2:1p.
(0:1)
40. T. Marek
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 16:00

17.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva otrokovické Viktorie zachraňovala remízu v hodině dvanácté


Branky


88. J. Novák - 40. T. Marek
0

Rezerva otrokovické Viktorie si v minulém kole smlsla na Roštění a to samé chtěla provést i se sousední obcí - Kostelcem u Holešova. Ten se ale představil v Otrokovicích ve velmi dobrém světle a dlouho sahal po třech bodech. O ty přišel až v samotném závěru, kdy se trefil domácí Novák a srovnal na konečných 1:1. V penaltách se dařilo více domácímu týmu, který je vyhrál v poměru 5:4 a bere bod navíc.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostující Kostelec u Holešova poslal do vedení kapitán Tomáš Marek

Papírovým favoritem byl utkání zcela po právu domácí tým, který v minulém kole náležitě využil i znalostí své umělé trávy. Tentokrát se utkání hrálo na hlavním stadionu domácí Viktorie. Domácí byli určitě lepším týmem, co se týče držení míče, hosté spoléhali na brejkové situace. Po jedné takové situaci se útočník Kostelce Gerát dostal za domácího stopera, který ho stáhl a měl jít ven, ovšem píšťalka hlavního rozhodčího zůstala němá. Hosté se dostali do vedení po skrumáži v domácí šestnáctce a střele z hranice pokutového území, kdy se trefil kapitán Tomáš Marek. Do kabin tak odcházeli spokojenější hosté, kteří zaskočili domácí tým, který si nevěděl rady s jejich dobrou obranou a do druhé půle museli domácí trenéři na kostelecké něco vymyslet.

 

Domácí srovnali až dvě minuty před koncem Novákem

Druhý poločas měl prakticky stejný scénář, jako ten úvodní. Ve druhém poločase Otrokovičtí zamkli hosty na jejich půlce, ovšem z územního tlaku prakticky nic nevytěžili. Pár šancí sice prošlo za obranu, ale s těmi si bez problémů poradil brankář hostí a řada střel skončila mimo brankovou konstrukci. Přišla ovšem 88. minuta a domácí útočník Novák, který byl na hřišti jen něco málo přes deset minut, po kolmé přihrávce prostřelil brankáře Valouška a vyrovnal. Branka byla diskutabilní, protože útočník přebíral míč do ofsajdové pozice. Bohužel branka platila a výsledek zůstal po devadesáti minutách 1:1. Hosté reklamovali ofsajdové postavení, ale u rozhodčích neuspěli. V penaltovém rozstřelu nakonec zvítězili domácí, kteří tak berou bod navíc, hosté byli ale velmi blízko senzační tříbodové výhře.

Na penalty byla úspěšnější rezerva Viktorie

 V penaltách se dařilo více domácímu týmu, který je vyhrál v poměru 5:4 a bere bod navíc.



Ohlasy k zápasu


FC Zlínsko B
Adam Bahounek, hráč: Zápas se nevyvíjel podle našich představ, sice jsme drželi míč, ale šanci moc nebylo. Škoda obdržené branky ze standartky těsně před koncem poločasu. Druhý poločas měl stejný scénář jako v zápasech, ve kterých obdržíme první gól. Pak se nám hraje špatně a soupeř zaleze ve všech lidech a jen brání a hraje na brejky. Nakonec se nám podařilo zaslouženě srovnat. Penalty už jsou loterie a nakonec jsme rádi za dva body. Každopádně, pokud chceme hrát o postup, takové zápasy musíme zvládat.

SK Moravan Kostelec u Holešova
Tomáš Marek, hráč: Před zápasem bychom i jeden bod brali jako úspěch, ale nakonec jsme měli získat body tři. Domácí byli určitě lepším týmem co se týče držení míče, my jsme spoléhali na brejkové situace. Po jedné takové situaci se náš útočník Gerát dostal za domácího stopera, který ho stáhl a měl jít ven, ovšem píšťalka hlavního rozhodčího zůstala němá. My jsme se dostali do vedení po skrumáži v domácí šestnáctce a střele z hranice pokutového území. Druhý poločas nás domácí zamknuli na vlastní půlce, ovšem z jejich územního tlaku prakticky nic nevytěžili. Přišla ovšem 88. minuta a domácím se podařilo vyrovnat po kolmé přihrávce mezi naše stopery a domácí útočník prostřelil našeho brankáře Valouška. Branka byla diskutabilní, protože domácí útočník přebíral míč do ofsajdové pozice. Bohužel branka platila a výsledek zůstal po 90. minutách 1:1. V penaltovém rozstřelu nakonec zvítězili domácí.



Sestavy


FC Zlínsko B
T. Zálešák [-] - P. Lendler [-] , L. Křivánek [-] , A. Řiháček [-] , T. Frydrych [-] , A. Bahounek [-] , T. Kozel [-] , L. Gába [-] (66. A. Skřivan [-] ) , E. Mensah [-] (76. J. Novák [-] ) , K. Koštial [-] , D. Chovanec [-]

SK Moravan Kostelec u Holešova
D. Valoušek [-] - M. Ballnér [-] (68. O. Lahola [-] ) , L. Odložilík [-] , M. Gerát [-] , M. Darebník [-] , R. Přikryl [-] , J. Hradil [-] , T. Marek [-] , M. Hradil [-] , R. Zmeškal [-] , L. Kovalda [-] (90. M. Žůrek [-] )

ŽK: 38. L. Gába , 48. A. Bahounek , 59. T. Frydrych - 32. L. Odložilík , 76. M. Darebník , 88. O. Lahola .
Hráči zápasu: J. Novák - D. Valoušek , T. Marek .
Místo: Otrokovice-tráva. Počet diváků: 60. Rozhodčí: NOHAVICA Radek - DOKOUPIL Tomáš, ŘIHÁČEK Alois (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 20
2 Tomáš Janíček 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku