Malenovice v domácím prostředí udolaly Veselou


Branky


1

Do Malenovic zavítala v sobotu odpoledne Veselá a očekával se vyrovnaný duel, neboť hosté v posledních utkáních prokazovali zlepšenou formu. Domácí tým se chtěl svým fanouškům revanšovat za poslední prohru od Tlumačova a od úvodu se hrál zajímavý fotbal. Hosté šli po dvanácti minutách do vedení, domácí ještě do půle utkání otočili a ve druhém poločasu si cennou výhru Malenovice i přes obrovský tlak hostí už nenechaly vzít.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosty poslal do vedení Šumšal, domácí dokázali otočit vývoj zápasu

V tabulce dělilo před utkáním oba soupeře osm  míst, ale přesto si hosté na Malenovice věřili. Jejich naděje živila i skutečnost, že jarní bilance obou soupeřů byla stejná – deset  bodů z osmnácti.  Na soupeře tak veselští hráči vlítli a také jednu z prvních šancí proměnili. Parádní dalekonosnou střelu Miroslava Čočka z trestného kopu Juráň jen vyrazil před Šumšala a ten už míč uklidil do brány.  Pak přišla svělá patnáctiminutovka domácích, kdy Jakub Bartoň a Dominik Torma dvěmi brankami uklidnili svůj tým. Hosty pak ještě podržel skvělým zákrokem gólman Červenka. Omlazený domácí tým tak odcházel do kabin nadmíru spokojen, vedl o dvě branky a ve druhé půli mohl svůj náskok taktickou hrou ohlídat. Hosté mohou litovat velkého výpadku  mezi 20. a 40. minutou, kdy inkasovali branky a nebyli schopni založit kloudnou akci. Utkání ale bylo pro nezaujatého diváka zajímavé, viděl v první půli čtyři branky, fotbal nahoru - dolů a dá se říct, že každý chvilku, tahal pilku.

Hostující Šumšal svojí druhou brankou utkání zdramatizoval

Ve druhém půli se domácí snažili utkání rozhodnout co nejdříve, nicméně zůstalo jen u snahy a odhodlání v kabině. Naopak Veselá zvýšila důraz a přesnost přihrávek a byla  na hřišti lepším týmem. Navíc domácím mladíkům docházely síly a středová řada nedokázala udržet míč. Přetížená defenzíva domácích, v čele se skvělým gólmanem Adamem Juráněm, jen s obrovským usilím odolávala až do 72.minuty, kdy po rohovém kopu, opět po dorážce Šumšala kapitulovala podruhé. Následoval drtivý tlak Veselé, ale protože ani z těch nejvyloženějších šancí nedokázali její hráči vyrovnat a domácí v brejcích do otevřené hostující obrany nebyli  úspěšní, skončilo utkání vydřeným vítězstvím Malenovic. Hosté hráli v závěru vabank, ale nastřelili pouze tyčku Juráňovi svatyně a navíc zívající prázdná branka byla pro ně příliš malá. Malenovice v sestavě s mladíky urvaly důležité tři body, které je při porážce Příluk v Nevšové znovu katapultovaly na dohled svého soupeře v boji o postup. Veselá podala především v úvodu a na konci zápasu výborný výkon, ale body je stál výpadek v prvním dějství.

 



Ohlasy k zápasu


FC Malenovice
Josef Juráň, trenér: My velmi dobře víme, že špatně bráníme standartní situace a proto se na ně připravujeme, mluvím k hráčům, oni kývnou a pak přiznají chybu. Potom jdeme do zápasu a dostaneme takto dva góly. Na druhou stranu klobouk dolů před týmem, že to nezabalil a šel za vítězstvím i v takové sestavě, která byla hodně kombinovaná. Ukažte mi tým ze špičky tabulky, za který jdou do základu dva sedmáctiletí hráči. Pravda,dnes jsme měli i kopec štěstí a zápasu by za druhou půli slušel remízový výsledek, protože Veselá nás dostala až pod drtivý tlak, znovu nás ale podržel brankář...

TJ Sokol Veselá
Zdeněk Kučera, sekretář: Neztratili jsme bod, ale tři. Velká škoda, že jsme v úvodních minutách nepřidali na 2:0. Šance jsme na to měli a soupeř byl naprosto bezradný, nečekal naše aktivní napadání. Bohužel jsme si ale mezi 20. a 40. minutou vybrali slabší čtvrthodinku a v tu jsme zase tragičtí byli my. Dostali jsme tři velmi laciné branky a bylo po vstupním nadšení. Druhý poločas jsme postupně přebírali iniciativu a následně hru zcela ovládli. Vstřelit gól se nám podařilo, ale až v 72.minutě. Zbývajících 18 minut už to byla hra téměř na jednu branku. Byla tam tyčka, byla tam prázdná zívající branky na střelce, nic z toho neskončilo gólem. A neodpustím si jednu poznámku na závěr. Zvolili jsme sportovní hledisko a vyhověli domácím, kteří měli problémy se sestavou a souhlasili jsme s přesunem začátku na sobotu, ač jsme nemuseli. Místo poděkování se našim hráčům i vedení dostalo od trenéra domácích nadávek a urážek…. Máme ponaučení pro příště.



Místo: Malenovice. Počet diváků: 105. Rozhodčí: TUREČEK Tomáš - ŠUBÍK Ondřej, POLAŠTÍK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
17. 5. 2016 08:43
Samozřejmě, že jsme byli rádi, že nám Veselá vyšla vstříc.Nicméně jsem netušil,že to budu muset veřejně presentovat v mediích.Takže ještě jednou díky!!A co se týká té druhé části.Při zápase jsem reagoval na dva nevybíravé,přímo likvidační, zákroky na našeho golmana,kdy po jednom z nich byl ošetřován.Ano jsem emoční typ a bezprostředně po zápase opravdu došlo ke slovní přestřelce.Následně jsem se omluvil a moji podanou ruku dotyčný přijal.No ale teď vidím,že je pro něj férová chlapská omluva mezi čtyřma očima málo.To o něčem svědčí...
Josef Juráň,trenér

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jan Večeřa 13
4 Jakub Chudárek 13
5 Marcel Vaňhara 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku