0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 13:30

14.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Veselá si veze nakonec z Tečovic cenné tři body


Branky


0

Do Tečovic přijela Veselá, která venku bývá nepříjemným protivníkem a také to zde potvrdila. Hrdinou utkání byl brankář Červenka, který dokonce lapil pokutový kop. Domácímu týmu nelze upřít snahu, ale jen ta na kompaktní výkon hostujícího týmu nestačila. Veselá si odváží tři cenné body a také klidnější přezimování. V Tečovicích mají při avizovaném odchodu trenéra Radka Středulinského nad čím přemýšlet, neboť výkony a výsledky Bivoje jsou stále jako na houpačce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosty poslal do vedení s chutí hrající František Žůrek

Před velmi slušnou diváckou kulisou a za řízení bývalého hráče druholigového Zlína Petra Švacha ze Slavičína, začalo utkání mezi domácím tečovickým Bivojem a hosty z Veselé, dirigované zkušeným exligistou Tomášem Dujkou. Pred utkáním se dokonce v Tečovicích řešilo, kolik vlastně fotbalistů připravených do utkání nakonec vůbec bude a kdo bude hrát. Sestavu víceméně trenér Radek Středulinský skládal podle toho, kdo dřív přijde, ten dřív mele. Veselá v první půlce předváděla svůj kombinační fotbal a po hezké akci také vstřelila agilním Žůrkem ve 38. minutě branku  po ideálním vysunutí Romanem Manďákem lehkou tečí mimo dosah gólmana Tečovic Křížka. Kromě několika závarů ze standardek hosté toho Tečovicím tentokráte nic dalšího už nedovolili a do kabin odcházeli s jednobrankovou výhrou.

Veselá hubenou výhru uhájila až do konce, domácí Sedláček nedal penaltu

Druhý poločas přinesl podobný obrázek, jako ten první, domácí se tlačili k bráně Veselé, která ale umně držela míč a kromě několika závarů po standartních situacích, domácí Bivoj  na dostřel Červenkovi svatyně příliš nepouštěli. Druhý poločas se tak odehrával většinou na půlce hostů, domácí ale marně hledali recept na překonání zodpovědné obrany.Odhodlání týmu z Veselé také hodně posílil brankář Petr Červenka, když  v  81. minutě vystihl směr Sedláčkovy střely z pokutového kopu a za přispění  obrany zlikvidoval i dorážku tečovických. Tento moment lze považovat za klíčový a bývalý divizní hráč Napajedel roli exekutora pokutového kopu nezvládl. Do konce zápasu už branku hostů ohrozili pouze střelami mimo bránu. Veselá si tak odvezla tři body a oplatila Tečovicím porážku z prvního kola. Dokonce v 92. minutě dali hosté i druhý gól, ale dle pomezního pana Mikesky z ofsajdu. Což ale nemělo na konečný výsledek tohoto duelu vliv, neboť vzápětí Petr Švach toto zajímavé utkání ukončil. Domácímu týmu citelně chyběl pro zranění tvůrce hry a velký bojovník Ondík.

 

Foto z utkání: Autor - Iveta Šůstková

 

http://tjsokolvesela.rajce.idnes.cz/TJ_Sokol_Vesela%2C_Zapas_7._11._2015_Tecovice_-_Vesela/



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Tečovice
Radek Středulinský, trenér: V první půli jsme hráli křečovitě, v sestavě bylo znát těch hodně změn. Druhý poločas byl z naší strany lepší, bohužel se nám nepodařilo dát gól ani z penalty. Soupeř mel jen brejkové situace. Remíza by byla spravedlivá. Ale bez gólu nemáte nakonec nic! Chyběl nám zraněný Ondík..nejvíc me štve přístup některých hráčů před zápasem a jejich samotný přístup k zápasu. Dnes jsem musel nastoupit i já, což mi vše kolem Tečovic znechutilo a chuť pokračovat nemám, ale to je na vedení klubu. Klukům přesto děkuji za sezónu, byl jsem rád u mužstva, ale bohužel atd..bylo někde úplně jinde.

TJ Sokol Veselá
Zdeněk Kučera, sekretář: Hodně cenné vítězství, ale myslím že zasloužené, i když jen 1:0. Kromě několika závarů ze standardek jsme Tečovicím tentokráte nic dalšího už nedovolili. Dokonce v 92. minutě jsme dali i druhý gól, ale dle pomezního pana Mikesky z ofsajdu. Asi to opravdu ofsajd byl, ale to už nikdo neřešil, protože do toho zazněl i závěrečný hvizd hlavního rozhodčího. Dnešní výsledek mimo jiné rozhodoval také o tom, jestli tuto půlsezónu budeme v klubu hodnotit jako sportovně úspěšnou či naopak. Potěšilo mne, že kluci do zápasu vložili i srdíčko a o tři body se rvali celých 92 minut. Po ideálním vysunutí Romanem Manďákem jedinou branku utkání vstřelil lehkou tečí mimo dosah brankaře František Žůrek už v 38.minutě. Odhodlání týmu také hodně posílil Petr Červenka, když v 81.minutě vystihl směr Sedláčkovy střely z pokutového kopu a za přispění obrany zlikvidoval i dorážku tečovických. Za tři body jsme moc rádi a přes zimu se nám bude dýchat o hodně líp. A náš úkol pro jarní odvety je jasný, zkvalitnit hru (zejména zakončení) na domácím hřišti. Vloni touto dobou jsme hořekovali, že neumíme venkovní zápasy a první bod za remízu jsme dovezli právě zde z Tečovic až ve 13.kole. Nyní z posledních tří venkovních utkání vezeme příjemných 7 bodů, ale zase 4x jsme na podzim ztratili doma! Takže není to z naší strany špatný, ale stále je co zlepšovat.



Sestavy


TJ Sokol Tečovice
M. Křížek [-] - R. Závoda [-] , P. Sedláček [-] , R. Středulínský [-] , J. Plachý [-] - D. Škarek [-] , J. Vopatřil [-] , M. Frkal [-] , T. Řiháček [-] - J. Balcárek [-] , R. Chudárek [-]

TJ Sokol Veselá
P. Červenka [-] - J. Červenka [-] , M. Čoček [-] , T. Večeřa [-] (54. P. Dlouhý [-] ) , T. Divoký [-] - M. Odstrčilík [-] , T. Dujka [-] (84. T. Gajdošík [-] ) , M. Dlabaja [-] (75. J. Žaludek [-] ) , R. Manďák [-] - D. Sokol [-] , F. Žůrek [-]

Hráči zápasu: T. Řiháček - P. Červenka , F. Žůrek .
Místo: Tečovice. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 20
2 Tomáš Janíček 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku