1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 15:30

15.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lužkovicím stačila jediná branka k zisku tří bodů


Branky


0

Do Lužkovic zavítala v neděli odpoledne slavičínská rezerva. Zatímco A mužstvo Slavičína hrálo ve stejnou dobu své divizní utkání ve Frýdlantu nad Ostravicí, zachraňujíci se B tým srdnatě bojoval o první jarní bodový zisk. To se mu nakonec nepodařilo, neboť jedinou branku utkání vstřelil těsně před odchodem do kabin po první půli domácí Škrabal. Hostům se třemi Švachy v sestavě se nakonec alespoň vyrovnat nepodařilo a tak domů odjíždějí s prázdnou. Lužkovice se výhrou posunuly do klidného středu tabulky, hosté musí bezpodmínečně zabodovat v sobotním duelu s Tlumačovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácímu týmu se podařilo vstřelit branku do šatny

V utkání, ve kterém šlo oběma celkům o získání důležitých bodů začali lépe domácí, kteří si vytvořili také první brankovou příležitost už v 5. minutě. Holého trestný kop z dvaceti metrů do šibenice však brankář Vypušťák bravurně zneškodnil. Poté se hra postupně vyrovnala a také hosté měli stoprocentní šanci v 10. minutě, když míč po střele Šály směřující do brány, vykopl na čáře obránce Čala. Ve 33. minutě se vyznamenal domácí brankář Jenček, který zneškodnil samostatný průnik slavičínského útočníka přes chybující obranu. V samém závěru prvního poločasu postupoval Holý již sám na brankáře hostů, před velkým vápnem byl faulován a následoval trestný kop. Po nacvičeném signálu propálil Škrabal vše co mu stálo v cestě a bombou k tyči poslal domácí do vedení – 1:0. Do šaten tak odcházel spokojenější domácí tým, který vedl o jedinou branku.  A také 180 diváků bylo spokojeno s vedením domácího týmu.

 

Lužkovice hubenou jednobrankovou výhru nakonec udržely

Ve druhé půli to byla bitva o každý metr s mírnou převahou hostujícího mužstva. Hosté zlepšili pohyb a kombinaci a přitvrdili také hru, na což také doplatili žlutými kartami. Rezerva Slavičína se několikrát dostala na dostřel domácí branky, ale brankář Jenček byl vždy pozorný. Hosté se ve druhé půli dožadovali pokutových kopů, ale píšťalka sudího zůstala němá. Slavičané hráli v samotném závěru už vabank, ale ke kýženému vyrovnání to nevedlo.Domácí si těsné vedení udrželi až do konce a získali tak tři důležité body do tabulky 1. B. třídy skupiny B. Situace rezervy FC TVD začíná už být opravdu pořádně kritická a v následujícím domácím utkání s Tlumačovém již bude muset naplno bodovat, neboť soupeři před nimi se už nebezpečně vzdalují.



Ohlasy k zápasu


FK Lužkovice-Želechovice
Václav Křepelka, hráč: Zápas byl velmi těžký pro obě strany, šlo poznat, že pauza byla dlouhá, protože každý tým dělal chyby v rozehrávce. Naštěstí se nám podařilo zahrát před koncem prvního poločasu výborně nacvičenou standartku, která vyústila v gól a tím nás trochu uklidnila před 2. poločasem. Soupeře jsme do vyložených šancí moc nepustili, my jsme byli směrem dopředu nebezpečnější, ale hra se spíše odehrávala ve středu hřiště. Snad to bude příště daleko lepší jak pro hráče, tak pro fanoušky.

FC TVD Slavičín B
Lubomír Hnilo, trenér: Do prvního jarního utkání jsme vstoupili s cílem neprohrát a to se nemám bohužel nepodařilo. Zlomový moment utkání se bohužel ukázala 41.minuta, kdy po špatně zahraném autu se k míči dostaly domácí a z protiútoku dokázali vytěžit standartní situaci po faulu. Domácím se podařilo pomocí teče, bohužel dostat míč za záda Výpuštáka. Ještě před tím jsme měli, ale čtyři šance, které jsme, ale bohužel nedokázali proměnit. V druhém poločase jsme měli zahrávat dva pokutové kopy, ale bohužel rozhodčí to viděl jinak. Celkově jsme si, ale nezasloužili prohrát, takže utkání by více slušela remíza. Jestliže, ale budeme hrát v takovém nasazení, jako ve druhém poločase, tak v dalším utkání by nám body neměli uniknout.



Sestavy


FK Lužkovice-Želechovice
A. Jenček [-] - M. Šuba [-] (68. J. Gruber [-] ) , M. Čala [-] , T. Mičola [-] - J. Škrabal [-] , V. Křepelka [-] , Z. Polepil [-] (85. J. Kučera [-] ) , L. Janík [-] (72. P. Novák [-] ) - T. Holý [-] (83. T. Čech [-] ) , T. Ronza [-] (72. J. Ronza [-] ) , A. Langer [-]

FC TVD Slavičín B
S. Vypušťák [-] - M. Švach [-] , M. Pavelka [-] (42. F. Ondruš [-] ) , L. Šála [-] , D. Sochora [-] , A. Bartoš [-] , Š. Havlín [-] , M. Švach [-] , T. Švach [-] (57. R. Bureš [-] ) , O. Floreš [-] , B. Fojtík [-]

ŽK: 84. V. Křepelka - 25. M. Pavelka , 42. Š. Havlín , 43. T. Švach , 64. B. Fojtík , 66. M. Švach , 89. M. Švach .
Hráči zápasu: J. Škrabal - D. Sochora .
Místo: Lužkovice. Počet diváků: 180. Rozhodčí: ZUBEK Radim - MIČKAL Karel, RICHTER Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku