3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 11:00

3.kolo, Ústecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trápení Duchcova pokračuje i po třetím kole


Branky


10. J. Malec , 69. K. Jelen , 85. M. Kuncl - 45. L. Brejcha
0

Duchcov si zatím působení v krajském přeboru příliš neužívá. Tolik ambiciózní tým v 1.A třídě se nyní potýká s nováčkovskou daní. Ani zápas se Srbicemi nepřinesl alespoň tolik očekávaný bod. Naopak, domácí konečně poznali radost z výhry a odpoutali se ode dna tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hladovější Srbice táhly za vítězstvím

Do zápasu lépe vstoupily Srbice, které byly aktivnější na míči, ovšem na jejich hru nechtěli duchcovští přistoupit a k vidění tak byl vyrovnaný zápas na obou stranách s řadou šancí. V 10.minutě přišel první gól pro domácí. Na přímý kop Kulhánka si ideálně naskočil Malce a otevřel skóre zápasu. Zaskočený Duchcov se ihned snažil o vyrovnání, ale Srbice jim skvěle sekundovaly a měly ze hry více na vrch. Šance hostujícího Rédla se minula účinkem, stejně jako přízemní střela Holuba nebo pokus Sirovátky, jehož dělovka zazvonila na břevně a po odskoku na brankovou čáru se štěstím neskončila v síti. Srbicím skvěle fungovala obrana, kterou jako vůdce dirigoval Kulhánek. Poločas se chýlil ke konci a zdálo se, že do kabin půjdou spokojenější domácí, jenže přišlo nečekané vyrovnání Brejchy, který v šestnátce využil zmatku domácích a upravil skóre na 1:1.

Dva góly v síti Duchcova

Hned po pár minutách druhé půle přistoupil trenér Pohl ke střídání Moravce a hrábnul i do rozestavění jednotlivých postů duchcovského týmů. Kýžený výsledek to ale příliš nepřineslo. Stále to byla ze strany hostí kostrbatá hra, které chyběl nápad. Šance ovšem byly a několik. Rozhodně nejde hráčům upřít snahu, ale recept, jak překonat dobře hrající Srbice ne a ne najít. Když se nedařily akce Duchcova dotáhnout k vedoucí brance, musel zákonitě přijít trest. V 69.minutě si srbický Jelen krásně povodil obranu hostů a vstřelil druhý gól utkání. Ačkoliv po zranění navrátivší Beneš lovil podruhé míč ze své sítě, několika skvělými zákroky svůj tým podržel a ukázal to i reflexivním zákrokem v 76.minutě. Bohužel, o pár minut později přišel třetí gól. Nádherně umístěnou střelu do šibenice v podání Kuncla neměl šanci chytit. Ve zbylých minutách už se na hřišti nic podstatného nestalo a tak Duchcov odjíždí opět s nepořízenou. Srbicím výhra pomohla a zisk prvních tří bodů je jistě cenný.

Zdroj foto: rokkyy/FK Duchcov



Ohlasy k zápasu



FK Duchcov
David Špet (vedoucí týmu FK Duchcov): Nepodali jsme dobrý výkon, řada hráčů hraje zatím pod očekávání. Není tam vůle, snaha a dravost. Srbice toto měly a proto vyhrály.



Sestavy


TJ Sokol Srbice
M. Štrál [-] - R. Götz [-] , J. Malec [-] (72. M. Partík [-] ) , V. Kolinger [-] , M. Vitner [-] , M. Kulhánek [-] (89. P. Kordule [-] ) , M. Kuncl [-] , A. Švábenský [-] (85. T. Mohaupt [-] ) , K. Jelen [-] , D. Lipert [-] , J. Soukup [-]

FK Duchcov
P. Beneš [-] - J. Meisner [-] , L. Brejcha [-] , T. Holub [-] (76. P. Velička [-] ) - Z. Vosátka [-] , P. Hromádko [-] (67. F. Knorr [-] ) , J. Kropáček [-] , M. Moravec [-] (52. T. Skurský [-] ) , T. Orlt [-] - R. Sirovátka [-] , V. Rédl [-] -

ŽK: 26. K. Jelen , 79. M. Partík - 36. T. Holub , 44. J. Meisner , 51. P. Hromádko , 67. V. Rédl , 73. R. Sirovátka , 81. F. Knorr .
Místo: Srbice. Počet diváků: 141. Rozhodčí: Sejkora Pavel - OBORNÍK Jaroslav, TRÉGR Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.