FOTO: Rezerva otrokovické Viktorie udolala brankou z předposlední minuty Lužkovice


Branky


0

Na půdu rezervy otrokovické Viktorie zavítali fotbalisté z Lužkovic, kteří na jaře předvádějí solidní výkony. Domácí celek se chtěl svým divákům revanšovat za poslední utkání, kdy utrpěl pětibrankový debakl. Viktorie nastoupila do utkání posílena o některé fluktuanty z třetiligového A týmu a na jejím výkonu to bylo znát. Utkání se přelévalo ze strany na stranu a každý chvilku tahal pilku. Hosté srovnali na 3:3, ale v předposlední minutě po průniku Šuranského inkasovali počtvrté a na vyrovnání jim už nezbyl čas. Domácí celek vyhrál se štěstím, hosté si za bojovnost bod určitě zasloužili. 

 

Autor foto: Jan Zahnaš

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po prvním dějství se oba celky rozešly smírně

Domácí rezerva Viktorie  nastoupila v silné sestavě a chvíli trvalo, než si hráči na sebe zvykli. Lužkovičtí tak zahrozili hne v úvodu dvakrát Ronzou, ale bezúspěšně. Udeřilo však na druhé straně, kdy špatnou rozehrávku potrestal dobře hrající Jakub Ronza. Zápas se hrál nahoru, dolů za přispění obou celků. Domácí se dostali do vedení ve 33. minutě Juhásem. Potom hlavičkoval těsně vedle Jakub Ronza. Také hostující Vala v bráně několika zákroky vychytal domácí. Další šanci Jakuba Ronzy rozštěpem zlikvidoval domácí brankář Zálešák. Ve 40. minutě dostal míč za obranu Škrabal a nikým neohrožován s klidem vyrovnal na 1:1. Domácí sice byli v první půli o něco aktivnější a snažili se ohrožovat branku lužkovických ze všech pozic, hosté ale dobře bránili a vyráželi k nebezpečným kontrům. Do kabin se nakonec odcházelo za nerozhodného stavu 1:1 a karty pro druhé dějství byly otevřeny pro obě strany.
Zdroj: http://zlinsky.denik.cz/fotbal_region/i-b-trida-tri-cervene-pro-jiskru-osm-golu-v-kunovicich-20160530.html

 

V divoké přestřelce se v závěru přiklonilo štěstí k domácím

Záloha Viktorky měla také ve druhé půli po většinu času více ze hry, ale zpět vedení ji paradoxně zařídil soupeř sám vlastencem. O chvíli později Lužkovičtí nezachytili rychlý protiútok domácích a třebaže viděli ofsajdové postavení, Křivánek zvýšil na 3:1. Hostům nebyly protesty nic platné a prohrávali již o dvě branky. Svěřenci trenéra Křapy jsou ale bojovným týmem, což ukázali i v předchozím duelu s Roštěšním. Z pozorné obrany na brejky hrající hosté ale dokázali opět srovnat krok, kdy nejprve Ronza uspěl utěšenou střelou z 25-ti metrů, aby v 82. minutě uspěl i Holý. Ten po faulu na lužkovického útočníka kopal trestňák a ze 20-ti metrů vymetl šibenici Zálešákovi branky – srovnáno 3:3. Závěrečný tlak domácích a standardky ovoce přinesly – v 89. minutě rozhodl Šuranský. Ten v předposlední minutě pronikl do vápna a prudkou bombou prostřelil všechno co mu stálo v cestě a poslal domácí do vedení – 4:3. Hosté ještě zkusili závěrečný nápeor i s brankář Valou, ale na vyrovnání jim už nezbyl čas a z Otrokovic tak odjíždějí bez bodu, který by si za bojovnost možná i zasloužili. Domácí berou tři body a výhru z předposlední minuty...



Ohlasy k zápasu


FC Zlínsko B
Adam Bahounek, hráč: Do zápasu jsme vstoupili dobře a od začátku jsme diktovali tempo hry. Soupeř hrál jednoduše, všechno dávali na svého nejlepšího hráče Ronzu, který nám dělal největší problémy. Po půl hodině hry jsme šli zaslouženě do vedení, ale soupeř po našich chybách vyrovnal na 1:1. Do druhého poločasu jsme vstoupil aktivně a přidali dvě branky, pak si myslím, že jsme se uspokojili a soupeř toho využil a nádherným trefami srovnal stav utkání. Nakonec se nám povedlo pár minut před koncem vstřelit branku a zaslouženě jsme vyhráli.

FK Lužkovice-Želechovice
Jiří Ždanov, fanoušek: Náš trenér Křapa se nebál postavit do základu dorostence Patáka do obrany a Tichého , který hraje na hostování právě ve Viktorce za mladší dorost do útoku. Zápas se hrál nahoru, dolů za přispění obou celků. Domácí se dostali do vedení ve 33. minutě Juhásem. Potom hlavičkoval těsně vedle Jakub Ronza. Také Vala v bráně několika zákroky vychytal domácí. Další šanci J. Ronzy rozštěpem zlikvidoval brankář Zálešák. Ve 40. minutě dostal míč za obranu Škrabal a nikým neohrožován s klidem vyrovnal na 1:1. Ve druhé půli zvýšili domácí aktivitu a po centru z levé strany chtěl Procházka hlavičkovat na roh, ale bohužel nádherně trefil do vlastní brány – 2:1. Další branku domácích vstřelil po průniku obranou Křivánek – 3:1. Následně se dostal k míči Jakub Ronza a z dobrých 30-ti m se krásně trefil pod břevno domácího brankáře – 3:2. Potom došlo ke střídání, když trenér Křapa poslal kromě jiných hráčů do hry Tomáše Holého. Ten po faulu na našeho útočníka kopal trestňák a ze 20-ti m vymetl šibenici – 3:3. Opět se hrálo s plným nasazením obou mužstev a když už se zdálo, že dojde na penalty, tak v předposlední minutě pronikl do vápna Šuranský a prudkou bombou prostřelil všechno co mu stálo v cestě a poslal domácí do vedení – 4:3. Naši ještě zkusili vyrovnat, útočil i brankář Vala, ale domácí si šťastné vítězství udrželi. Zápas plný zvratů s počtem vstřelených branek a svojí kvalitou musel potěšit všechny přítomné diváky.



Místo: Otrokovice-tráva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: POLAŠTÍK Josef - NOVÁK Radek, MATUCHA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku