Kostelecký Roman Zmeškal hattrickem sestřelil Tlumačov


Branky


0

V Kostelci u Holešova se hrál v sobotu duel domácího SK Moravan proti týmu z Tlumačova který se zatím v jarní části výsledkově trápí. Vše podstatné se v tomto duelu odehrálo v první půli, kdy padly čtyři branky a hrdinou zápasu byl nakonaec domácí Roman Zmeškal, který zaznamenal hattrick. Ve druhé půli již diváci branku neviděli, viděli však červenou kartu pro domácího Odložilíka. Hosté ale nebyli schopni více než dvacetiminutovou převahu schopni využít a tak všechny tři body nakonec zůstavají na Hané.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padly hned čtyři branky, Zmeškal dal hattrick

Domácí Moravan odehrál v minulém kole velmi dobré utkání na půdě favorizované otrokovické Viktorie, kdy o všechny tři body přišel až v samotném závěru a věřil si i na Tlumačov. Ten už v minulém kole vytáhl do boje se svými zkušenými matadory Dvořákem a Máčalou, ale na všechny body s Lužkovicemi to tentokrát nestačilo. Úvod utkání v Kostelci přinesl vzájemnu oťukávanou, nikdo nechtěl udělat jako první nějakou chybu v defenzívní činnosti. Tu první však vyrobili hosté, kdy brankář Škrabal fauloval pronikajícího domácí hráče a byla z toho penalta. Roman Zmeškal jí nepohrdl a domácí vedli 1:0. Hosté vrhli všechny síly do útoku a po zásluze byli po půlhodině hry odměněni vyrovnávající brankou Zálešáka. Závěr první půle ale patřil domácích, hrdina zápasu Roman Zmeškal přidal ve 40. minutě svoji druhou branku a těsně před odchodem do kabin zkomletoval svůj hattrick a domácí šli do šaten s dvoubrankovým vedením, což byl pro hosty možná poněkud krutý výsledek.

Domácí si i v deseti cennou výhru nakonec pohlídali

Druhý poločas přinesl převahu hostí, domácí tým se zaměřil pouze na bránění výsledku a snažil se kouskovat hru. Hosté si několikrát vylámali zuby na brankáři domácích a své další možnosti propásli. Svoji převahu ještě hosté mohli zúročit po vyloučení Odložilíka, který dle zápisu o utkání se dopustil tohoto přestupku - Červená karta během zápasu, surová hra, kopnutí soupeře z boku při souboji o míč v nepřerušené hře bez snahy hrát míčem, soupeř utkání ale nakonec dohrál...Domácí tým se ještě více semknul a přestál několik šancí tlumačovského týmu a i s notnou dávkou štěstí dokráčel ke tříbodovému zisku. Hráčem utkání byl Roman Zmeškal, který z pozice stopera třikrát skóroval, což se v moderním fotbalu jen tak nevidí. Hosté na svůj tříbodový zisk v jarní části stále čekají a mužstva z nižších pater tabulky se k nim již nenápadně přibližují.

 


 Dáváme každému možnost vyjádřit svůj názor. Hodnotit s komentářem může každý registrovaný Úroveň zápasu, Rozhodčího (!!!), Hráče utkání a další, jako hrací plochu, zázemí stadionu a dokonce třeba klobásu a nápoje. Nakonec může každého hráče oznámkovat 1-10, kde 10 je Top.



Ohlasy k zápasu


SK Moravan Kostelec u Holešova
Tomáš Marek, hráč: Zapás nebyl z naší strany moc pohledný pro oko diváka. Naštěstí se dnes střelecky dařilo Romanu Zmeškalovi, kterému se z pozice stopera podařilo vstřelit tři branky, což sa jen tak nevidí. Zápas byl vcelku vyrovnaný, my jsme měli více štěstí v koncovce. Hosté navíc hráli převážnou část druhého poločasu v přesilovce, ale ze svého tlaku nedokázali nic využít.

SK Tlumačov
Miroslav Škrabal, brankář: V zápase jsme měli asi pět vyložených šancí, ale branku jsme nedali. Ale bohužel v polovině prvního poločasu jsem fauloval útočníka domácích a to kostelečtí z penalty potrestali. Ve druhém poločasu jsme domácí zatlačili na jejich polovinu, ale nic z toho nakonec nebylo. Zápas beru na sebe, ta první branka asi o všem rozhodla....



Místo: Kostelec u Hol.. Počet diváků: 50. Rozhodčí: RUMAN Josef - RYBKA Ondřej, SKLÁDAL Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku