1:2p.
(1:1)
34. V. Tomšů (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 15:30

15.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

TJ Sokol Nevšová vydřela v Hulíně výhru na penalty


Branky


32. M. Jurášek - 34. V. Tomšů (p.)
0

Na hřiště v Hulíně přicestovala v nedělním odpoledni Nevšová posílena o slovenské legionáře a na jejím výkonu to bylo hned znát. V brance představila nestárnoucího Podušela, když brankář Zámorský tráví čas na dovolené. V zajímavém prvním dějství viděli přítomní diváci dvě branky, po jedné na každé straně, za hosty srovnával z penalty svoji dvacátou brankou kanonýr Václav Tomšů. Ve druhé půli už branka nepadla a utkání dospělo do penaltového rozstřelu. V něm domácí hráči vyhořeli, zatímco Nevšová byla úspěšná ve všech svých pokusech a připisuje si jeden bod navíc.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli se oba celky radovaly z jedné branky

Zápas začal spíše ve vlažném tempu, obě mužstva nechtěla udělat chybu po dlouhé zimní přestávce a spíše se vzájemně oťukávalo. Domácí se po čase dostali do hry a hrozili zejména po křídle a ze standartních situací. Jednu z nich bravurně vytáhl veterán v bráně Nevšové Laďa Podušel a udržel tak čisté konto. Do první šance se dostala Nevšová v 25. minutě po přihrávce Petra Šomana na Vaška Tomšů tento gólmana hostů nepřekonal a jeho střelu vystihl a vyrazil. Admira poté převzala iniciativu a dostávala se častěji do pokutového území Nevšové a po jedné z chyb v záložní řadě se ujala Juráškem vedení. Tento stav však dlouho nevydržel, protože za 5 minut na to prošel obránce Nevšové Macháč jako nůž máslem celou obranou Admiry až do vápna, kde ho soupeř zastavil až za cenu faulu a byl nařízen pokutový kop. Tento kanonýr Václav Tomšů proměnil a upravil tak na poločasových 1-1. Poločasový výsledek nic neřešil a rozhodnout se tak mělo ve druhém dějství.

Ve druhém poločasu se už diváci branky v Hulíně nedočkali

Druhá půle již nebyla tak fotbalově pohledná jako ta první, bylo vidět, že velké hřiště stálo hráče hodně sil a na obou stranách byla vidět únava, často se míče nakopávali a vytratila se hra po zemi. Domáci zlobili hned v úvodu druhé půle kdy zahrávali řadu rohových i trestných kopů, branku se jim však vstřelit nepodařilo. Nevšová se snažila útočit spíše z brejků, ale řada z nich byla zastavena hned v zárodku pro ofsajdovou pozici. I tak měl blízko ke změně skóre útočník Nevšové Tomšů, kdy po centru Straceného pálil z první, ale branku přestřelil. Zápas tak skončil zaslouženou remízou, kdy si Nevšová připsala druhý bod v penaltách, když ani v jedné nezaváhala na rozdíl od soupeře. Premiéra nového trenéra Nevšové Ladislava Durdi tak vyšla velmi dobře a odváží si ze hřiště favorita 2 cenné body. Domácím nelze upřít snahu ve druhém poločasu, ale v zakončení nebyli efektivní a na dobře organizovanou obranu Nevšové nedokázali nic vymyslet.

Nevšovskému týmu vyšly penalty na jedničku a bere bod navíc

Nevšová připsala druhý bod v penalrách, když ani v jedné nezaváhala na rozdíl od soupeře



Ohlasy k zápasu


FK Admira Hulín
web Admiry Hulín: První domácí jarní zápas skončil zaslouženou remízou, utkání mnoho pohledných akcí a šancí nepřineslo, byl to spíše souboj mezi šestnástkami. Naši první šanci měl v 6 minutě Janda z trestného kopu z 25 metrů, ale jeho pěknou střelu vyrazil branař na roh. Hosté zahrozili v 18 minutě, kdy šanci hostí zblízka Hložek chytil. Ve 31 minutě novic v našem dresu Svrček z pravé strany našel ve vápně nabíhajícího Juráška, který si míč zpracoval a zblízka překonal branaře. 1:0. Jenže dlouho jsme se z vedení neradovali, ve 34 minutě fauloval ve vápně Kostov a kanonýr hostí Tomšů z penalty vyrovnal. 1:1. Poločas se dohrál již bez šancí za nerozhodného stavu. Druhý poločas toho moc divákům nenabídl, hrálo se dlouho bez šancí na obou stranách, branaři byli skoro bez práce. Naši větší šanci měl Štoll v 69 minutě, ale míč trefil vedle levé tyče. Naopak hosté v 80 minutě spálili jasnou tutovku, kdy volný hráč na bodu penalty sám přestřelil. Utkání tak skončilo remízou a o bodu navíc rozhodovaly penalty. Od nás nedali Prokop a Janda, naopak hosté byli stoprocentní a bod navíc si odvezli do Nevšové. Další kolo hrajeme v sobotu v Tečovicích.

TJ Sokol Nevšová
Ivana Urbanová, předsedkyně: Utkání u těžkého soupeře jsme zvládli víceméně dobře, zejména obranná řada hrála velice zodpovědně. Remíza je zasloužená, dokonce jsme mohli i zvítězit, jen proměnit šanci v závěru zápasu. Dva body bereme a uvidíme jak se nám bude dařit v derby na domácí půdě se Sehradicemi, věřím, že navážeme na tento výsledek a lídrovi soutěže zatopíme.



Sestavy


FK Admira Hulín
M. Hložek [-] - P. Janda [-] , M. Jurášek [-] , F. Kostov [-] - A. Dutkevič [-] , A. Tabara [-] , J. Kubo [-] (78. M. Vaculík [-] ) , Z. Prokop [-] - I. Csomor [-] (86. P. Nedbal [-] ) , D. Svrček [-] , S. Štoll [-] (74. J. Šenkyřík [-] )

TJ Sokol Nevšová
L. Podušel [-] - P. Šoman [-] , V. Tomšů [-] , A. Haviar [-] , D. Poláček [-] (62. J. Dubec [-] ) , P. Stratený [-] , T. Munster [-] , R. Machač [-] , T. Juriga [-] (90. T. Mikš [-] ) , M. Martinus [-] , M. Foltýn [-]

ŽK: 22. Z. Prokop , 34. F. Kostov - 72. J. Dubec .
Hráči zápasu: A. Dutkevič - R. Machač , L. Podušel .
Místo: Hulín. Počet diváků: 100. Rozhodčí: SCHNÜRMACHER Filip - TUREČEK Tomáš, ŠINDELEK Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku