1:2p.
(0:1)
9. M. Čík
9. T. Teplý (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 15:30

15.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lukov veze cennou výhru z Tlumačova na penalty


Branky


85. M. Houser - 9. M. Čík , 9. T. Teplý (p.)
2

Sestupem ohrožený Lukov se v neděli představil na půdě Tlumačova. Jasným favoritem utkání byl domácí celek, tomu ale už v sestavě chyběl zkušený snajpr Dan Máčala. Lukovský tým prošel v zimní přestávce částečnou obměnou a dokázal na velkém tlumačovském hřišti zaskočit domácí tým. Po půli dokonce Lukov vedl po brance nováčka Číka. Tlumačov dokázal vyrovnat stav utkání až v samotném závěru brankou střídajícího Housera, který byl v té době na hřišti jen deset minut. V penaltové loterii byl úspěšnější tým hostí, který tak veze z horké půdy velmi cenné dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostující tým poslal do vedení z penalty Čík

Hosté byli celých šedesát minut lepším týmem a omlazenou sestavu domácích přehrávali. Vedení se po zásluze ujali v 9. minutě, kdy pokutový kop s přehledem proměnil nováček Čík. Do poločasu mohl stejný hráč vedení Lukova dvakrát pojistit. O gól si říkala zejména šance ve 20. minutě, kdy po zmatcích v obraně Tlumačova ve vyložené pozici hráč Lukova přestřelil Škrabalovu svatyni. Domácí hráči toho do poločasu mnoho nepředvedli. Trochu vzruchu před bránou Koláře způsobili hlavou ve 36. a 43. minutě Jonášek a Duroň, bránu hostů však netrefili. Do kabin tak odcházeli spokojenější hosté, domáci hráči se na hřišti stále jen hledali.    

 

Tlumačov zachránil v samotném závěru střídající Houser

Lukov pokračoval v aktivní hře i v úvodu druhého dějství. Hru Tlumačova oživili až střídající hráči. V 61. minutě se na pravé straně uvolnil Jonášek, z jehož centru akrobaticky zakončoval Patrik Mouka, Kolář však jeho střelu chytil. Se závěrem zápasu tlak domácích sílil, nicméně hosté pozorně bránili a do šancí hráče Tlumačova nepouštěli. Štěstí se k domácím přiklonilo v 85. minutě, kdy se odražený balón dostal k Houserovi, který nechytatelnou střelou z otočky na hranici velkého vápna vymetl šibenici brány Lukova. Penaltové drama rozhodl až v desáté sérií brankař hostů, Miroslav Kolář  a zajistil tím druhý bod pro o záchranu bojující Lukov. Hosté si tak po zásluze odvážejí z Tlumačova dva body, které je můžou dále nasměrovat ke kýžené záchraně. V dalším kole je čeká derby s Veselou, domácí tým zavítá na hřiště do Slavičína, kde oměří síly s poslední rezervou FC TVD.

Na penalty vyhráli hosté v poměru 6:7

Penaltové drama rozhodl až v desáté sérií brankař hostů, Miroslav Kolář a zajistil tím druhý bod pro o záchranu bojující Lukov. 



Ohlasy k zápasu


SK Tlumačov
Miroslav Škrabal, brankář: Utkání jsme vůbec nezvládli. Nevycházeli nám přihrávky. Na bránu jsme vystřelili asi až v 61. minutě, což je na domácí celek málo. A z další střely jsme vyrovnali na 1:1. Na konci zápasu jsme měli ještě několik centrů do vápna, ale nic z nich nebylo. A v penaltovém rozstřelu nás vychytal golman hostů a bereme jenom bodík.

SK Lukov
Michal Teplý, hráč: Za krásného jarního počasí zavítal Lukov na hřiště Tlumačova, který byl pro toto utkání jasným favoritem, díky svému postavení v tabulce. Po zahájení utkání však Lukv svou aktivní hrou dostal domácí pod tlak a vypracoval si několik šancí a rohových kopů. Po jednom z nich přišel faul uvnitř šestnáctky na Šimčíka a rozhodčí odpískal pokutový kop. Ten s přehledem proměnil nováček v Lukovském dresu Michael Čík. Na chvíli se hra vyrovnala, ale Lukov byl stále nebezpečnější. Po jednom z brejků se ocitl sám před odkrytou brankou na úrovni malého vápna hostující Čík, ale přestřelil. Ve druhé půli domácí přidali a měli více ze hry. K ohrožení hostující branky se však nedostali. Lukov hrozil z brejků a po jednom znich se po pěkném uvolnění od Jánského dostal do brankové příležitosti opět Čík, zbavil se stopera, ale domácí brankář jeho střelu vyrazil. V 85' však z nenápadné akce, kdy si domácí útočník zpracoval odražený balón na hranici šestnáctky a z otočky vypálil nechytatelnou střelu přesně do levého horního rohu hostující branky a bylo srovnáno. DO konce utkání se již skóre nezměnilo a poté přišly na řadu penalty. Domácí hned první neproměnili, ostatní čtyři však ano. Lukov první čtyři penalty proměnil, ale pátou Králík trefil tyč. V penaltách se pokračovalo dál a zde se projevila zkušenost Lukovského brankáře Koláře, který z dalších pěti pokusů tři chytil a sám v desáté sérii proměnil pokutový kop, což znamenalo zisk dalšího důležitého bodu pro Lukov.



Sestavy


SK Tlumačov
M. Škrabal [-] - O. Sedlář [-] , P. Daněk [-] , P. Barwig [-] (46. P. Mouka [-] ) , A. Dovrtěl [-] - R. Zálešák [-] , J. Jonášek [-] , T. Duroň [-] (81. R. Šimoník [-] ) , M. Hlaváč [-] (46. B. Psota [-] ) - J. Mouka [-] (75. M. Houser [-] ) , M. Otevřel [-] (68. S. Malý [-] )

SK Lukov
M. Kolář [-] - T. Smetana [-] , M. Holomek [-] , P. Jánský [-] (85. M. Králík [-] ) , M. Čík [-] (90. L. Vaškůj [-] ) , O. Macík [-] , O. Sedláček [-] (50. L. Vítovský [-] ) , R. Šimčík [-] , M. Hubík [-] , T. Teplý [-] , M. Teplý [-]

ŽK: 9. J. Jonášek , 38. P. Daněk - 80. L. Vítovský , 90. M. Kolář .
Hráči zápasu: T. Teplý , M. Čík .
Místo: Tlumačov. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Katrňák Milan - HRUŠKA Ivan, HOLUB Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
4. 4. 2016 05:26
redakce fotbalunas.cz
Děkujeme za upozornění Tomáši, góly uvádíme podle oficiálního zápisu z utkání. Pokud gól dal skutečně Michael Čik, je nutné to "reklamovat" např. přimo při utkání před uzavřením zápisu. Bohužel nechceme vytvářet druhou pravdu, proto ctíme oficiální zápis. Mrzí nás, jestli Michael přišel takto o gól do tabulky střelců, ale ve sporných případech ma vždy zápis z utkání přednost.
3. 4. 2016 21:50
Je zde chybně uveden střelec branky Lukova. Prosím o opravu. Střelcem Lukovského gólů je Michael Čík. Děkuji

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku