Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 16:30

22.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lužkovice v divokém utkání dokázaly zdolat Roštění až na penalty


Branky


0

Do Lužkovic zavítalo Roštění, které se stále zachraňuje a potřebuje body jako sůl. Hosté si v minulém kole vyšlápli na posílenou rezervu Slavičína a ve stejném duchu vstoupili i do utkání v Lužkovicích. Po půlhodině hry vedli Hanáci 3:0 a domácí byli zralí na ručník. Trenér domácích Jan Křapa poslal do boje futsalového reprezentanta Ivoše Světlíka, který hru rozhýbal a domácím se podařilo v poslední patnáctiminutovce vyrovnat. Hosté přišli o tři body až v 87. minutě, v penaltovém rozstřelu se nakonec radovaly Lužkovice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Roštění vedlo po půlhodině hry o tři branky

Domácí začali velmi naivně, s tím, že asi jsme mistři světa a májí bodů dost! Hosté byli aktivnější a již v 6. minutě šli středem zmatené obrany domácích do vedení díky střele nestárnoucího Ladi Zakopala do vedení – 0:1. Domácí odpověděli v 10. minutě Tomášem Ronzou, který střílel z dobré pozice z otočky těsně vedle. Ve 12. minutě po volném uvolnění středem obrany zvýšil hostující Jurásek na 0:2 a domácí byli v z vývoje utkání v naprostém šoku! V této části domácí jenom zírali na perfektní hru hostů. Vrcholem hrůzy pro domácí bylo zvýšení na 0:3 střelou z dálky Radkem Zapletalem. Lužkovický Janík mohl snížit skluzem, ale těsně minul bránu hostů. Domácí prožili poločas hrůzy a Roštění ukázalo, že jeho výkon s rezervou Slavičína, kterou obrala o body, nebyl opravdu náhodný. Hosté odcházeli do kabin s tříbrankovým náskokem, který chtěli udržet i ve druhém dějství.

 

Lužkovice dokázaly v poslední patnáctiminutovce smazat tříbrankové manko

V kabině domácích proběhla o půli malá bouřka a trenér Křapa vyměnil několik hráčů včetně brankáře. Ve druhém poločase nastoupili domácí posílení o Ivo Světlíka a již uzdraveného Tomáše Holého  a začaly se dít věci ve prospěch domácích. Hosté ještě zahrozili v 53. minutě R. Zapletalem, ale vystřídavší brankář Vala ho vychytal. Několik střel Škrabala, T. Ronzy a znovu Škrabala šly těsně vedle. V 73. minutě se dostal po průniku obranou hostů Aleš Procházka a z 30-ti metrů do šibenice snížil na – 1:3 ! Domácí se konečně dostali do hry a po centru Holého snížill v 77. minutě bombou pod břevno Gruber – 2:3.  Poté v 85. minutě bomba Škrabala z trestňáku těsně minula bránu hostů. Domácí hodně naštvané diváky uklidnil až v 86. minutě Kučera, který vyrovnal na 3:3. V 92. minutě po centru  Procházky z hranice malého vápna Jakub Ronza z voleje těsně minul bránu hostů. A přišlo na penalty. V těch byli úspěšnější domácí a získali další dva body do tabulky. Divoké utkání muselo diváky zaujmout, viděli šest branek a na závěr penaltovou loterii. 

 

V penaltovém rozsřelu se nakonec radovaly Lužkovice

Na penalty vyhrály domácí Lužkovice 5:4 a berou bod navíc



Ohlasy k zápasu


FK Lužkovice-Želechovice
Jiří Ždanov, fanoušek: Utkání dvou poločasů, hostům v závěru rychle ubývaly síly, nám vyšlo střídání, hráči i za nepříznivého stavu bojovali a nakonec bereme i bod navíc. V domácím celku byli zvoleni nejlepšími hráči Aleš Procházka a Ivo Světlík. V celku hostů asi nestárnoucí Ladislav Zakopal.

TJ Roštění
Michal Nevřala, brankář: První poločas byl z naší strany skvělý, dostali jsme se do trháku a mohli jsme klidně přidat ještě další dvě branky, dobře jsme kombinovali a byli efektivní v koncovce. Z kabin jsme přišli na hřiště jako vyměnění a úplně jsme přestali hrát a držet míč, což se nám pak vymstilo během posledních dvaceti minut. Všechno rozjel nenápadný centr ze strany, který se nakonec vyklubal ve střelu která mi skončila za zády v šibenici. Hosté se pak vyhecovali a stihli ještě před koncem svým důrazem a lepší fyzickou kondicí srovnat. Kdyby se hrálo o pět minut déle, asi by jsme i prohráli. V penaltách se štěstí usmálo na Lužkovice a tak máme pouze bod. Před zápasem bychom brali remízu všemi deseti, ale vzhledem k vývoji utkání nás to mrzí, protože jsme sahali jasně po třech bodech, které v konečném zúčtování mohou být rozhodující.



Sestavy


FK Lužkovice-Želechovice
A. Jenček [-] (46. M. Vala [-] ) - A. Procházka [-] , M. Čala [-] , T. Mičola [-] , J. Gruber [-] - J. Škrabal [-] , L. Janík [-] (59. T. Holý [-] ) , O. Zámorský [-] (42. I. Světlík [-] ) , T. Ronza [-] , Z. Polepil [-] (46. J. Kučera [-] ) - J. Ronza [-] -

TJ Roštění
M. Nevřala [-] - P. Szeliga [-] , M. Filandr [-] (63. P. Jenáček [-] ) , O. Jirsa [-] , L. Zakopal [-] , S. Škrabana [-] (55. M. Žigmund [-] ) , V. Jurásek [-] , R. Zapletal [-] , J. Vlkolenszki [-] , J. Balner [-] , R. Šilhár [-]

ŽK: 83. I. Světlík - 74. M. Žigmund , 76. V. Jurásek , 88. P. Jenáček .
Místo: Lužkovice. Počet diváků: 200. Rozhodčí: RUMAN Josef - VESELÝ Michal, HRUŠKA Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku