Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 17:00

23.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tlumačov loupil v Roštění a zkomplikoval domácím záchranu


Branky


0

V Roštění se představil Tlumačov, který v posledních zápasech naskočil na vítěznou vlnu. Také domácí tým měl za sebou dobrou sérii v utkání s rezervou Slavičína a v Lužkovicích, kde o všechny body přišel až v samotném závěru. Roštění však stále bojuje o záchranu v soutěži a to možná svazovalo jejich hráčům nohy, neboť v první půli inkasovali hned tři branky. Domácí celek ve druhém dějství vsítil kontaktní branku, ale vyrovnat se již Hanákům nepodařilo. Navíc dvacet minut před oncem jim vzal vítr z plachet čtvrtou brankou střídající Marek Houser.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostující Tlumačov dokázal vstřelit do oločasu tři branky


Zdroj: http://zlinsky.denik.cz/fotbal_region/i-b-trida-tri-cervene-pro-jiskru-osm-golu-v-kunovicich-20160530.html

Roštění hrálo proti Tlumačovu zápas pravdy, případná ztráta bodů by pro domácí tým mohla mít až katastrofální následky v podobě sestupu do Okresního přeboru. Hosté mohli hrát v Roštění v naprostém klidu a poslední výhry dostaly tlumačovské hráče do psychické pohody. O osudu utkání se rozhodlo prakticky v úvodním poločase. Do vedení šli rychle Tlumačovští jmenovitě Jonáškem již v osmé minutě utkání, ovšem domácí ještě dokázali rychle Škrabanou za čtyři minuty kontrovat. Rozhodující úder hosté zasadili dvěma slepenými góly po necelé půlhodině hry, kdy získali uklidňující náskok. Nejprve se trefil ve 22. minutě Jiří Mouka a ve 26. minutě přidal třetí trefu Psota. Některé branky byly z kategorie laciných a jdou na vrub defenzívě Hanáků. První půle tak skončila výhrou Tlumačova 3:1 a s akciemi domácího týmu na bodový zisk v tomto duelu to už vypadalo zle - nedobře.

Domácí utkání ještě zdramatizovali

O poločase proběhla v kabině domácí ho celku menší bouřka a hráči si vše vyříkali. Po změně stran se Roštění dostalo zpět do hry, kdy se trefil agilní Zapletal a v 56. minutě to už bylo jen 2:3. Domácí se nadechli k náporu a několikrát prověřili brankáře Škrabala v bráně Tlumačova. Hosté trpělivě čekali na svoji šanci a kouskováním hry se snažili držet domácí na uzdě. Roštění si vypracovalo i gólové příležitosti, ale obrana hostí v čele se stoperem Dvořákem domácím skórovat nedovolila. Rozuzlení zápasu přišlo v 71. minutě, kdy se střídající Marek Houser střelecky prosadil, ač byl na hřišti pouze pár minutek a zvýšil na 2:4. Domácí čtvrtá branka zcela uzemnila na vyrovnání jim už chyběly síly a také potřebná vůle. Hosté si v závěru dvoubrankové vedení už zkušeně pohlídali. Tlumačov tak stále pokračuje na vítězné vlně, zato domácí tým se při výhře Slavičína dostal zároveň s Lukovem do nezávidění hodné situace a svoji záchranu v soutěži už nemá ve svých vlastních rukou.



Ohlasy k zápasu


TJ Roštění
Michal Nevřala, brankář: Dostali jsme v úvodu zápasu tři rychlé góly za které nesu vinu hlavně já a už to skoro vypadalo na ručník, ale kluci ještě stihli stáhnout vedení hostů na rozdíl gólu a vše mohlo být jinak. V druhém poločase jsme dvě velké šance neproměnili a hosté tradičně potrestali jednou střelou na bránu na konečných 2:4. Jsem už trošku zoufalý, jak lehce nám hosté dokáží dát góly ze všech šancí a my se na ně musíme nadřít, ale drží se nás to skoro celé jaro. Musíme věřit, že v posledních kolech soutěže budeme mít i trochu toho štěstí a nakonec vše dotáhneme ke kýžené záchraně.

SK Tlumačov
Miroslav Škrabal , brankář: Zápas jsme odehráli kvalitně. Vstřelili jsme rychlý gól. Domácí srovnali po penaltě, která byla nařízena z mého pohledu po čistém zákroku, kdy se oba hráči zapřeli tělem, ale domácí útočník to neustál. Naštěstí jsme předvedli dost dobrý výkon na to, aby jsme domácí Roštění nakonec porazili. Jaké ,,fauly'' co byly písknuty proti naší brance jsem snad ještě neviděl. Dokonce i někteří domácí diváci kroutili hlavou. Ale naštěstí jsme to zvládli a pokračujeme na vítězné vlně..



Sestavy


TJ Roštění
M. Nevřala [-] - P. Szeliga [-] , O. Jirsa [-] , T. Petrskovský [-] , J. Balner [-] , L. Zakopal [-] , S. Škrabana [-] , Z. Štěpánek [-] , R. Zapletal [-] , J. Vlkolenszki [-] , R. Šilhár [-] (52. M. Žigmund [-] )

SK Tlumačov
M. Škrabal [-] - O. Sedlář [-] , R. Dvořák [-] , P. Mouka [-] , M. Juhaňák [-] - J. Jonášek [-] (74. R. Šimoník [-] ) , B. Psota [-] (66. A. Dovrtěl [-] ) , R. Zálešák [-] (56. S. Malý [-] ) , T. Duroň [-] - M. Otevřel [-] (62. M. Houser [-] ) , J. Mouka [-] (88. Z. Jonášek [-] )

Hráči zápasu: R. Zapletal - R. Dvořák , J. Mouka .
Místo: Roštění. Počet diváků: 130. Rozhodčí: NĚMEC Jiří - DUNDA Roman, FILIPÍK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku