5:1
(3:1)
32. V. Kala
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

10.kolo, Ústecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrobce vedly nad Krupkou jen chvíli


Branky


34. D. Valenta , 38. E. Rilke , 42. D. Valenta , 48. D. Valenta , 80. D. Valenta - 32. V. Kala
0

Krupka dovolila soupeři z Hrobců si jen pár minut užívat vedoucího mužstva. Pak nastoupilo střelecké duo Dominik Valenta s Emilem Rilkem a začala se velmi často vlnit síť hostů. Celkem se tak stalo pětkrát a Krupka udržela tři body doma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krupka otočila vývoj utkání

Začátek utkání byl hodně vyrovnaný, Hrobce se prezentovaly kvalitní hrou, což domácí trošku zaskočilo. Přesto mohla jít Krupka do vedení domácí, kdy byl za stažení Emila Rilkeho nařízen pokutový kop. Domácí jej ale neproměnili. A tak šel do vedení soupeř, který byl snaživější a díky Vítu Kalovi se ujal vedení 1:0. Krupku ale obdržený gól nakopl a hned za dvě minuty přišlo vyrovnání zásluhou Dominika Valenty. Tímto převzali domácí otěže a začaly soupeře přehrávat a přidávat další branky. O druhou branku se ve 38.minutě postaral Emil Rilke a v závěru prvního poločasu přidal třetí branku opět Dominik Valenta.

Střelecké duo Valenta - Rilke

Druhý poločas si Krupka držela svůj standard. Hlídala si stav utkání a hlavně jako jediná střílela branky. Protože již ve 48.minutě se o čtvrtou branku postaral kdo jiný, než Dominik Valenta a další hattrick byl na světě. A aby toho nebylo málo, tak tentýž hráč zařídil i pátou branku. S vidinou jasné výhry ale domácí přestali hrát a hrobce měli dost šancí na zkorigování, ale naštěstí nedali i vyložené šance. Dobře zachytal po zranění navrátivší brankář Martin Prokeš a rovněž přispěl k výhře 5:1 nad Hrobcem.



Ohlasy k zápasu


TJ Krupka
Jiří Penc (sekretář TJ Krupka): Dneska hrál výborně útok, hlavně střelci Dominik Valenta a Emil Rilke, to byly ty jazýčky na vahách mezi těmi dvěma týmy. Obrana hrála solidně, střed hřiště byl slabší.




Sestavy


TJ Krupka
M. Prokeš [-] - D. Valenta [-] , P. Fousek [-] (46. P. Caitaml [-] ) , J. Ptáčník [-] , S. Al-Eraidi [-] , M. Bičák [-] (87. D. Christov [-] ) - M. Bikár [-] , L. Kešner [-] (70. T. Zacharda [-] ) - E. Rilke [-] , D. Valenta [-] - J. Helísek [-]

SK Hrobce
T. Kysela [-] - D. Brandejs [-] , P. Slavíček [-] (46. J. Slavíček [-] ) , D. Hemr [-] (62. K. Mikas [-] ) , V. Kala [-] , J. Kühn [-] , J. Neuman [-] (82. T. Matějka [-] ) , M. Polák [-] , L. Štorc [-] , K. Hendrich [-] , A. Kühn [-]

ŽK: 62. S. Al-Eraidi - 13. M. Polák , 29. P. Slavíček , 60. A. Kühn , 62. J. Neuman .
Hráči zápasu: E. Rilke , D. Valenta .
Místo: Krupka. Rozhodčí: Oborník Jaroslav - TRÉGR Václav, SEJKORA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.