3:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 15:00

15.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Světlá si poradila s nevýraznou Žirovnicí


Branky


0

Důležitý zápas čekal hned na úvod týmy Světlé a Žirovnice. Při pohledu do tabulky je jasné proč. Oba týmy se budou dost možná potýkat se sestupovým strašákem, a tak jejich vzájemný souboj byl takříkajíc o 6 bodů. Na podzim se oba týmy rozešly v Žirovnici smírně po bezbrankové remíze. Tentokrát byly k vidění hned 3 branky a k potěše světelských příznivců všechny do sítě Žirovnice. Domácí zápas strhli na svou stranu v první půlhodině a připsali si důležité 3 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Světlá rozhodla za 30 minut

Domácí nastoupili od začátku aktivně a důrazně. Oproti tomu velice kombinovaná sestava hostí působila trochu mdlým dojmem. První šance a hned gólová byla k vidění ve 12. minutě. Hostující brankář M. Dvořák vyřešil špatně malou domu, míč odvrátil pouze k J. Pohnětalovi, ten posunul na Jiřího Petříka a u Sázavy bylo veselo - 1:0. Domácí tlačili na pilu dál. Hned za minutu pálil uvnitř vápna z otočky M. Křikava, Dvořák vyrazil na roh. Ten poslal Pešek na D. Valentu, který nebezpečně hlavičkoval. Následoval další roh, po kterém již udeřilo. Balón po něm propadl až k volnému Lukáši Vodičkovi, jenž ve 14. minutě zvýšil na 2:0. Pak se teprve osmělili i hosté. Ve 23. minutě se po rohu prezentoval pohotovou ranou M. Secký, míč se však mezi tři tyče  zhruba o půl metru nevešel. Ve 29. minutě však opět pálili "ostrýma" domácí. Čuřík poslal do vápna relativně pomalý míč, ale Jiří Petřík dokázal využít nedůrazu hostující obrany a svojí druhou brankou definitivně uklidnil domácí - 3:0. Ve 43. minutě ještě zahrozil hostující V. Staněk po přihrávce V. Cajze, ale Adamec byl na místě.

Světlá si důležité body po změně stran pohlídala

Skláři do druhé půle nastoupili s plánem udržet pohodlné vítězství. A jelikož hosté byli vcelku bezzubí, neviděla slušná návštěva moc zajímavých akcí. Nejblíž ke gólu byl ve 48. minutě domácí L. Rezek, míč však skončil pouze na tyči hostujicí branky. V 55. minutě vyzkoušel Dvořáka tvrdou ranou Petřík, ale byl z toho jen další roh. Nejhezčí akce druhého dějství byla k vidění v 65. minutě. Vodička vyvezl míč, Karel s ním pokračoval hbitě po lajně a posunul na Pohnětala. Ten poslal nebezpečný centr do vápna, kde ho obrana Žirovnice odvrátila s maximálním vypětím sil. Hosté byli i nadále jaloví, a tak Světlá pohodlně dokráčela k důležitému vítězství 3:0.



Ohlasy k zápasu


FK Bohemia Světlá nad Sázavou
Hana Štrosová, vedoucí Světlé: Věděli jsme jak důležité utkání nás hned na úvod čeká. Snažili jsme se hrát aktivně, což nám díky kombinované sestavě hostí a její nedůrazné hře vycházelo. Žirovnice nám to svým přístupem poněkud usnadnila. Přes to si cenné výhry velice vážíme..

FC Slavoj Žirovnice
Leoš Mitas, trenér Žirovnice: Herně to byl více vyrovnané než napovídá skóre. Rozdíl byl v tom, že my jsme se do gólových šancí nedostávali, kdežto domácí ano. A to často po našich chybách, čímž jsme soupeři situaci usnadnili.



Sestavy


FK Bohemia Světlá nad Sázavou
J. Adamec [-] - M. Karel [-] , J. Valenta [-] , J. Pešek [-] , D. Valenta [-] - J. Pohnětal [-] , L. Rezek [-] (68. J. Miřátský [-] ) , L. Vodička [-] (80. M. Muzikář [-] ) , P. Čuřík [-] - J. Petřík [-] (74. P. Pospíchal [-] ) , M. Křikava [-] -

FC Slavoj Žirovnice
M. Dvořák [-] - D. Kuš [-] (52. D. Rozporka [-] ) , T. Houška [-] , M. Secký [-] , M. Kořínek [-] (46. P. Houška [-] ) , V. Hadrava [-] , V. Staněk [-] , T. Hřebecký [-] (73. L. Makovička [-] ) , T. Knotek [-] , J. Svoboda [-] , V. Cajz [-]

ŽK: 18. L. Vodička , 86. J. Valenta - 68. T. Knotek .
Hráči zápasu: D. Valenta , J. Petřík - M. Secký .
Místo: Světlá nad Sázavou. Počet diváků: 128. Rozhodčí: PORUPKA František - ROSICKÝ Pavel, PŮLPÁN Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.