Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.06.2016 17:30

26.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tlumačov nasázel Tečovicím půltucet branek


0

Do Tlumačova zavítaly v nedělním odpoledni nedaleké Tečovice a poslední zápas sezóny si chtěli i v letním počasí oba celky patřičně užít. To se nakonec podařilo jen domácímu týmu, který hosty vyprovodil nepříjemným debaklem a domácí borci si s chutí i zastříleli. Navíc se tlumačovští loučili s dlouholetými oporami a tak bylo po utkání opravdu co slavit. Hosté v Tlumačové zklamali a šest branek v jejich síti, hovoří nakonec za vše.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým si vypracoval uklidňující náskok

Před zahájením zápasu se domácí tlumačovský oddíl rozloučil s dlouholetými oporami, Bolkem Psotou a Svaťou Malým, kteří derby zápasem s Tečovicemi ukončili kariéru. Derniéra to byla od úvodního hvizdu parádní. S chutí hrající Tlumačov v úvodních dvaceti minutách hosty jasně přehrával a vytvářel si jednu šanci za druhou. Skóre už ve 3. minutě měnil Otevřel a domácí vedli 1:0. V 15. minutě převzal ve středu hřiště Zálešák přihrávku Psoty, individuálně se prosadil přes tři hráče Tečovic a chladnokrevně zvýšil na 2:0. O minutu později domácí zakombinovali po ose Malý, Psota a zakončující Otevřel, jehož rána skončila na břevně Miklasovi brány. Parádní úvod tlumačovští završili ve 21. minutě, kdy se po rychlé akci celé zálohy dostal znovu do zakončení Otevřel a zvýšil už na 3:0. Hosté byli náporem domácích zaskočeni, nedařila se jim rozehrávka, v každém souboji byli pozdě. Přesto se mohli dostat do zápasu ve 27. minutě, kdy po ojedinělé akci ve vyložené pozici přestřelil Trvaj. Do kabin odcházeli tlumačovští za potlesku diváků, hráli s chutí a dávali i hezké branky.

 

Tlumačovští přidali ve druhé půli další pěkné branky

Do druhého poločasu nastoupili hráči Tečovic koncentrovanější a do 60. minuty hru v poli vyrovnali. V 52. minutě mohl snížit Frkal, který však v samostatném úniku na Škrabala v domácí bráně nevyzrál. Stejně se vedlo na druhé straně Daňkovi, jehož únik zneškodnil Miklas. Hru Tlumačova oživili střídající hráči. Šimoník krátce po vystřídání přesnou střelou k tyči zvýšil na 4:0. Poté přišly chvíle domácího kapitána Duroně, který v 75. minutě zvyšoval na 5:0 po narážečce s Psotou a v 77. minutě přesnou střelou účet utkání uzavřel. 6:0. Domácí zakončili sezónu nejlepším výkonem. Nevýrazné hosty jednoznačně přehráli herně i výsledkově. Tlumačovští fotbalisté si tak mohou říct, konec dobrý, všechno dobré a výhra nad nepříjemným protivníkem z nedalekých Tečovic se počítá. Hosté v Tlumačově zklamali na celé čáře a výsledek může být zamyšlením nad nepovedeným závěrem soutěže. Oba týmy se však v předstihu vyhnuly sestupovým starostem a Tlumačovu chvilku trvalo, než dokázal překonat výsledkovou mizérii v úvodu jarní části.



Ohlasy k zápasu


SK Tlumačov
Miroslav Škrabal, brankář: Zápas jsme měli od začátku pod kontrolou. Ihned ze začátku jsme vstřelili dvě branky a zápas jsme s chutí odehráli až do konce. Tímto zápasem u našeho týmu končí obránce Malý a záložník Psota, tak doufám, že toto byla důstojná rozlučka pro tyto dva borce.

TJ Sokol Tečovice
Vladimír Kundera, funkcionář:



Sestavy


SK Tlumačov
M. Škrabal [-] - P. Mouka [-] , M. Juhaňák [-] (58. P. Barwig [-] ) , A. Dovrtěl [-] , S. Malý [-] - Z. Jonášek [-] (43. J. Jonášek [-] ) , B. Psota [-] , R. Zálešák [-] , T. Duroň [-] - M. Otevřel [-] , P. Daněk [-] (61. R. Šimoník [-] )

TJ Sokol Tečovice
J. Miklas [-] - L. Balcárek [-] , O. Trvaj [-] (46. V. Šnajdr [-] ) , L. Soják [-] , R. Chudárek [-] , R. Závoda [-] , M. Křen [-] , M. Frkal [-] , J. Plachý [-] , J. Ševčík [-] , J. Vopatřil [-]

ŽK: 68. M. Otevřel .
Hráči zápasu: M. Otevřel , T. Duroň .
Místo: Tlumačov. Počet diváků: 202. Rozhodčí: Bartoň Pavel - ŠEVČÍK Igor, DOLEŽAL Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku