3:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 15:30

16.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Provodov rozhodl zápas v prvním poločase


Branky


12. M. Velev , 38. M. Velev , 40. T. Ulman
0

Provodov nastupoval k zápasu proti Napajedlům jako jasný favorit. Tuto roli domácí potvrdili v prvním poločase, ve kterém vsítili tři branky. Ve druhém poločase si své vítězství Provodov zkušeně pohlídal a dokráčel k zisku tří bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Velké šance byly k vidění hned na začátku zápasu. Ve 2. minutě Ulman trefil po rohu břevno. O pár minut později zahodily velkou šanci Napajedla, kdy jeden z hostujících útočníků nedokázal prostřelit brankáře Petra. První branka zápasu padla ve 12. minutě. Matěj Velev vypíchl váhající hostující rozehrávku a pod tělem vyběhnutého brankáře Vitáska trefil míč do sítě – 1:0. Provodov s dalším góly počkal až na konec poločasu. V 38. minutě to byl opět Velev, který se gólově prosadil. Po autovém vhazování se ve vápně zbavil svého strážce a prostřelil gólmana hostí podruhé – 2:0. O dvě minuty později přidali domácí třetí branku. Po rohovém kopu se ve skrumáži na malém vápně prosadil Tomáš Ulman – 3:0.

 

O osudu zápasu se tak rozhodlo v prvním poločase. Hráči Napajedel se sice snažili o kontaktní branku, ale pokud si vypracovali nějaké šance, žádnou proměnit nedokázali. Zkušený tým Provodova nepřipustil žádné drama a svoje vítězství si pohlídal, cože také trenér Rak hodnotil slovy: „Druhá půle se již dohrávala z povinnosti, kluci si již průběh pohlídali. Z povedeného startu do jarní části mám radost, pokusíme se maximálně potrápit ambiciózní Holešov.“  Provodov se po vítězství nad svým dnešním soupeřem nachází na druhém místě tabulky, Napajedla jsou momentálně na předposledním místě.    



Ohlasy k zápasu



TJ Fatra Slavia Napajedla
Stanislav Vávra (trenér): Na zápas do Provodova jsme odjížděli s tím, že můžeme překvapit. V páté minutě jsme zahodili stoprocentní šanci, ale zbytek poločasu jsme hráli nervózně, ztráceli jednoduché míče, nebojovali a zkušený soupeř toho dokázal stoprocentně využít. Druhá půlka byla z naší strany lepší, vytvořili jsme si i nějaké šance, ale selhala opět koncovka. V domácím utkání musíme předvést úplně jiný výkon.



Sestavy


FC RAK Provodov
R. Petr [-] - T. Ulman [-] , S. Beňo [-] (81. J. Kovář [-] ) , J. Zakopal [-] , M. Velev [-] (80. P. Máčala [-] ) , V. Chalupa [-] , P. Novák [-] , J. Gargulák [-] (65. T. Hnilo [-] ) , A. Urbánek [-] , M. Hlavňovský [-] (72. A. Hellebrand [-] ) , J. Josefík [-]

TJ Fatra Slavia Napajedla
R. Vitásek [-] - J. Leitner [-] (46. M. Škrabal [-] ) , P. Koutník [-] , M. Drga [-] , T. Hejda [-] (75. P. Ratiborský [-] ) , Z. Zimčík [-] (70. O. Haša [-] ) , F. Ouroda [-] , M. Zapletal [-] , O. Žáček [-] , M. Bejtkovský [-] , K. Havránek [-]

ŽK: 58. S. Beňo , 60. P. Novák - 11. Z. Zimčík , 41. M. Drga , 62. M. Škrabal , 65. O. Žáček .
Hráči zápasu: M. Velev , T. Ulman .
Místo: Provodov. Počet diváků: 50. Rozhodčí: MIČKAL Karel - HOUŠŤ Jan, ZUBEK Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.