Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 16:30

20.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lukov zvládl záchranářský duel s Roštěním na jedničku


Branky


0

V Lukově se hrálo o šest bodů a začátek zápasu vyšel domácím na jedničku. Již po sedmi minutách totiž vedli o dvě branky, když se trefil Holomek a po něm Tomáš Teplý. Po půlhodině hry přidal Šimčík z penalty třetí branku. Hosté po příchodu z kabiny snížili na dvoubrankový rozdíl, ale Lukov si již cennou výhru pohlídal. Tu pečetil ještě v posledních minutách hry znovu Holomek. Roštění pokračuje ve výsledkové mizérii a v příštím kle ho čeká existenční duel s rezervou Slavičína.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí měli raketový nástup do utkání

Lukov začal velmi aktivně a soupeře od první minuty zatlačil na jejich polovinu. Hned v 5' T. Teplý prodloužil hlavou aut domácích na nabíhajícího M. Holomka, který přesnou střelou v pádu do levého horního rohu vymetl šibenic...i hostující branky 1:0. Lukov byl dále aktivní a stále svého soupeře k ničemu nepoštěl. V 10' zahrávali domácí rohový kop, na který si ideálně naběhl T. Teplý a hlavou zvášil vedení domácích na 2:0. Poté přišla nepříjemná situace, kdy se výborně hrající T. Teplý srazil na hranici pokutového území s protihráčem hlavou a s tržnou ranou musel střídat. Zranění hodně krvácelo, proto byla zavolána RZS a odvezla jej na šití do nemocnice. Naštěstí zranění nebylo moc vážné a domácího útočníka nakonec zdobilo pět stehů na hlavě. I po nepříjemné předchozí situaci Lukov stále svého soupeře přehrával a přidal třetí branku. ve 25' R. Kamenčák postupoval do pokutového území a po kličce hostujícímu obránci přišel faul a pokutový kop. K němu se postavil zkušený R. Šimčík a s přehledem jej proměnil. I přes vysoké vedení domácí nepolevili a stále byli lepším týmem na hřišti. Hosté se jen sporadicky dostávali na polovinu domácích, ale jejich akce končily nepřesně. Pokud jejich střela šla mezi tyče, bez problémů si s nini poradil domácí brankář Jokl.

Hosté po příchodu z kabiny snížili, ale domácí si cennou výhru pohlídali

Ve druhé půli se hosté trošku osmělili a z nenápadné akce snížili. To se náhodně odrazil balón k hostujícímu hráči, který přesnou přízemní ranou k tyči překvapil domácího brankáře, katerému ještě oslnilo slunce. Hra se pak na chvíli vyrovnala, ale hosté byli úplně bezzubí. Lukov hrozil brejkovými situacemi a vytvořil si několik dobrých příležitostí. Těsně před koncem upravil na konečných 4:1 opět M. Holomek, kdy dostal ideální přihrávku před prázdnou branku od R. Kamenčáka a ze dvou metrů napálil míč do sítě. Lukov byl jasně lepším týmem a vítezství bylo naprosto zasloužené. Díky temto bodům přepustil Lukov poslední místo hostům z Roštění. Ty se v dalším kole utkají doma s rezervou Slavičína a dá se očekávat velké posílení záložního týmu FC TVD, neboť A mužstvo hraje své utkání již v sobotu v Hranicích.



Ohlasy k zápasu


SK Lukov
Michal Teplý, hráč: Se třemi body u nás panuje spokojenost, byli jsme lepším týmem a naše vítezství bylo naprosto zasloužené.

TJ Roštění
Michal Nevřala, brankář: Lukov byl lepší a zaslouženě bere tři body, naše předvedená hra odpovídala výkonům týmů čtvrté třídy.



Sestavy


SK Lukov
Z. Jokl [-] - P. Jantula [-] (73. T. Novák [-] ) , O. Sedláček [-] , M. Hubík [-] , R. Šimčík [-] , R. Kamenčák [-] , L. Vítovský [-] , M. Holomek [-] , D. Žáček [-] , T. Teplý [-] (17. J. Šarman [-] ) , M. Teplý [-]

TJ Roštění
M. Nevřala [-] - V. Jurásek [-] , F. Vybíral [-] (74. T. Hejníček [-] ) , J. Číhal [-] , P. Szeliga [-] , O. Jirsa [-] , T. Petrskovský [-] , L. Zakopal [-] , S. Škrabana [-] (45. M. Žigmund [-] ) , J. Vlkolenszki [-] , R. Šilhár [-]

ŽK: 72. J. Šarman - 26. J. Číhal , 73. O. Jirsa .
Hráči zápasu: R. Kamenčák , M. Holomek .
Místo: Lukov. Počet diváků: 80. Rozhodčí: NUC Jiří - MITÁČEK Václav, FILIPÍK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku