Příluky pokračují ve výsledkové mizérii a doma podlehly Moravanu


Branky


26. T. Humpál , 31. P. Votava - 9. M. Gerát , 39. R. Zmeškal , 60. R. Zmeškal (p.)
0

Příluky v minulém kole doma nestačily na nedaleké Tečovice a tak se čekalo, zda si spraví reputaci proti Kostelci u Holešova. Moravan ale venku podává dobré výkony a mohly se o tom přesvědčit i domácí hráči. Hosté šli do vedení již v 9. minutě, nakonec poločas skončil remízou 2:2. Kostelec rozhodl ve druhém dějství o výhře a tříbodovém zisku po hodině hry střelecky disponovaným Zmeškalem. Příluky doma padly i ve druhém utkání a postup se jim už vzdaluje, neboť Malenovice dokázaly vyhrát v Hulíně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas skončil remízou, diváci viděli čtyři branky

Příluky začali souboj s Kostelcem poněkud zakřiknutě a již v 9 min. jim utekl Gerát a z úhlu prudkou střelou skóroval 0:1. Pak se hra otočila a domácí započali tlačit Kostelec k jejich bráně. Postupně měli šance Frolek, Votava i Lošťák. Udeřilo až v 26 min., kdy při jednom z autů na půli hostů se dostal k míči domácí Humpál, naběhnul si před 16-tku a prudce vystřelil na bránu hostí a s pomocí nechtěné teče jednoho z obránců vyrovnal na 1:1. Hosty to trochu vyvedlo z míry a za 5 min. to již bylo 2:1, kdy před 16tkou přihrál Lošťák za obranu hostí Votavovi a ten přeloboval vybíhajícího brankáře. Domácí byli na koni a během dalších 10 min. měli nejméně 3 gólové šance, přičemž Frolek dal hlavou jen tyč a už nikdo nestihnul dorazit do prázdné branky.  Hosté útočili sporadicky, nicméně se jim před koncem prvního poločasu podařilo vyrovnat, kdy Zmeškalova prudká střela před 16tkou domácích skončila v síti a bylo to 2:2.

 

O výhře Kostelce u Holešova rozhodl po hodině hry Zmeškal

V první půli viděli diváci hned čtyři branky a tak se čekalo, zda gólostroj bude pokračovat i ve druhém dějství. Po změně stran měla hra podobný obraz hry jako v první poločase, ale Příluky nedokázaly využít žádnou z tutových šancí. Naopak v 60 min. po chybě domácího obránce se dostali k brejku hosté a byl z toho faul ve vápně a penalta. Tu Zmeškal se štěstím proměnil a bylo to 2:3. Domácí se snažili o vyrovnání, ale žádná střela už v bráně hostů neskončila. Příluky se v posledních zápasech trápí zejména v koncovce a trenéři patrně budou muset vyhlásit konkurs na střelce. Domácí se tak musí pokusit o reparát v dalším utkání v Lukově.  Hosté potvrdili, že na venkovních hřištích jsou vždy nepříjemným protivníkem a tentokrát to odnesly Příluky. Moravan v příštím kole hostí v hanáckém derby Admiru Hulín, ale v tomto souboji již půjde pouze o prestiž, neboť oba týmy už mají zajištěnu příslušnost v soutěži i v příští sezóně.

 



Ohlasy k zápasu


FK Příluky
Jaroslav Brabec, sekretář: V neúplné sestavě jsme nezačali dobře a brzo inkasovali. Nicméně jsme pak začali hrát svou hru a výsledek otočili. Škoda jen, že jsme do přestávky nepřidali třetí gól (dali jsme tyčku), který visel na vlásku, protože potom by se odvíjela hra jinak. V druhé půli bylo jasné, že kdo dá gól, vyhraje. Bohužel tu gólovou chybu jsme udělali my a tak jsme prohráli. Porážka mrzí, protože jsme měli v tomto utkání na víc, ale soupeř to nakonec ubránil. V dalším kole v Lukově chceme stoprocentně vyhrát, jestli máme ještě mít šanci na první místo.

SK Moravan Kostelec u Holešova
Tomáš Marek, hráč: "Podle posledních výsledků z venkovních hřišť se nám hraje mnohem lépe venku než doma a v Přílukách se to opět potvrdilo. Domácího favorita na postup jsme přehráli. Domácí ze dvou střel na bránu vytěžili maximum, ale i tato úspěšnost jim nestačila na vítězství. Vstřelili jsme o branku více a vezeme si zasloužené tři body. Potřebujeme tyto tři body potvrdit konečně i v domácím prostředí. Podle informací z táboru domácích taktéž doplácí na stejný problém jako my a to je společné fungování B mužstva."



Místo: Příluky. Počet diváků: 70. Rozhodčí: POSPÍŠIL Štěpán - PETLACH Pavel (N), DEDERLE Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku