Admira Hulín dokázala ve druhé půli otočit zápas s rezervou Slavičína


Branky


0

Na hulínské letiště zavítala rezerva Slavičína, která se stále pohybuje v sestupových vodách. Domácí tým zatím na jaře hledá podzimní formu a tak se čekalo, jak se popasuje se záložním týmem FC TVD. Ten dorazil do Hulína s Tomášem Švachem a Pavlem Křížem v sestavě , ale druhý jmenovaný měl v nohách 70 minut duelu v Brumově. Přesto hosté vedli po půli po brance talentovaného Michala Švacha. Domácí celek ve druhém poločasu předvedl hotovou smršť a nasázel Slavičanům čtyři branky. Těm došly ve druhé půli síly a odjíždějí tak z Hané s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosty ze Slavičína poslal do vedení Michal Švach

V úvodu zápasů byli aktivnější hosté a možná domácí tým měl respekt před jeho posledním vítězství nad lídrem tabulky z Malenovic. První poločas zápasu se podobal pro domácí tomu prvnímu z Lukova, i když  se snažili kombinovat, hrát hlavně po stranách, jejich akce končili na vápně hostí a hostující brankář Jelínek byl téměř bez práce. Náznak šance byl až v 17. minutě, kdy po zpětné přihrávce střílel Štoll jen slabě do brankáře. Ve 34. minutě vyrobil hrubku Šenkyřík, kdy doslova namazal hostujícímu Michalu Švachovi do brejku a ten křížnou střelou překonal Hložka -  0:1. Ve 43. a 44. minutě dvakrát přeletěl míč domácí obranu, ale hosté šance zbrkle zahodili. Poločas  tak hulínští po slabém výkonu prohráli 0:1 a pro tým z Valašska se tak rýsovala možnost na Hané bodovat.
 

Domácí tým předvedl ve druhé půli hotovou smršť

Druhá půle již byla o něčem jiném. V 50. minutě krásnou uličkou vysunul Šenkyřík za obranu Csomora, který po kličce brankáři vyrovnal na 1:1. Hned v 53. minutě se po akci z levé strany dostal míč na vápno znovu k Csomorovi a ten dělovkou k levé tyči otočil skóre na 2:1. Hráči Admiry získali velkou převahu, dařili se jim kombinace, naopak hosté fyzicky odcházeli, a tak se čekalo na zvýšení skóre. To přišlo v 68. minutě, kdy Šenkyřík z levé strany vápna technickou střelou do vzdálenější šibenice zvýšil na 3:1. V 83. minutě šli domácí do přečíslení 3 na 1, Svrček posunul míč do leva na volného Dutkeviče, který zvýšil již na 4:1. Pak ještě dvakrát Janda vyslal tvrdé rány, ale ty hostující branař skvěle vyrazil. Tři body tak zůstávají v Hulíně, který si výhru především za výkon ve druhé půli plně zasloužil. Hosté odjíždějí s prázdnou, jen poločas se fotbal hrát prostě nedá...



Ohlasy k zápasu


FK Admira Hulín
web Admiry: Zápas jsme tak po výborné druhé půli jasně vyhráli a potvrdili 3 body z Lukova. Příští zápas nás čeká v neděli v Lužkovicích.

FC TVD Slavičín B
Luboš Hnilo, trenér: První poločas byl z naší strany lepší. Dokázali jsme vstřelit branku. Měli jsme i šance na vstřelení druhé branky, ale bohužel jsme to nedokázali zužitkovat. Domácí v první půli měli také šance, ale Pavel Jelínek byl proti. Druhý poločas se nám hrubě nepovedl, když jsme na začátku během deseti minut dostali po hrubých chybách dvě branky a domácích v ten moment bylo plné hřiště. Pak domácí vstřelili ještě 2 branky a bylo po zápase. Musíme se tak pořádně připravit na příští duel se Sehradicemi.



Sestavy


FK Admira Hulín
M. Hložek [-] - P. Janda [-] , M. Jurášek [-] , P. Nedbal [-] , J. Šenkyřík [-] (76. M. Vaculík [-] ) , M. Zavadil [-] - A. Dutkevič [-] , J. Kubo [-] (84. F. Kostov [-] ) , Z. Prokop [-] - I. Csomor [-] , S. Štoll [-] (34. D. Svrček [-] )

FC TVD Slavičín B
P. Jelínek [-] - F. Ondruš [-] , R. Bureš [-] (21. M. Pavelka [-] ) , T. Švach [-] - T. Kalík [-] , D. Sochora [-] , M. Švach [-] , O. Floreš [-] (72. O. Kročil [-] ) - P. Kříž [-] , Š. Havlín [-] (67. J. Pekárek [-] ) , J. Neuman [-] -

ŽK: 47. M. Švach , 60. O. Floreš , 63. J. Neuman .
Hráči zápasu: J. Šenkyřík , I. Csomor - M. Švach .
Místo: Hulín. Počet diváků: 60. Rozhodčí: BRŠLICA Pavel - MRŇKA Antonín (N), KLUĎÁK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 20
2 Tomáš Janíček 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku