M. Wagner 33.
D. Kvídera 90. (p.)
2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 16:00

6.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby jako řemen


Branky


33. M. Wagner , 90. D. Kvídera (p.)
0

Strhující podívaná o čelo tabulky byla k vidění v Chlumu, kam v rámci prestižního derby zavítala sousední Seč. Početná divácka kulisa se rozhodně nenudila. Hrál se bojovný fotbal, který kromě devíti žlutých karet přinesl i dvě karty červené, a hlavně dva góly, které znamenaly výhru domácích v poměru 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí gól, hostující vyloučení verze 1.0

Utkání začalo bojovně a s mírnou převahou Chlumu. Po krátké chvíli převzala iniciativu Seč, ale ani ta si vyložené šance vypracovat nedokázala. Za zmínku stojí snad jen dvě střely z velkého vápna, ale tu první zastavil ofsajd a druhá mířila mimo tři tyče. Gól tak padl trochu nečekaně na druhé straně. V první vážnější šanci domácích se po souboji s hostujícími stopery ocitl Michal Wagner, který si následně popostrčil balón do výhodnější pozice a střelou k tyči pohodlně skóroval - 1:0. Vyrovnat mohl vzápětí Radek Černovský, ale jeho pokus dokázala soupeřova obrana na brankové čáře odvrátit. Místo očekávaného tlaku Seče však přišlo zbytečné vyloučení. V 39. minutě zastavil Korda aktivního Wagnera pouze za cenu faulu a za zbytečné protesty uviděl rovnou další kartu, která znamenala vyloučení. Poslední šanci první půle měli domácí, ale po centru do vápna Ernest ani Parák, i s přispěním břevna, míč za Krausova záda nedopravili.

 

Domácí gól, hostující vyloučení verze 1.1

Hosté museli kvůli vyloučení pozměnit taktiku. Na hrotu zůstal jen Plojhar, Černovský měl hrát falešné křídlo, Vetchý se stáhl do středu zálohy, odkud se přemístil do obrany skvěle hrající Bradáč. trenér Plojhar navíc na své svěřence apeloval, aby hráli svoji kombinační hru a nenechali se diváky vyprovokovat. Změny se zřejmě vypatily, neboť Seč dokázala i v deseti hrát se svým soupeřem minimálně vyrovnaný fotbal. Na 2:0 mohl navýšit Parák, ale sám před brankářem minul pravou tyč. Následovala série sečských přímých volných kopů, ale ani po nich se stav neměnil. Dvakrát za to mohla dobře postavená zeď, dvakrát slabá střela do středu branky a skvělou Plojharovu střelu do šibenice zastavil ještě lepším zákrokem Dušan Kvídera. Nejspíš definitivní konec nadějí přišel v 72. minutě, kdy druhou žlutou a následně červenou kartu uviděl i René Vlk. V poslední minutě si pro penaltu došel Luboš Hajšman, a tu, střelou o tyč, proměnila hvězda utkání - brankář Dušan Kvídera.



Ohlasy k zápasu


TJ Chlum
Pavel Bořík, záložník Chlumu: "Utkání bylo vyhecované a nebyl k vidění přiliš pohledný fotbal. Oba týmy bojovaly, ale my jsme se soustředili jen na náš výkon a šli za vítězstvím, které nám pomohlo až na první místo tabulky. Ukázali jsme odhodlání, a i když nám chybělo 5 hráčů, tak jsme zvítězili. Doufám, že v dobrých výsledcích budeme pokračovat i v dalších utkáních."

TJ Seč
Bohuslav Plojhar, trenér Seče: "Zápas hrubě ovlivnil výkon hlavního arbitra, který v minulosti hrál i trénoval v Chlumu. Jsem přesvědčený o tom, že kdyby moji hráči hráli disciplinovaněji a dokázali se zdržet komentářů, tak jsme vyhráli. Abych to shrnul, tak zkrátka jsme byli lepší, ale přesto prohráli."



Sestavy


TJ Chlum
D. Kvídera [-] - T. Červenka [-] (46. P. Šindelář [-] ) - S. Parák [-] , L. Hajšman [-] , L. Hajšman [-] , V. Ernest [-] , P. Bořík [-] , M. Wagner [-] , Z. Švec [-] , M. Šlajs [-] , L. Heřman [-]

TJ Seč
V. Kraus [-] - M. Plojhar [-] (75. V. Pergl [-] ) , K. Vetchý [-] , V. Bouda [-] (85. M. Lukáč [-] ) , J. Bradáč [-] , V. Kurakh [-] (70. M. Krajník [-] ) , R. Černovský [-] (89. R. Haschberger [-] ) , R. Vlk [-] , I. Salcop [-] , M. Korda [-] , J. Fischer [-]

ŽK: 54. Z. Švec , 61. M. Šlajs - 2. J. Fischer , 37. R. Vlk , 39. M. Korda , 44. R. Černovský , 88. J. Bradáč . ČK: 40. M. Korda , 72. R. Vlk .
Hráči zápasu: D. Kvídera - J. Bradáč .
Místo: Tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šimek Luboš - ŠTĚPÁNOVSKÝ Michal, SMETANA Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.