2:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 16:30

20.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tlumačov vydřel konečně výhru, odnesly to Malenovice


Branky


0

Na tlumačovské "letiště" přijely Malenovice, které stále bojují o postup do vyšší soutěže. Domácí tým již ani nepamatuje, kdy se radoval z tříbodové výhry a do boje znovu vyrukoval s veterány Dvořákem a Máčalou. Začátek zápasu byl pro hosty jako z hororu, domácí vstřelili do patnácti minut dvě branky. Po půlhodině hry snížil hostující Struška a Malenovice se snažily srovnat stav utkání. Domácí však obětavou hrou udrželi cennou výhru a po dlouhé době si mohli zazpívat vítězný chorál.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tlumačov vstřelil do patnácti minut dvě branky, za hosty snížil Struška

Domácím se podařil rychlý vstup do zápasu. V 5. minutě se po rohovém kopu a hlavičce Daňka míč odrazil k Psotovi, který z pěti metrů málem protrhl síť Malenovické brány. V 15. minutě už Tlumačov vedl o dvě branky. Za hranicí šestnáctky se uvolnil navrátilec do sestavy, Jiří Jonášek, a nechytatelnou střelou k tyči překonal bezmocného Juráně. Tento vývoj určil další průběh hry. Domácí vsadili na precizní obranu a rychlé brejky. Hráči Malenovic měli častěji míč na kopačkách, lépe kombinovali, ale přes obětavě bojující domácí se do vyložených šancí nedostávali. Hosté si však svou aktivitou vynutili mnoho standardních situací a po jedné z nich se jim ve 27. minutě dostalo odměny v podobě kontaktní branky. To se ve skrumáži nejlépe zorientoval Struška a umístěnou střelou nedal Škrabalovi šanci. Domácí tak odcházeli do kabin s lichotivým vedením 2:1, ale ve druhé půli se dal očekávat nápor hostí.

 

Domácí tým vydřené vítězství udržel až do konce

Také druhý poločas probíhal podle stejného scénáře. Malenovice se hnaly za vyrovnáním, domácí poctivě bránili. Pokud hosté kombinovali rychlými přihrávkami po zemi, dostávali hráče Tlumačova pod tlak a byli nebezpeční, pokud se však snažili útočit dlouhými nákopy, domácí obránci jejich pokusy s přehledem odvraceli. V závěru zápasu tlak hostů vrcholil. Do útočení se zapojil i brankář Juráň, který si v poslední minutě naběhl na centr z pravé strany, ale jeho hlavičkový pokus těsně minul Škrabalovu bránu. Hráči Tlumačova se tak po devíti kolech dočkali cenného vítězství nad velmi kvalitním soupeřem. Malenovicím tak znovu nevyšlo utkání venku a prohrály jej stejným brankovým rozdílem 2:1. Tentokrát přišly o všechny body především nekoncentrovaností v prvních patnácti minutách, kdy inkasovaly obě dvě branky.    

 



Ohlasy k zápasu


SK Tlumačov
Miroslav Škrabal, brankář: Po hodně dlouhé době se můžeme pochválit za výkon. Utkání jsme odjezdili. Téměř vše fungovalo jak mělo. Díky dá se říct snovému začátku jsme se uklidnili a hráli konečně svůj fotbal. I když soupeř snižil, tak do velkých šancí se nedostával. Díky bojovnému výkonu se radujeme z veledůležitých bodů.

FC Malenovice
Josef Juráň, trenér: Soupeři jsme prakticky darovali tři body. Dostatdva góly do 15. minuty, to se týmu s nejlepší defenzívou v soutěži ne nemůže, ale nesmí stávat. První padl gól po rohu, kdy hlavičkuje nepokrytý hráč - náš gólman ještě vyráží ale další, opět volný hráč doráží v pohodě do sítě. Druhý gól - na půlce ztrácíme jednoduchý míč, soupeř jej 30 metrů vede a v klidu zakončí k tyči. Pak jsme sice snížili utěšenou střelou k tyči a přebrali iniciativu, ale bez gólového efektu. Po důrazné domluvě o poločasové přestávce jsme chtěli utkání otočit. Byli jme lepším týmem a soupeře jsme přestříleli, ovšem ke kýženému gólu to tentokrát nevedlo.



Sestavy


SK Tlumačov
M. Škrabal [-] - O. Sedlář [-] , M. Juhaňák [-] , P. Mouka [-] , R. Dvořák [-] - T. Duroň [-] , B. Psota [-] (89. M. Houser [-] ) , J. Jonášek [-] (88. P. Barwig [-] ) - D. Máčala [-] (70. M. Otevřel [-] ) , R. Zálešák [-] , P. Daněk [-] (77. S. Malý [-] )

FC Malenovice
A. Juráň [-] - V. Gazda [-] , M. Bartoň [-] , R. Střelec [-] , J. Dorotík [-] - M. Struška [-] , T. Lhotský [-] , P. Menša [-] , D. Torma [-] - J. Bartoň [-] , D. Bartoň [-]

ŽK: 43. R. Dvořák - 83. M. Struška .
Hráči zápasu: M. Škrabal , J. Jonášek - M. Struška .
Místo: Tlumačov. Počet diváků: 100. Rozhodčí: KŘENEK Rostislav - JEŘÁBEK Stanislav (N), GISTR Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku