3:1
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 17:00

4.kolo, Ústecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Modrá vyhrála nad tápajícím Duchcovem


Branky


0

Ani na počtvrté se Duchcovu nepodařilo zvítězit. FK Modrá má zkušenosti z krajského přeboru a nováčkovi nedala šanci. Po prvním poločase již vedla 3:0 a ačkoliv v druhé půli obdržela gól, tři body zůstali doma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Duchcov nevyužil šance, domácí ano

Duchcov utkání nezačal špatně a velmi brzy se dostal na dostřel branky Modré. Vytěžit ale nějaký rychlý gól se nepodařilo. To domácí hned z první vyslané střely zaznamenali gól. Ve 4.minutě se ranou z 15ti metrů prosadil Antonín Čapek. Za dvanáct minut se skóre opět měnilo a více radosti mohli mít domácí, kteří navyšovali na 2:0. Prosadil se Petr Pazdera. Ve 24.minutě mohl Duchcov snížit. Ve velké šanci se ocitl Velička, ale neproměnil, stejně jako Skurský, jenž dohrával míč. Ve 29.minutě kopa Duchcov sérii čtyř rohů, ale následná střela skončila vždy na gólmanu Kratochvílovi nebo spoluhráči. Ve 40.minutě přišla další rána pro hosty. Po akci se na šestnátce nikým nehlídaný prosadil Vít Žák - 3:0.

Modrá si náskok pohlídala

Duchcov byl v druhé půli aktivnější a nechtěl dát Modré nic zadarmo. Měl několik dobrých příležitostí vstřelit kontaktní gól, ale vše se minulo účinkem. Jednoduše chybla dobrá finální fáze. Koncentraci gólmana Beneše vyzkoušeli i domácí, ale ten už za svá záda až do konce utkání žádný gól nepustil. Štěstí se přece jen aspoň trošku usmálo na Duchcov, když se v 70.minutě prosadil střídající Lukáš Brejcha. Utkání skončilo 3:1 ve prospěch FK Modrá.

Zdroj foto: FK Duchcov/janca29



Ohlasy k zápasu


Modrá
Josef Rákosník (trenér FK Modrá): Měli jsme ze zápasu obavy, potože ačkoliv nováček, tak jsme věděli, že zápas bude hodně těžký. Nakonec rozhodl první poločas, kde jsme byli hodně produktivní., využili skoro každé chyby hostující obrany a dokázali skórovat.




Sestavy


Modrá
P. Kratochvíl [-] - L. Sýkora [-] (69. J. Kudrna [-] ) , A. Čapek [-] , M. Socha [-] , J. Štěrba [-] , D. Veselý [-] , S. Fišer [-] , K. Podolský [-] , V. Žák [-] , Z. Michalec [-] , P. Pazdera [-] (69. T. Fejfar [-] )

FK Duchcov
P. Beneš [-] - J. Meisner [-] (46. L. Brejcha [-] ) , D. Skrčený [-] , P. Hromádko [-] (67. T. Holub [-] ) , M. Šoufek [-] - T. Skurský [-] , Z. Vosátka [-] , T. Orlt [-] , D. Weber [-] (38. J. Kropáček [-] ) - P. Velička [-] (57. F. Knorr [-] ) , V. Rédl [-]

Místo: Modrá. Rozhodčí: Mecl Marcel - DOUBEK Tomáš, ŠMÍD Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.