanům se přeci jen podařil alespoň symbolický gól, o který se postaral v 79.minutě Zdeněk Hruška. Na víc hosté neměli a utrpěli třetí porážku v řadě, která je odsunula na třetí místo krajského přeboru.



Ohlasy k zápasu


SK Štětí
Milan Plíšek, sekretář: Vyhráli jsme, protože jsme byli lepší. Utkání se divákům určitě muselo líbit. Hosté hráli až moc profesorsky, jsou to výborní fotbalisti, ale k vítězství to nevedlo.




Sestavy


SK Štětí
L. Kloub [-] - J. Ransdorf [-] (69. S. Tichý [-] ) , M. Čámský [-] , J. Šimral [-] , R. Hrdý [-] - R. Slanička [-] , M. Malák [-] (83. V. Poráč [-] ) , D. Mencl [-] , V. Kucler [-] - L. Stejskal [-] , T. Belák [-] -

Blšany
M. Jícha [-] - J. Šimon [-] , V. Žampa [-] (65. F. Štochl [-] ) , L. Maršálek [-] , R. Cipruš [-] , A. Boruta [-] (85. J. Homola [-] ) - V. Vidlička [-] , Z. Hruška [-] (80. J. Zábrodský [-] ) , O. Míča [-] - M. Zeman [-] , D. Vacek [-]

ŽK: 31. R. Hrdý , 82. M. Malák , 84. T. Belák - 24. J. Šimon , 44. L. Maršálek , 45. O. Míča , 82. A. Boruta , 89. F. Štochl .
Hráči zápasu: R. Hrdý .
Místo: Štětí. Počet diváků: 250. Rozhodčí: Krutina Radek - ZAVADIL Jakub, NEDVĚD Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.