V derby rezerv dominovala ta slavičínská, o své výhře rozhodla již v první půli


Branky


0

Ve Slavičíně se hrálo za ideálního slunečného počasí derby rezervních týmů. Zachraňující se FC TVD přivítalo B tým Otrokovic. V obou týmech nastoupila řada fluktuantů, domácí celek vyrukoval do boje i s exligovým hráčem Zlína Pavlem Elšíkem. Slavičanům se skvěle podařil nástup do utkání a již v 8. minutě vedli 2:0 a třetí branku přidali Valaši těsně před odchodem do kabin. Ve druhém dějství si FC TVD Slavičín už slibný náskok pohlídalo a v závěru se dvakrát trefil Šála a hosté tak odjížděli domů s pětigólovým přídělem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí FC TVD vstřelilo do půle hned tři branky

Domácí tým potřebuje body k záchraně jako sůl a podle toho taky jeho sestava tak vypadala. Proti zápasu v Roštění vystužili Slavičané především zadní řady a na hrotu se znovu objevil kanonýr Velecký. Začátek zápasu byl pro domácí jako z říše snů, ve 4. minutě se trefil Adam Bartoš a druhou trefu přidal jen o čtyři minuty později novopečený otec Broněk Fojtík. Hosty vývoj utkání zakočil a chvíli trvalo, než se s tímto nepříznivým stavem srovnali. Domácí tým i nadále produkoval hezkou kombinační hru, ale v dalších případech už byla obrana otrokovických pozorná. Hosté vyrovnali hru a vyráželi k rychlým kontrům, se kterými si ale obrana Slavičína v čele s brankářem Jelínkem vždy poradila. Valaši přidali v závěru prvního poločasu třetí branku agilním Michalem Švachem ml. a rázem to bylo 3:0. Do kabin tak slavičínská rezerva odcházela s pohodlným tříbrankovým náskokem.

Domácí Šála přidal ve druhém dějství dvě trefy a hosté odjíždějí s debaklem

Do druhého poločasu vstoupil domácí tým s vědomím velkého náskoku a trenér Hnilo později i prostřídal sestavu. Domácí se do útočení příliš nehrnuli a taktickou hrou si hlídaný vypracovaný náskok. Hosté ve druhém poločasu několikrát vystrčili růžky, ale brankář Jelínek byl pozorný. Ve druhém poločasu upadla hra do průměru, v teplém počasí hráčům rychle ubývaly síly. Oživení na hřiště přinesl až střídající Lukáš Šála, který se vrátil po zranění. První jeho chvíle přišla dvacet minut před koncem, kdy zvýšil již na 4:0 pro rezervu FC TVD. To už zkušený tým v pohodě ohlídal, navíc Šála za pár minut přidal i svoji druhou branku a to už bylo hrozivých 5:0. V závěru už Slavičané utkání v klidu dohrávali a pomohli brankáři Jelínkovi k další nule. V příštím kole se rezerva FC TVD představí v ostře sledovaném derby v Nevšové a pro záchranu v soutěži bude tohle utkání pro ni nejspíše klíčové. Hosté ve Slavičíně zklamali a odjíždějí nakonec s debaklem.



Ohlasy k zápasu


FC TVD Slavičín B
Lubomír Hnilo, trenér: Do utkání jsme vstoupili aktivně a po zásluze jsme ve 4. a v 7. minutě vstřelili úvodní branky. Hosté si toho moc nevypracovali. Na konci prvního poločasu jsme ještě dali uklidňující třetí branku. V prvním poločase byla znát přítomnost Pavla Elšíka z Áčka. Druhý poločas z naší strany už byl o tom nedostat branku a abychom se snažili být aktivní směrem dopředu. Navýšení výsledku se nám podařilo po důrazu střídajícího Lukáše Šály. Mužstvo si svým výkonem a přístupem tři body zasloužilo.

FC Zlínsko B
Adam Bahounek, hráč: Do utkání jsem nezasáhl, ale výsledek nejspíše hovoří za vše....



Místo: UT Slavičín. Počet diváků: 70. Rozhodčí: ŠIMONÍK David - RUMAN Josef, HOUŽVIČKA Čestmír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku