2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 15:30

15.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr tabulky ze Sehradic si poradil s rezervou otrokovické Viktorie


Branky


0

V Sehradicích se očekával velmi vyrovnaný duel, neboť rezerva otrokovické Viktorie předváděla v závěru podzimu výborné výkony. Navíc domácí tým prošel v průběhu zimní přestávky menší obměnou, čehož chtěl také hostující tým náležitě využít. Sehradicím však vyšel dokonale první poločas, kdy se trefil nejdříve po půlhodině hry Polášek a branku do šatny přidal Bahulík. Mladíci z Otrokovic se sice snažili ve druhém dějství ještě s výsledkem něco udělat, ale zkušený domácí tým si už výhru pohlídal a i nadále vévodí tabulce 1.B. třídy skupiny B. Před nedělním duelem v Nevšové si hráči Sehradic pozvali fanoušky na toto očekávané místní derby.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První branku vstřelil po půlhodině hry sehradický Polášek, druhou do šatny Bahulík

V sobotním jarním odpoledni se střetli fotbalová zkušenost a dravé mládí. Hra se v první půli odehrávala především mezi šestnáctkami. Hosté se zkoušeli protlačit do šestnáctky, ale jejich pokusy zůstavávaly zachyceny na domácím obranném valu. A tak jejich pokusy končily především střelami z dálky, které nemohly domácího brankáře ohrozit. Domácí se pak proti tomu snažili snažící se hosty překvapovat náhlými přečísleními a rychlými protiútoky. Po jednom takovém byl těsně za hranou šestnáctky faulován domácí hráč. K trestnému kopu se postavil Petr Polášek a přesně mířenou střelou do šibenice nedal brankáři Otrokovic šanci. Po dalším takovém rychlém brejku šel sám na brankáře Laďa Bahulík a jednoduše obstřelil brankáře k tyči a bylo 2:0 pro domácí. Domácí tým vytěžil z minima maximum a do šaten odcházel z dvoubrankovým vedením.

 

 

 

 

 

 

Domácí celek si ve druhém poločasu cenné vedení pohlídal

Druhá půle přinesla enormní snažení hostů a na celých deset minut se jim podařilo zamčít domácí před jejich šestnáctku. Ovšem opět pozorná obranná hra Sehradic hostům téměř nic nedovolila. Domácí poté provedli sérii střídání. Občas se ještě objevil náznak šance, ale jinak se nic významného již v utkání ani na jedné straně neodehrálo a domácí si tak v poklidu pohlídali první jarní vítězství. Hosté předvedli sice snaživý výkon, ale nerovný terén po zimní přestávce ne zcela ještě ideální, jim znemožňoval tradiční kombinační hru, se kterou se chtěli v Sehradicích prezentovat. Domácí celek nadále vévodí tabulce a v neděli jej čeká těžký duel u posílené Nevšové, která leží vlastně jen přes kopec.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sehradice
Roman Heinz - sekretář: Zkušenost předčila dravé mládí. Ve druhé půli bylo poznat, že hosté mají více natrénováno a nám docházely pomalu síly. Provedli jsme ovšem střídáním pěti hráčů a tím jsme nabyli nové síly. A tak jsme zkušeně přivedli utkání do vítězného konce.

FC Zlínsko B
Adam Bahounek, hráč: Zápas se odehrával na špatném terénu, což nám moc nevyhovovalo. Myslím si, že naše předvedená hra nebyla špatná, bohužel jsme se nemohli dostat přes urputnou obranu domácích. Rozhodl první gól a domácí pak už jen bránili a čekali trpělivě na naše chyby. Druhý poločas už si to zkušení hráči Sehradic pohlídali a my odjíždíme bez bodů. Pokusíme se tak naplno bodovat v dalším utkání, kdy hostíme tým z Roštění.



Sestavy


TJ Sokol Sehradice
V. Minařík [-] - M. Kraváček [-] , M. Blažek [-] - D. Mikel [-] , K. Zavadil [-] (74. D. Maršálek [-] ) - P. Polášek [-] (79. P. Malíček [-] ) , L. Krejčiřík [-] (64. J. Plášek [-] ) , V. Žáček [-] (84. J. Horáček [-] ) , M. Okénka [-] , T. Holoubek [-] , L. Bahulík [-] (50. R. Sochora [-] )

FC Zlínsko B
T. Zálešák [-] - A. Řiháček [-] , P. Lendler [-] , L. Křivánek [-] , D. Chovanec [-] , T. Frydrych [-] , A. Bahounek [-] , T. Kozel [-] , T. Caudr [-] (63. J. Gojš [-] ) , M. Škrabal [-] , K. Koštial [-]

ŽK: 40. T. Holoubek , 75. D. Mikel , 83. D. Maršálek - 36. T. Frydrych , 78. T. Kozel , 89. L. Křivánek .
Hráči zápasu: M. Blažek .
Místo: Sehradice. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku