3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

23.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tečovice si v domácím prostředí poradily s Lukovem


Branky


0

Do Tečovic zavítal v sobotním odpoledni zachraňující se Lukov a diváci viděli poměrně zajímavou podívanou, navíc je domácí celek namlsal poslední výhrou u lídra tabulky v Přílukách. V prvním poločasu byli aktivnější tečovičtí hráči a byli po zásluze odměněni brankou ve 37. minutě. Ve druhém dějství přidali domácí druhou trefu a svoji výhru Tečovjané pečetili dvanáct minut před koncem. Tečovice berou tři body a Lukov odjíždí domů s prázdnou a se záchranou v soutěži to bude mít ještě hodně složité.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Tečovice šly v první půli do jednobrankového vedení

Domácí ohrozili branku hostí hned ve druhé minutě, když po chybě lukovských přehazoval Vopatřil obloučkem vepředu stojícího Jokla, míč ale skončil nad břevnem a za brankou. Pak centroval Škarek na Frkala, ten však hlavičkoval nad branku. Ve 12´ zahrával Frkal trestný kop z pravé strany, ale jeho centrovaný míč byl dlouhý na všechny. Po půlhodině hry po linii Škarek-Vopatřil-Frkal hlavičkoval posledně jmenovaný pouze do Jokla. Hosté hráli ze zabezpečené obrany a hrozili z brejků. „Zlobil“ hlavně rychlý a důrazný Kamenčák, který měl největší šanci, když postupoval sám na domácí branku, míč mu ale vypíchl Balcárek ke Křížkovi, který jej už mimo své pokutové území odkopl do bezpečí. S centrovanými míči Šarmana a Holomka si domácí obrana poradila. Ve 34´ dlouhým křížným pasem zleva uvolnil Balcárek Závodu, ten potáhl po pravé straně a dal pod sebe na Frkala, který střílel z dobré pozice na hranici 16-ti m, ale jeho střelu Jokl vyrazil na roh. Pak Chudárek centroval z levé strany na Frkala, který ale hlavičkoval vedle branky. Skóre se měnilo ve 37´minutě, kdy opět Chudárek poslal kolmou nahrávku po zemi na za obranu naběhnuvšího Vopatřila. Ten sám před brankářem udělal ještě kličku a střílel do prázdné brány hostí na 1:0. Do kabin se tak odcházelo za jednobrankové výhry domácího celku.

Domácí dokázali ve druhém dějství navýšit svůj náskok

V začátku druhé půle fauloval Šnajdr Číka. Z trestného kopu z hranice 18-metrů však Šimčík poslal míč nad branku. Domácí kontrovali po Škarkově nahrávce Frkalem, jeho centrovaný míč však ztlumil Jokl a Balcárkova rána z hranice pokutového území šla těsně mimo tyče. Na druhé straně aktivní Kamenčák nahrál Šimčíkovi, jeho střelu zneškodnil Křížek a Kamenčák sám neuspěl ani po individuální akci, když jeho ránu z dvacítky zablokovali domácí stopeři. V 61´ postupoval Vopatřil na branku hostí, místo nahrávky na úplně volného Frkala zvolil střelu po zemi a míč zapadl za pravou tyč lukovské branky a bylo to 2:0. Chvíli poté se uvolnil Frkal na levé straně, dal pod sebe na „šestnáctku“ Škarkovi, ten ale pálil nad. Na opačné straně Holomek křížnou střelou těsně minul tyč domácí branky a chvilku nato hosté reklamovali – možná oprávněně – „malou domů“ , kterou ale hlavní arbitr ponechal bez přerušení hry. Na opačné straně po Škarkově uvolnění Vopatřil nahrával do dobré pozice Frkalovi, ale míč zahrál bez efektu za něho. Lukovští pak kopali trestný kop ze strany, míč zahrávaný Sedláčkem však prošel domácím pokutovým územím přes všechny hráče do autu. Na opačné straně v 75´centroval Šnajdr na Frkala, ten ale opět hlavičkoval mimo a v 78´minutě se po kolmici Vopatřila uvolnil Závodu. Ten uvnitř pokutového území u brankové čáry dal pod sebe na jedenáctku nekrytému Šnajdrovi, který trefil odkrytou část Joklovi klece a zvýšil stav utkání na 3:0 pro domácí.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Tečovice
Vladimír Kundera, funkcionář: Zápas byl z obou stran velmi opatrně až do doby, kdy domácí vstřelili branku. Ti se pak trochu uklidnili a dokázali svým výkonem, že si body v tomto zápase zaslouží. Vítězství znamená pro Tečovice uklidnění v závěru soutěže při přípravě oslav 70 let založení oddílu, které je naplánováno na 25.6.2016.

SK Lukov
Michal Teplý, hráč:



Sestavy


TJ Sokol Tečovice
M. Křížek [-] - R. Závoda [-] (80. M. Čeleďa [-] ) , V. Šnajdr [-] , D. Škarek [-] , J. Ševčík [-] , M. Frkal [-] , L. Balcárek [-] , M. Křen [-] (80. J. Koplík [-] ) , P. Sedláček [-] , R. Chudárek [-] , J. Vopatřil [-] (88. A. Ondík [-] )

SK Lukov
Z. Jokl [-] - D. Matula [-] (70. M. Teplý [-] ) , L. Vaškůj [-] , M. Čík [-] , T. Teplý [-] , O. Sedláček [-] , M. Hubík [-] , R. Šimčík [-] , R. Kamenčák [-] , J. Šarman [-] , M. Holomek [-]

ŽK: 84. V. Šnajdr - 61. M. Čík .
Hráči zápasu: J. Vopatřil , V. Šnajdr - R. Kamenčák .
Místo: Tečovice. Počet diváků: 95. Rozhodčí: VESELÝ Michal - POSPÍŠIL Štěpán, RUMAN Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku