Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 16:30

21.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

7.0

Nápoje

5.0

Jídlo

5.0

Hrací plocha

7.3

Zázemí

7.0

Sestupem ohrožený Lukov vydoloval u rezervy otrokovické Viktorie dva body


Branky


0

Před utkáním naši tipéři favorizovali domácí tým, který stále pošilhává po postupu do vyšší soutěže. Hosté stále bojují o bytí a nebytí v soutěži a tak by byl každý bodový zisk v Otrokovicích pro ně dobrý. Domácí mladíci sice měli po celý zápas územní převahu, ale brankář Jokl v brance hostí čaroval a nakonec udržel i čisté konto. Hosté taktickým výkonem zápas dotáhli až k penaltách, ve kterých dominovali a vyhráli je v poměru 4:2. Body z Otrokovic se Lukovu náramně hodí, domácí tým má nad čím přemýšlet, navíc ho v sobotu čeká těžký duel ve Slavičíně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým měl v první půli převahu, šance však zahodil

Utkání se hrálo na hlavním stadionu otrokovické Viktorie a pro domácí mělo toto kvalitní hřiště velkou výhou, zvláště pro jejich běhavý a kombinační fotbal. Rezerva Viktorie stále ještě nevzdává boj o postup do 1. A. třídy a Lukov pro ni měl být jednoduchým soustem. Hosté se ale zachraňují v soutěži a každý bod je pro ně zlatý, navíc v posledním utkání doma s přehledem přehráli dalšího adepta sestupu z Roštění. Samotné utkání přineslo stejný obrázek po celou dobu, domácí tým měl více ze hry, hosté se snažili kouskovat hru a taktickou hrou držet co nejdéle bezbrankový stav. Hráči Viktorie si v prvním poločasu někoilkrát vylámali zuby ne bezchybném Joklovi v brance Lukova a několikrát za něj s blokováním střely obětavě zaskočili i obránci. Domácí tým znervózněl, mladí hráči byli frustrováni vývojem utkání, přeci jen čekali jednodušší zápas, kde by si s chutí zastříleli, ale koncovka je největší bolestí otrokovických.

Rezerva otrokovické Viktorie byla v koncovce jalová

Druhý popločas přinesl na vlas stejný obrázek, hosté postavili pevnou obrannou hráz před brankářem Joklem a co prošlo, gólman hostí lapil. Lukov se příliš to útočení nepouštěl, ale pár brejků nedotáhl do zdárného konce. Tlak domácích sílil, ale obrana lukovských stále odolávala, domácím se přestali dařit přihrávky a chybělo jim stále přesné zakončení. Utkání mělo pořád stejný scenář, domácí hráči se nemohli prosadit v koncovce, při Lukovu stálo několikrát i štěstí. Hosté zápas dotáhli až k penaltách, ve kterých dominovali a vyhráli je v poměru 4:2. Lukov tak nečekaně veze domů dva body, které mají pro něj v konečném účtování velkou cenu, potvrdit je ale musí v příštím utkání doma s Nevšovou, kde to ale bude mít velice obtížné, neboť Nevšové se na jaře prezentuje skvělými výkony. Rezerva Viktorie míří v sobotu do Slavičína, kde domácí B tým hraje o záchranu a tak se v derby rezerv určitě mámo na co těšit.

Na penalty bral bod navíc Lukov

Hosté zápas dotáhli až k penaltách, ve kterých dominovali a vyhráli je v poměru 4:2.



Ohlasy k zápasu


FC Zlínsko B
Adam Bahounek, hráč: Dnes jsme měli hodně neproměných šancí, pokažených přihrávek bylo také velké množství, což nás stálo tři body. Jinak naše převaha byla jasná, Lukov jen bránil, ale prostě nedáváme góly a to rozhoduje.

SK Lukov
Michal Teplý, hráč:



Místo: Otrokovice-tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: KŘENEK Rostislav - NUC Jiří, ŘIHÁČEK Alois (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku