2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 13:30

14.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Příluky i v deseti vydřely výhru nad Tlumačovem


Branky


0

Magnet kola se hrál v Přílukách, kam zavítal Tlumačov. Domácí šli do vedení již ve třetí minutě, za hosty srovnal loučící se kanonýr Dan Máčala. Domácí Karel Zedníček musel navíc po třiceti minutách ze hřiště. Příluky ale i v deseti dokázali Lošťákem vítězství strhnout na svoji stranu. Domácím funkcionářům se také nelíbil výkon rozhodčího Nevrly, kterého chtějí na příště vetovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí poslal do vedení Vlček a byl jim navíc vyloučen Karel Zedníček

Začátek předehrávaného zápasu byl ve znamení domácích, kteří vlétli na tlumačovské a hned v 3. min. se měnilo skóre, kdy Frolek vybojoval u pomezí míč, nahrál Lošťákovi, který poslal ze strany centr do vápna na vzdálenější tyč, kde se vrhnul rybičkou po míči Vlček a míč skončil v bráně - 1:0. Domácí dostali chuť a v 6. min. nádhernou střelou trefil Lošťák spojnici břevna a tyče. Hosté působili zakřiknutě a probudila je až pěkná kombinační akce ve 12. min., kdy domácí brankář stěží vyrážel. O minutu později odpověděl domácí Humpál, ale jeho střela šla těsně vedle brány. Hosté pak v 18. min. zahrávali přímý kop, při které domácí obrana neuhlídala hostujícího Máčalu, který si naběhnul za domácí obranu a hlavou skóroval na 1:1. Do té doby v docela pohodovém utkání však začal úřadovat rozhodčí Nevrla, který udělil domácímu K. Zedníčkovi nepochopitelně druhou žlutou kartu a domácí tak hráli od 29. min. o deseti hráčích. Domácí se však i nadále tlačili do ofenzívy a v 38. min. měl 100%-tní šanci Vlček, který bohužel ze slibné pozice přestřelil. V 45. min. střílel domácí Čelůstka na vzdálenější tyč a brankář hostí z námahou vyrazil na roh.

 

O výhře oslabeného domácího týmu rozhodl kanonýr Lošťák

Domácí začali druhý poločas náporem se snahou o rozdílový gól. Nejdříve v 46. min. střílel z otáčky Lošťák, ale jen do brankáře. V 50. min. hráli hosté v pokutovém území jasnou rukou od těla, ale rozhodčí překvapivě penaltu nezapískal. Následně nepísknul několik jasných faulů, včetně evidentního skluzu na domácího hráče a utkání dostalo velmi emoční náboj, které rozhodčí zcela zjevně nezvládnul. V 53. min. vybídnul Frolek do brejku Lošťáka, který utekl hostujícím obráncům, udělal vyběhnuvšímu brankáři kličku a skóroval do odkryté brány – 2:1. Útoky Tlumačova tak byly spíše sporadické a jen a pouze formou nákupů brankáře. Domácí se i přes handicap jednoho hráče tlačili do ofenzívy, a hlavně střely Lošťáka byly pro hosty permanentním nebezpečím. V 65. min hlavní rozhodčí nepochopitelně odpískal offside domácích, ačkoliv pomezní ukazoval hrát dále a zastavil tak 100%-tní šanci domácích a vyostřil tak nadále probíhající emoce zápasu. V 78. min. měl ještě šanci opět Lošťák, ale jeho akci nakonec hostující brankář pokryl. Hosté ještě zahrozili svou poslední šancí v 83. min., kdy centr do vápna hostující útočník trefil hlavou vedle brány. Domácí však měli utkání ve své řežiii a hosty již k ničemu nepustili. V 89. min. byl těsně před 16-tkou faulován likvidačním faulem domácí Lošťák a k překvapení všech dostal hostující hráč pouze druhou žlutou kartu, ačkoliv to měla být jasné červená. Utkání následně skočilo a výhra posunula FK Příluky na třetí příčku tabulky.

 



Ohlasy k zápasu


FK Příluky
Jaroslav Brabec, sekretář: Utkání jsme začali převahou a vedli gólem Vlčka, sice jsme neuhlídali jednou hostujícího Máčalu, ale i tak jsme věřili ve vítezství, které naši hráči nakonec vybojovali i v deseti hráčích. Chtěl bych za to hráčům poděkovat, byli obětaví a zodpovědní, Tlumačov moc šancí neměl. Utkání však totálně nezvládnul hlavní rozhodčí, díky němuž se zbytečně vyostřilo a skončilo i zraněním. Neoprávněné vykartování domácího hráče, neodpískaná penalta za ruku hostí, vymyšlený offside, pouze žlutá karta za likvidační faul se zraněním, to je jen špička arogantního "výkonu" rozhodčího Nevrly. Každopádně budeme podávat protest a požadovat zastavení jeho činnosti, tento rozhodčí si u nás už rozhodně nezapíská.

SK Tlumačov
Miroslav Škrabal, brankář: Zápas jsme nezvládli. Brzy jsme dostali gól na 1:0 a poté domácí nastřelili spoje. Naštěstí jsme vyrovnali nestárnoucím kanonýrem Máčalou. Příluky dostaly pak červenou kartu a paradoxně nám to uškodilo a začali jsme kazit rozehru, což domácí využili a z brejku vsítili druhou branku. Opět si za prohru můžeme sami, protože kazíme zbytečně rozehrávku a z toho nás soupeři nemilosrdně trestají.



Sestavy


FK Příluky
O. Pavelka [-] - P. Čelůstka [-] , T. Humpál [-] (29. M. Zahradnický [-] ) , R. Machalíček [-] , P. Pinkas [-] - D. Frolek [-] , K. Zedníček [-] , Z. Vlček [-] (87. M. Šuta [-] ) , J. Dederle [-] - L. Lošťák [-] , P. Votava [-] (72. J. Strachoň [-] )

SK Tlumačov
M. Škrabal [-] - P. Mouka [-] , R. Dvořák [-] , M. Juhaňák [-] (66. M. Otevřel [-] ) , R. Šimoník [-] (46. M. Hlaváč [-] ) - B. Psota [-] , R. Zálešák [-] , S. Malý [-] , T. Duroň [-] - D. Máčala [-] (71. M. Houser [-] ) , O. Sedlář [-]

ŽK: 18. K. Zedníček - 60. D. Máčala , 81. P. Mouka , 89. R. Dvořák . ČK: 30. K. Zedníček .
Hráči zápasu: Z. Vlček , L. Lošťák - D. Máčala .
Místo: Příluky. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Nevrla Jiří  - Bršlica, Uhlár.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku