FOTO: Veselá dokázala domácím Sehradicím v sobotu nadělit "bůra"


Branky


0

Do Sehradic přijela v sobotu Veselá, která zde prohrála naposled před pěti lety a na domácí tým zde umí zahrát. Oba celky nastoupily v kombinovaných sestavách, domácím chyběl potrestaný Martin Žáček a také hostující trenér musel v sestavě improvizovat. Začátek utkání patřil týmu z Veselé, který ještě nemá jistotu záchrany, naopak domácí celek má nahráno z podzimu a o postupu do 1. A. třídy asi v Sehradicích ani neuvažují. Poločas vyhrála Veselá o tři branky, ve druhé půli přidala čtvrtou trefu a to už vypadalo na debakl. Domácí sice snížili, ale hosté opět kontrovali Šumšalem. Kosmetickou úpravu výsledku dali domácí až tři minuty před koncem a nakonec se z vysoké a hlavně zasloužené výhry radovali hosté, kteří si výhrou nejspíše zajistili příslušnost i v příštím ročníku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté z Veselé v první půli opanovali hru

Sehradice neměly v sobotu vůbec svůj den. I když se v první vyložené šanci objevili první domácí, tak ji nedokázali tradičně proměnit. Bahulík tváří v tvář brankáři Veselé selhal. Poté hostujícímu Žaludkovi vyšla nechytatelná střela z 25-ti metrů přímo do šibenice a rázem to bylo 0:1. O patnáct minut později další dalekonosnou střelu tečoval do protipohybu brankáře Minaříka domácí obránce Žáček a bylo to již 0:2 a s tím si domácí již nevěděli rady. A když po rohovém kopu hosté skórovali ve 37. minutě Tomášem Divokým potřetí, tak bylo po zápase. Hosté byli velmi efektivní a domácí tým tvrdě trestali. Sehradice se v prvním poločasu vůbec nedostaly do tempa a hráčům chyběl především pohyb. Hosté z Veselé je přehráli na celé čáře a do kabin tak odcházeli s pohodlným tříbrankovým náskokem. A to rozhodčí ještě jednu branku správně po hře vysokou nohou neuznal.

Sehradice již na zvrat v utkání nenašly síly

Sehradice se sice po přestávce nadechly k tlaku, ale hosté je opět zchladili čtvrtou brankou. Sehradice poté ještě snížily na 1:4, ale Veselá opět dokázala kontrovat a tak již jen domácí několik před koncem snížili korigovali na 2:5. Celé utkání hosté jednoznačně dominovali. Jen v úvodu druhého poločasu se zdálo, že domácí po „poločasových kapkách“ v kabině začnou kousat a jezdit, ale hned v 51.minutě hosté jejich aktivitu zchladili zvýšením na 0:4 a utkání se zase vrátilo do vyjetých kolejí z první půle a Sehradice k pěšímu fotbalu bez napadání a to hostím samozřejmě vyhovovalo. V 61.minutě přeci jen domácí zaznamenali první gól a jejich výkon se zvedl. Ale již v 76.minutě bylo po domácích nadějích. Hostující Milan Šumšal si zkušeně pohrál s obranou i brankářem a z téměř nulového úhlu dostal míč za záda Minaříka a 1:5 už bylo pro Sehradice neřešitelných. Kosmetickou úpravu výsledku dali domácí až tři minuty před koncem a stanovili na konečných 2:5. Domácím nejspíše utekl boj o první místo, neboť Malenovice dokázaly vyhrát v Hulíně.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sehradice
Roman Heinz, sekretář: Dnes nám nešlo vůbec nic a neměli jsme svůj den, hosté byli lepší a po zásluze u nás vyhráli.

TJ Sokol Veselá
Zdeněk Kučera, sekretář: Být o pár měsíců mladší, tak jsem šel na lavku dnes i já J. Tak mizerně jsme na tom byli před tímto zápasem se zdravými hráči. I když do Sehradic jezdíme rádi (naposled jsme tady prohráli v roce 2011), tak tentokrát jsme tak trochu podvědomě sem jeli hlavně neprohrát moc. Náhradníci a kluci z Béčka ale dokázali, že se s nimi musí počítat a podali excelentní výkon. Bojovali jako jeden muž a nedali domácím šanci. Klobouk dolů před Vlad. Červenkou. Nebyl na hřišti sice nejstarší, ale 40tku už oslavil. Naskočil po delší době jako záskok do obrany a určitě jej v ní nešlo přehlédnout. Musel vydržet celých 90 minut a zvládl svůj post s přehledem. Nad ostatní vyčníval nejen výškou, ale hlavně výkonem Tomáš Divoký. Z nouze se přesunul z předstopera do středu zálohy a myslím, že svým výkonem trenérům zamotal hlavu. Hlavně díky němu jsme ovládli střed pole, a ještě byl platný i v koncovce. Většina našich ofenzivních akcí začínala dnes u Tomáše. Třetí gól dal, druhý byl Žáčkovi připsán jako vlastní když tečoval Tomášovu střelu a už za stavu 0:1 mu další gól nebyl uznán , když před jeho dorážkou rozhodčí pískl (oprávněně) vysokou nohu Šumšalovi. Celé utkání jsme jednoznačně dominovali. Jen v úvodu druhého poločasu se zdálo, že domácí po „poločasových kapkách“ v kabině začnou kousat a jezdit, ale hned v 51.minutě jsme jejich aktivitu schladili zvýšením na 0:4 a utkání se zase vrátilo do vyjetých kolejí z první půle a Sehradice k pěšímu fotbalu bez napadání a to nám samozřejmě vyhovovalo. V 61.minutě přeci jen domácí zaznamenali první gól a jejich výkon se zvedl. Ale již v 76.minutě bylo po domácích nadějích. Milan Šumšal si zkušeně pohrál s obranou i brankařem a z téměř nulového úhlu dostal míč za záda Minaříka a 1:5 už bylo pro Sehradice neřešitelných. Kosmetickou úpravu výsledku dali domácí až tři minuty před koncem.



Místo: Sehradice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: NUC Jiří - SMIRNOV Roman, TUREČEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 20
2 Tomáš Janíček 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku