0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 16:30

22.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tečovice dokázaly i v deseti loupit na Přílukách


Branky


1

Malé zlínské derby se hrálo v nedělním odpoledni na Přílukách. Lídr tabulky přivítal tým z Tečovic, který ještě nemá jistotu záchrany. Začátek zápasu vyšel hostím na jedničku a již v 6. minutě je poslal do vedení Vopatřil. Domácí tým šel dokonce do přečíslení, neboť ve 49. minutě byl vyloučen hostující Plachý. Příluky však dlouhou přesilovku nakonec nevyužily a Tečovice i se štěstím uhájily tři body, které pro ně mají cenu zlata. Domácí tým ale přišel o vedení v tabulce, to přepustil Malenovicím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostující tým poslal do vedení už po šesti inutách Vopatřil

Na hřišti v Příluku začali zápas lépe domácí, kdy hned v 5. minutě měli šanci po zahraném rohu, ale hlavička Votavy šla těsně vedle tyčky branky hostí. Bohužel hned z protiútoku skórovali hosté, kdy hostující Vopatřil prostřelil z úhlu domácího brankáře Kupku a bylo to nečekaně 0:1. Domácí Příluky se nicméně postupně snažily hrát nátlakovou hrou a hned o minutu později mohlo být vyrovnáno, kdy centr Votavy do 16-tky zastavil domácí Vlček, ale už nestihnul ze dvou metrů vystřelit do brány. Další šance měli domácí v 16. a 20. minutě po standardních situacích, ale ani Machalíček, ani Frolek nemířili hlavičkou přesně do brány. Osmělili se i hosté, ale nebezpečnou hlavičku v 16-tce domácí brankář Kupka chytil. Do poločasu měli domácí další tři šance, ale jejich střely nešly přesně anebo je chytil hostující brankář. Domácí doplatili v prvním dějství na střeleckou nemohoucnost a do kabin tak odcházeli s jednobrankovým mankem.

 

 

Ve 49. minutě byl vyloučen tečovický Plachý, domácí tým ale přesilovku nevyužil

Po změně stran, konkrétně ve 49 minutě se udála zlomová situace zápasu, kdy domácí Matěj Votava  šel sám na branku, byl faulován posledním obráncem Plachým, který za to obdržel červenou kartu. Domácí následně zahrávali přímý kop, při kterém hráč hostí zahrál rukou a byla z toho pouze penalta, kterou ale domácí Machalíček trestuhodně neproměnil. Domácí Příluky zatlačily hosty k jejich brance, šance měli postupně Humpál, Vlček, Machalíček, ale bez gólového efektu. Hosté se dostali v 90. minutě k brejku do otevřené obrany, ale Kupka střelu hostujícího osamoceného útočníka vyrazil. V nastavené měli domácí šanci vyrovnat, kdy centr Lošťáka do Vápna hlavičkoval Frolek těsně vedle brány a rozhodčí následně zápas ukončil. Domácí Příluky tak doplatili v tomto zápase na nulovou střeleckou potenci a budou muset vybojovat body v dalším zápase. Domácí tým navíc přepustil vedení v soutěži Malenovicím.



Ohlasy k zápasu


FK Příluky
Jaroslav Brabec, sekretář: Zápas jsme nezačali dobře, nechali jsme uniknout Vopatřila a ten skóroval. Bylo však ještě hodně času k otočení skóre, o což jsme se snažili v podstatě celý zápas. Nebyli jsme v úplně kompletní sestavě a bylo to na naší hře znát. Bohužel naše střely nebo finální přihrávky nebyly přesné a když neproměníme ani penaltu, pak s nulou se doma nevyhrává. Hosté měli v podstatě tři šance za celý zápas a jednu proměnili a to jim nakonec stačilo k vítězství. Ztrátu bodů chceme napravit v dalším zápase s Kostelcem.

TJ Sokol Tečovice
Vladimír Kundera, funkcionář: Vysoce si ceníme zisku bodů z hřiště aktuálního lídra tabulky. Zasloužil se o to celý tým zodpovědným přístupem, v důležitých momentech nás podržel Křížek v brance, když chytil i penaltu , jeho výkon si zaslouží vysoké ocenění hlavně ve druhém poločase, kdy jsme od 49. minuty hráli pouze v deseti. Dávku štěstí, které nás opustilo při domácích zápasech z Nevšovou a Kostelcem jsme si tentokrát vybrali v dostatečné míře. Uklidnit nás mohly i dvě dobré příležitosti z brejků, které jsme však neproměnili a zápas byl pro obě strany v napětí až do konce."



Sestavy


FK Příluky
P. Kupka [-] - D. Frolek [-] , M. Votava [-] , D. Zedníček [-] , J. Dederle [-] , P. Pinkas [-] , P. Votava [-] , Z. Vlček [-] (83. L. Lošťák [-] ) , R. Machalíček [-] , T. Humpál [-] (69. J. Sobotka [-] ) , P. Čelůstka [-]

TJ Sokol Tečovice
M. Křížek [-] - J. Ševčík [-] , J. Vopatřil [-] , L. Balcárek [-] , M. Křen [-] , P. Sedláček [-] , I. Bořuta [-] , J. Plachý [-] , R. Chudárek [-] , R. Závoda [-] (46. D. Škarek [-] ) , M. Frkal [-] (87. E. Piňos [-] )

ŽK: 36. J. Dederle - 16. R. Závoda , 55. D. Škarek , 82. J. Ševčík , 86. I. Bořuta , 90. P. Sedláček . ČK: 49. J. Plachý .
Hráči zápasu: M. Votava - J. Vopatřil , M. Křížek .
Místo: Příluky. Počet diváků: 150. Rozhodčí: ZUBEK Radim - ČECH Radim, PETLACH Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
23. 5. 2016 12:17
Výrazně nás podržel Michal Křížek v brance a I když při nás stálo mnohokrát štěstí a museli jsme vzdorovat vzdorovat tlaku domácích - a to polovinu zápasu v deseti - mohli jsme z brejků minimálně 2x v jasné šanci uklidnit tým. Bohužel se to nepodařilo a vzrušení pro oba tábory fanoušků bylo až do konce zápasu. Plný počet bodů ze hřiště aktuálního leadra soutěže se však výrazně cení.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku