Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 10:30

26.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

8.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

8.0

Zázemí

--

Lužkovice doma v derby nestačily na fotbalisty z Příluk


Branky


0

V místním derby šlo nakonec o zisk druhého místa a hlavně hostující tým vstoupil do utkání hodně nabuzen. V první půli bylo hráčů z Příluk plné hřiště a jejich akce byly velmi pohledné a hlavně efektivní. Hosté vedli po půli o dvě branky, domácí ale nesložili zbraně a zkušený Ivoš Světlík dal kontaktní branku. Hosté však byli i nadále herně lepší a definitivní pojistu jejich výhry dal Frolek. Příluky tak obsadily v konečném účtování druhé místo, ale i v Lužkovicích panuje s výkony můžstva v jarní části spokojenost a nebýt zranění několika opr, mohli v Lužkovicích pomýšlet ještě  i na lepší umístění.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vedli po půli o dvě branky

Místní derby utkání, které se hrálo netradičně v 10,30 hod z důvodu Dětského dne, který se konal odpoledne v areálu lužkovického fotbalového klubu. Trenér domácích při absenci klíčových hráčů J. Ronzy, Holého, Škrabala, Mičoly a Janíka byl nucený postavit čtyři dorostence, aby si okusili jak chutná hra proti dospělým.  Hosté začali náporem ve druhé minutě, ale střelu P. Votavy brankář Vala vyrazil na roh. Po akci domácích střela z voleje Grubera v 6. minutě jen těsně minula šibenici . Ale v 10. minutě poprvé udeřili hosté, když do rozhozené obrany po rychlé  kombinaci skóroval Lošťák. Hosté měli v těchto fázích herně navrch a mladému mužstvu domácích zle zatápěli. Prosadili se až ve ve 38. minutě P. Votavou, který po rychlém průniku středem obrany zvýšil na – 0:2. Domácí odpověděli střelami Procházky a Čecha, ale bez úspěchu. Do kabin tak odcházeli spokojenější fotbalisté z Příluk, kteří vedli dvoubrankovým rozdílem. Domácí v kombinované sestavě působili nesehraným dojmem a mladí hráči proti tak zkušenému soupeři zažívali křest ohněm.

 

Hosté si cennou výhru už pohlídali

Ve druhé půli se dostal do šance dorostenec Tichý, ale svou šanci neproměnil. V 62. minutě zahrával nejlepší hráč domácích Ivo Světlík trestný kop a střelou k tyči snížil na – 1:2. Hosté přitvrdili hru a výsledkem byly nesmyslné fauly, po kterých odešli ze hřiště zranění Polepil a v závěru utkání Procházka, kterého po desetimetrovém sprintu zezadu sestřelil Zahradnický, jen za žlutou kartu! Bravo Příluky!! Nastoupil další dorostenec Okál, ale hosté, kteří byli herně lepší Frolkem zvýšili na 1:3. V zápase, ve které oběma mužstvům o nic nešlo zůstává rozum stát, proč byli hosté a kým tak vyhecovaní. Domácím tak ke stávajícím zraněným přibyli bohužel další. Hostující Příluky si výhrou vybojovaly druhé místo v konečné tabulce a s umístěním jsou na Přílukách nadšeni, tým si udržel cennou druhou pozici. Domácímu týmu se poslední utkání nevydařilo podle představ, ale i tak panuje v lužkovickém klubu s výsledky a umístěním v tomto ročníku spokojenost.



Ohlasy k zápasu


FK Lužkovice-Želechovice
Jiří Ždanov, fanoušek: Utkání bylo místy hodně tvrdé, někteří naši hráči na to doplatili zraněním. V utkání prakticky o nic nešlo...

FK Příluky
Jaroslav Brabec, sekretář: Hrálo se utkání, ve kterém bylo stále o co hrát - o titul vícemistra a také to bylo místní derby. Domácí nebyli kompletní, ale to my také ne. V prvním poločase jsme utkání dominovali, akce stíhala akci a kdyby to bylo do přestávky 0:6, nikdo by se nemohl divit. V druhém poločase si naši hráči asi mysleli, že to už nějak lehce dohrají, polevili, přestali hrát a domácí toho využili ke snížení. Utkání rázem dostalo zpět náboj derby a byly vidět pohledné akce na obou stranách, i hra se přitvrdila. Domácí se dle jejich komentáře cítí naštvaní, ale i u nás došlo jejich vinou ke zranění našeho hráče, takže to není tak černobílé, že by Lužkovice byly svaté a Příluky byly drsné.... Jsem přesvědčen, že ani na jedné straně ta zranění rozhodně nebyla úmyslná. Celkově bych letošní sezónu hodnotil jako velmi vydařenou, dlouho jsme byli i favoritem na první místo, ale určitě bereme i titul vícemistra!!!



Místo: Lužkovice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: ZICHÁČEK Martin - ZAPLETAL Jan, NOVÁK Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku