V. Beran 46.
1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 16:00

19.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Velkého Meziříčí udolala houževnatou Žirovnici


Branky


46. V. Beran
0

Program 19. kola byl v sobotu rozehrán na dvou stadiónech. Jedním z nich byl ten, kde mají domov hráči Velkého Meziříčí. Místní rezerva si dala minule záležet, aby zvítězila v souboji nováčků v Havlíčkově Brodě, kde posílená hráči Áčka zvítězila 3:0. Tentokrát přivítala na domácím hřišti Žirovnici, která na jaře nijak zvlášť neoslňuje. Prohrála tři utkání ze čtyř a hlavně jejich výkony neodpovídají tomu, že by se měl tým poprat o záchranu ze všech sil. Tentokrát však Žirovnice zabrala a mírný favorit z Meziříčí měl co dělat, aby utkání zvládl. Ocenit oba týmy můžete i vy - nově lze hodnotit hráče, rozhodčí a třeba i klobásu!!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žirovnice domácí v úvodu zaskočila

Domácí Benfika nastoupila do utkání s velkým odhodláním potvrdit dvě poslední výhry. Od začátku hrála aktivně a snažila se určovat tempo hry. Jenže po celý první poločas narážela na velice dobře presující Žirovnici. Ta napadala domácí rozehrávku hluboko na domácí polovině a nedala tak Velmezu prostor ke kombinační hře. Hosté byli díky tomu prvních dvacet minut lepším týmem, ale větší šanci si nedokázali připravit. Domácí se k ohrožení žirovnické branky poprvé dostali až ve 27. minutě. Z dálky napřáhl H. Ráček a jeho utěšená rána skončila na tyči Švecovi svatyně.  Pak se čekalo na další příležitost do minuty pětatřicáté. V té T. Bublan zatáhl míč po pravé straně a předložil balón D. Polákovi, jenž však branku netrefil.  Hosté si svoji největší příležitost schovali na 43. minutu. Po dobrém uvolnění šel V. Cajz sám na brankáře Krubu, ten však dobrým vyběhnutím šanci zmařil. Zbývající minuty se odehrály mezi vápny.

Po změně stran bleskově udeřil Beran, hosté šance na vyrovnání zahodili

Meziříčí do druhé půle částečně přeskupilo řady a vlítlo do ní jako uragán. Hned ve 46. minutě poslal agilní Bublan centr do vápna, kde jej volný Vlastimil Beran uklidil do branky – 1:0. Rychlý úvod hosty zmrazil a za delší konec tahali nadále domácí. V 56. minutě se po několika závarech hnal sám na Švece L. Liška, leč neuspěl. Hned za dvě minuty se po narážečce Lišky a Krčála zachvělo břevno hostující branky. Nevyužité šance mohli domácí mrzet. Přišel totiž přímý kop Žirovnice, míč si na zadní tyči našel M. Pokorný, avšak jeho 100% šance skončila na boční síti! To opět probudilo domácí. V 77. minutě utekl opětovně Bublan, dal po sebe a Beran pálil vedle. Další zátěžovou zkoušku brankové konstrukce předvedl v 71. minutě domácí Ráček, který zpoza vápna orazítkoval břevno. Hosté se v závěru snažili o vyrovnání, ale vyhlášená pozorná obrana Velmezu toho moc nepřipustila. Až v 90. minutě mohli hosté srovnat. Po dobrém nákopu za obranu a drobné chybě M.  Malouška  šel sám na Krubu V. Staněk. Útočník hostů se však v zakončení ukvapil a z vápna pálil nad. Domácí tak dovedli zápas k výhře 1:0.



Ohlasy k zápasu


FC Velké Meziříčí B
Petr Munduch, trenér Meziříčí B: Soupeř nás v první půli překvapil svojí aktivitou a dobrou hrou. Žirovnice rozhodně nepředvedla špatný výkon a za první poločas by si bod asi zasloužila. My jsme po změně stran předvedli zlepšený výkon a dokázali zápas rozhodnout. Měli jsme však přidat i druhou branku, šancí jsme na to měli dost a v závěru jsme toho málem litovali, když hosté měli v 90. minutě slušnou příležitost vyrovnat!

FC Slavoj Žirovnice
Leoš Mitas, trenér Žirovnice: Udělali jsme po nevýrazných výkonech změny v sestavě a to přineslo ovoce. Výkon a nasazení bylo o 100% lepší než minule a ve hře jsem také zaznamenal zlepšení. Škoda, že jsme si neodvezli bod, zápas to byl podle mě remízový. Ale doufám, že zlepšení nám vydrží a v příštích kolech přinese i body!



Sestavy


FC Velké Meziříčí B
R. Kruba [-] - D. Polák [-] , L. Liška [-] (81. T. Staněk [-] ) , H. Ráček [-] , V. Beran [-] (83. V. Bradáč [-] ) , T. Malec [-] , D. Krčál [-] , T. Bublán [-] , M. Souček [-] (46. M. Maloušek [-] ) , J. Kafka [-] , L. Halámek [-]

FC Slavoj Žirovnice
D. Švec [-] - M. Pokorný [-] (69. V. Staněk [-] ) , J. Vodáček [-] , J. Svoboda [-] , P. Houška [-] , V. Hadrava [-] , M. Kubík [-] , F. Vilímek [-] , T. Houška [-] , V. Cajz [-] (63. D. Rozporka [-] ) , T. Knotek [-]

ŽK: 77. L. Liška , 85. D. Krčál - 14. F. Vilímek , 65. M. Pokorný , 82. D. Rozporka .
Hráči zápasu: H. Ráček , D. Krčál - D. Rozporka .
Místo: V. Meziříčí - hlavní. Počet diváků: 40. Rozhodčí: KUČERÍK Milan - MÜLLER Jiří, RYGL Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.