2:1
(1:0)
72. J. Kubo
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 13:30

14.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Viktorie Otrokovice zdolala Admiru Hulín


Branky


16. V. Zach , 60. J. Gojš - 72. J. Kubo
0

Na hřiště rezervy otrokovické Viktorie zavítala hulínská Admira, která zde chtěla zabodovat.Proti však byli mladíci v dresech Viktorky, kteří si v utkání vypracovali až dvoubrankový náskok. Dramatickou koncovku přinesla kontaktní branka Kuby ze 70. minuty, domácí celek už ale cennou výhru udržel až do konce a hulínští tak odjíždějí z Otrokovic s prázdnou...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První branku dal po čtvrthodině domácí Zach

Předehrávané utkání 14. kola se hrálo v Otrokovicích na těžkém terénu, kterému se od začátku lépe přizpůsobili běhaví mladí domácí hráči, kteří měli mírnou převahu. Tu zužitkovali v 16. minutě, po rohovém kopu se míč s pomocí teče hulínského hráče dostal do Hložkovi sítě a Zach tak upravil na 1:0. Hulínu se bohužel v téže minutě zranil Spáčil, který si obnovil zranění kolene. Domácí hráči stále lépe kombinovali, naopak Admiře kombinace na stále těžším terénu vázla. První povedená akce Admiry tak přišla až ve 30. minutě, po kombinaci se dostal míč na pravé straně ke Karamonovi, ale jeho střelu brankář domácích Janečka bravurně  vyrazil. Další šance již na obou stranách nebyly, poločas končí 1:0 pro domácí, kteří si hubenou výhru ale naprosto zasloužili.
 

Po hodině hry přidal Gojš druhou trefu domácího týmu, kontaktní branku vsítil Kubo

Druhou půli jsme začali šancí fotbalisté Admiry, ti šli do přečíslení 4 na 3, ale ve vápně akci překombinovali a domácí  již poté míč odvrátili do bezpečí. V 60. minutě prošel domácí hráč Gojš z pravé strany podél vápna až na střed a střelou k tyči nedal Hložkovi šanci a zvýšil již na  2:0.  Hanáci jsme vstřelili kontaktní gól v 72.  minutě, trestný kop Karamona do vápna prodloužil Kubo a ten skončil těsně za čarou gólmana Janečky 2:1. Pak  měli hráči Admiry patrnou herní převahu, snažili se vyrovnat, ale domácí si vítězství uhájili. Ale byli opravdu o tu branku asi lepší. Přesto i výkon Hulína nebyl na velmi těžkém terénu špatný a diváci tak mohli sledovat zajímavou parii. Domácí tým ukázal svoji herní vyzrálost a právem se v tabulce probojoval už na čtvrtou pozici. Admira se pohybuje na 5. příčce, ale letošní tabulka je velmi vyrovnaná a jakékoliv zaváhání, znamená sešup o několik příček dolů.



Ohlasy k zápasu


FC Zlínsko B
Adam Bahounek, hráč: V prvním poločase se nehrál moc pěkný fotbal a byl bez větších šancí. Měli jsme několik standardních situací a nakonec jsme dali šťastný gól. To druhý poločas byl na šance už bohatší a šli jsme do vedeni 2:0. Po inkasovaném gólu jsme trochu zalezli a soupeř nás přehrával, ale naštěstí jsme vedení ubránili a zvítězili.

FK Admira Hulín
web Admiry: Náš výkon na těžkém terénu nebyl špatný, výhra domácích je asi nakonec spravedlivá, mají velmi dobrý a běhavý celek.



Sestavy


FC Zlínsko B
R. Janečka [-] - M. Zaoral [-] , K. Koštial [-] , J. Kryšpín [-] (63. L. Gába [-] ) , T. Frydrych [-] - L. Juhas [-] , A. Skřivan [-] , J. Gojš [-] , A. Bahounek [-] - T. Caudr [-] , V. Zach [-] (46. T. Kozel [-] )

FK Admira Hulín
M. Hložek [-] - M. Jurášek [-] , P. Janda [-] , A. Tabara [-] , J. Šenkyřík [-] - F. Spáčil [-] (13. S. Štoll [-] ) , M. Karamon [-] , A. Dutkevič [-] , J. Kubo [-] - I. Csomor [-] (65. M. Podmol [-] ) , M. Zavadil [-]

ŽK: 65. T. Kozel - 43. A. Tabara , 87. M. Podmol .
Hráči zápasu: J. Gojš - J. Kubo .
Místo: Otrokovice-tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Dokoupil Tomáš - Paníček, Pospíšil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku