Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 15:30

16.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Viktorie Otrokovice nasázela Roštění půltucet branek


0

Soupeřem rezervy otrokovické Viktorie byl tentokrát tým z Roštění. Domácí tým byl v tomto duelu jasným favoritem a od úvodních minut to na hřišti také dokazoval. První branku vstřelil již po patnácti minutách Křivánek, do půle přidali domácí hráči ještě další tři branky. Ve druhém dějství navýšili domácí své vedení na půltucet branek a hosté tak odjíždějí domů s debaklem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení v patnácté minutě Křivánkem

Domácí tým nastoupil do utkání posílený o některé fluktuanty z A týmu a v sestavě se objevil i legionář Mensah. Zápas se nakonec kvůli nepříznivému počasí odehrál na umělé trávě, což bylo obrovskou výhodou pro mladý běhavý domácí celek. Rezervu Viktorie poslal do vedení již v patnácté minutě Křivánek. O pět minut později se trefil Řiháček a vypadalo to na jasný průběh zápasu. Poté se ale hosté probudili z letargie a zahodili přílišný respekt a několikrát nebezpečně ohrozili domácí svatyni. Za svoji snahu však brankou odměněni nebyli a o všem podstatném rozhodli dvě slepené branky do šatny. Tu první vstřelil ve 40. minutě Křivánek a dvě minuty před koncem prvního poločasu poslal domácí tým do čtyřbrankového vedení Bahounek.

Křivánek ve druhém poločasu zkompletoval hattrick

Rezerva otrokovické Viktorie si tedy po prvním dějství vypracovala poměrně luxusní čtyřbrankový náskok a ten navýšila hned po pěti minutách hry. To se trefil Kozel a rázem to bylo již o pět branek. Utkání se pak víceméně dohrávalo z povinnosti, domácí celek s chutí kombinoval a hostující tým se do velkého útočení již nepouštěl. I když pro Roštění byl výsledek asi krutý, protože domácí tým byl v koncovce velice efektivní. Poslední a to šestou branku přidal deset minut před koncem agilní Křivánek, který tak zaknihoval v zápase svůj hattrick a stal se první hvězdou utkání. Domácí tak odčinili prohru ze Sehradic, hostující tým se musí zaměřit na další zápas, v němž ho čeká posílená Nevšová.



Ohlasy k zápasu


FC Zlínsko B
Adam Bahounek, hráč: Zápas se odehrával na umělé trávě což soupeři moc nevyhovovalo a nám naopak troufám si říct, to hodně pomohlo. Určitě nám pomohl i první gól, to nás hodně uklidnilo a přidali jsme další. Pak jsme trochu polevili a soupeř to málem potrestal. Naštěstí jsme přidali třetí a už jsme si to pohlídali a přidali další góly. Takový zápas jsme potřebovali. Teď to musíme potvrdit v dalším duelu s Kostelcem u Holešova.

TJ Roštění
Michal Nevřala, brankář: Od začátku bylo jasné kdo bude diktovat tempo a podle toho se celý zápas vyvíjel. Domácí byli stále na míči a za moje záda spadlo prakticky všechno. I když jsme měli chvílemi lepší pasáže, stále nám to v defenzivě hodně skřípe a náš herní projev není úplně optimální. Musíme se soustředit na příští zápas ve kterém musíme zlepšit přístup a začít více bojovat.



Sestavy


FC Zlínsko B
T. Zálešák [-] - P. Lendler [-] (46. D. Dvořáček [-] ) , L. Křivánek [-] , A. Řiháček [-] , T. Frydrych [-] , A. Bahounek [-] , T. Kozel [-] , L. Gába [-] (70. M. Bína [-] ) , E. Mensah [-] , K. Koštial [-] , D. Chovanec [-]

TJ Roštění
M. Nevřala [-] - M. Filandr [-] , P. Szeliga [-] , M. Žigmund [-] (52. F. Vybíral [-] ) , O. Jirsa [-] , S. Škrabana [-] , V. Jurásek [-] , R. Zapletal [-] , J. Vlkolenszki [-] (63. T. Hejníček [-] ) , R. Šilhár [-] , P. Jenáček [-]

ŽK: 45. O. Jirsa , 55. P. Jenáček .
Hráči zápasu: L. Křivánek , A. Bahounek .
Místo: Otrokovice-tráva. Počet diváků: 65. Rozhodčí: BLAŽEK Vladimír - DUNDA Roman, SMÝKAL Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 20
2 Tomáš Janíček 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku