3:3
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 16:30

4.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapivá remíza 3:3


Branky


38. A. Ulč , 44. T. Korba , 90. K. Kadlec - 24. V. Kurakh , 70. R. Černovský , 81. V. Bouda
0

Střetnutí dosud stoprocentní Seče a naopak Baníku bez jediného bodu mělo být jednoznačnou záležitostí. To, že sport nemá logiku se však znovu potvrdilo, když v 93. minutě vyrovnal na konečných 3:3 Karel Kadlec. Pro domácí je to bod s cenou zlata a dost možná i odrazový můstek k lepším výsledkům. Seč může být zklamaná, ale již za týden může tento výkon napravit proti Ptenínu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři góly, ale i dvě nevyužité penalty

Jak říká domácí hráč Jan Hrubý, byl to skutečně bláznivý zápas. Prvních 30 minut se podle očekávání lépe dařilo Seči, která měla již v 7. minutě výhodu pokutového kopu. Pravidlo, že faulovaný hráč by neměl kopat se naplno ukázalo, když Radek Černovský přestřelil. Na druhou stranu, kdo jiný by měl penalty zahrávat, když ne útočník a kapitán v jedné osobě. No nic, pojďme dál, protože Seč šla přesto do vedení. Ve 24. minutě si na centr naskočil Vitaliy Kurakh a jeho přesná střela potvrdila skvělou formu tohoto borce - 0:1 z pohledu domácích. Poté se několikrát tlačil do zakončení Martin Plojhar, ale s jeho individuálními akcemi si obrana Mantova vždy dokázala poradit. Když už se zdálo, že se poločas bude dohrávat, probrali všechny aktéry Angel Ulč a v zápětí i Tomáš Korba, kteří naprosto obrátili skóre. A to ještě Baník ve 40. minutě neproměnil penaltu...

 

Hektický závěr a dělba bodů

Hosté si v šatně měli co vyříkávat, což ve svém komentáři potvrzuje i trenér Bohuslav Plojhar. Ten navíc proházel rozestavení a místo Kordy poslal na hřiště Vetchého. Vyrovnání se sice nerodilo lehce, ale nakonec přeci jen přišlo. V 70. minutě napravil své penaltové selhání Radek Černovský a stav byl opět nerozhodný. Stejně jako první dějství, i to druhé mělo infarktový závěr. V 88. minutě totiž utekl po levé straně Václav Bouda a jeho střela z 20 metrů rozvlnila síť za Svítilem. Baník vrhl všechno do útoku a doslova v poslední vteřině slavil vyrovnání. Záměr Seče takticky dohrát a neinkasovat zhatil Karel Kadlec, když byl u odraženého míče nejrychleji a skóroval. 3:3, konec.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Mantov
Jan Hrubý, záložník Mantova: "Bláznivý zápas. Dvě neproměněné penalty. Nejprve vedl soupeř, do poločasu se nám ale vývoj podařilo otočit. Pak se skóre opět měnilo ve prospěch soupeře a nakonec přišlo vyrovnání doslova v poslední vteřině. Remíza asi zasloužená, i když celý zápas jsem měl dojem, že v poli jsme byli přece jen o chloupek lepší. Přesto bod bereme, je to remíza s vedoucím mužstvem tabulky a ta určitě zklamáním být nemůže. Hra se oproti minulým zápasům zlepšila, nezbývá než si přát a doufat, že v tomto trendu budeme pokračovat."

TJ Seč
Bohuslav Plojhar, trenér Seče: "V šatně jsem klukům řekl, že z toho, že jsou v tabulce první, si na zadek nikdo nesedne. Musí se semknout a hrát naplno. Ve druhé půli už jsme bojovali, ale vlastní nedisciplinovaností jsme přišli o dva body. Po tomto zápase ani nemám koho vychválit. Možná Plojhar bojoval a Masec nás ve druhém poločase podržel."



Sestavy


TJ Baník Mantov
P. Svítil [-] - T. Fekl [-] , T. Korba [-] , P. Jež [-] (84. V. Dráždil [-] ) , K. Kadlec [-] - R. Khomyn [-] (61. L. Housar [-] ) , J. Dráždil [-] , J. Machač [-] , T. Behenský [-] - P. Šmrha [-] (75. L. Janeček [-] ) , A. Ulč [-] (53. J. Janouškovec [-] ) -

TJ Seč
I. Masec [-] - M. Korda [-] (46. K. Vetchý [-] ) , V. Pergl [-] , M. Krajník [-] (71. M. Lukáč [-] ) , M. Plojhar [-] , R. Černovský [-] , V. Bouda [-] , J. Bradáč [-] (84. R. Haschberger [-] ) , V. Kurakh [-] , I. Salcop [-] , R. Vlk [-] (75. L. Prokopec [-] )

ŽK: 6. P. Svítil , 29. J. Dráždil , 68. P. Šmrha - 29. V. Pergl , 74. R. Vlk , 84. M. Plojhar .
Hráči zápasu: T. Korba - I. Masec .
Místo: Tráva. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Bína Roman - KOLÁČEK Karel (N), HRANIČKA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.