3:2p.
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 13:30

14.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček z Nevšové si vyšlápl na favorizované Malenovice


Branky


0

Do Nevšové zavítal v neděli druhý tým tabulky z Malenovic. Svěřenci trenéra Josefa Juráně byli také v tomto duelu favoritem. Domácí tým má ale za sebou velmi dobrou bodovou sérii a v nové soutěži se již patřičně aklimatizoval. První půle patřila hostujícímu týmu, který ji vyhrál o jedinou branku. Domácí ve druhém poločasu srovnali krok a v penaltovém rozstřelu brali další bod navíc a také skalp silného protivníka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté odcházeli do kabin s jednobrankovým vedením

Hosté šokovali domácí hráče hned v první minutě zápasu, kdy se jim podařilo Jakubem Bartoněm skórovat. Nevšová se ale rychle oklepala a stále častěji se dostávala na dostřel soupeřovi brány. Již v 15. minutě srovnal stav utkání domácí kanonýr Václav Tomšů. Poté se hrálo nahoru dolů a Nevšová i Malenovice si vytvořili řadu vyložených šancí. Když samostatný průnik Tomšů gólman Malenovic zlikvidoval, opět zafungovalo nedáš-dostaneš a Malenovice se ujali ve 41. minutě vedení, které vydrželo až do poločasu. Autorem branky byl nejlepší muž na hřišti v dresu Malenovic David Bartoň. Do kabin tak odcházeli spokojenější hráči Malenovic, kteří ale dobře věděli, že domácí Nevšová bude ve druhé půli ještě hodně kousat.

Domácí Nevšová dokázala ve druhém dějství vyrovnat

Do druhé půle vstoupila Nevšová bez hrajícího trenéra Pepy Hradila, kterého na stoperovi nahradil kapitán Munster a na střed zálohy se přesunul Machač. Tato změna byla přínosem a soupeř začal bránit jednobrankové vedení. To se mu víceméně dařilo, ale v 85. minutě zápasu přesnou střelou pod břevno nenechal nic náhodě Machač a vyrovnal. Malenovice ještě zabraly a nastřelily v 89. minuty tyčku Zámorského svatyně. Zápas ale nakonec skončil zaslouženou remízou. Pokutové kopy, podruhé v řadě zvládla Nevšová a připsala si další důležitý bod do tabulky, která je v současné době velice vyrovaná. Velmi slušná návštěva tak viděla dramatickou podívanou a domácí fanoušci nakonec odcházeli ze zápasu velmi spokojeni, viděli čtyři branky a také penaltovou nadstavbu.

Na penalty vyhráli Nevšovjané 4:2

V penaltové loterii se dařilo více domácímu týmu, který zvítězil v sérii 4:2 a připsal si do tabulky další bod navíc.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nevšová
Ivana Urbanová, předsedkyně klubu: Toto těžké utkání jsme nakonec zvládli dobře, i když v zápase jsme měli hodně šancí skórovat, soupeř však také. Byla to přehlídka brejků a neproměněných tutovek na obou stranách. Nicméně dva body s favoritem zápasu jsou pro nás velice cenné.

FC Malenovice
Josef Juráň, trenér: Do Nevšové jsme jeli vyhrát a tím stáhnout náskok na vedoucí Sehradice, které překvapivě prohrály v Roštění. Průběh tomu nasvědčoval. Brzy jsme vedli a mohli přidat další branky. Neproměnili jsme - už pokolikáté -vyložené šance a domácí nás potrestali lacinou vyrovnávající brankou. Ovšem dál jsme šli za vítězstvím svojí kombinační hrou a do poločasu jsme se po zásluze dostali do vedení.Domácí hrozili nakopávanými dlouhými míči za obranu, z nichž se jednoduše dostávali do šancí. Druhý poločas byl kopií prvního, s tím rozdílem, že domácí přitvrdili a my se najednou ocitli v problémech. Vyrovnávací gol přišel po naší nekoncentrovanosti a domácím jsme remízu doslova nabídli. Při penaltách jsme selhali, takže bod bod navíc patří domácím. "Tentokrát rozhodly individuální chyby zkušených hráčů. Nicméně, chci vyzdvihnout týmovou práci všech. Mužstvo se muselo v průběhu podzimní části vyrovnat se ztrátou hned několika hráčů základní sestavy. Dokázali to a pro tak mladý tým je to obrovská zkušenost a hlavně motivace do budoucna. Patří jim a celému realizačnnímu týmu moje poděkování ".



Sestavy


TJ Sokol Nevšová
O. Zámorský [-] - J. Srcháček [-] , R. Machač [-] , J. Hradil [-] (46. J. Hradil [-] ) , R. Bůžek [-] - R. Vacula [-] (53. T. Juriga [-] ) , T. Munster [-] , J. Dubec [-] , T. Zoubek [-] - V. Tomšů [-] , P. Šoman [-]

FC Malenovice
A. Juráň [-] - M. Struška [-] , J. Dorotík [-] , M. Bartoň [-] , V. Gazda [-] - D. Rosinec [-] (73. T. Kovaříček [-] ) , R. Střelec [-] , J. Bartoň [-] , D. Torma [-] - D. Bartoň [-] , T. Lhotský [-]

ŽK: 77. J. Srcháček , 81. J. Dubec - 25. M. Struška , 49. V. Gazda .
Hráči zápasu: T. Munster - D. Bartoň .
Místo: Nevšová. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Surovec Tomáš - Dokoupil, Švach.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku