V. Bastl 14.
1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 16:30

23.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozjeté Okříšky překvapivě podlehly Žirovnici


Branky


14. V. Bastl - 20. J. Vodáček , 72. J. Vodáček (p.)
0

V poslední době výborně hrající SK Huhtamaki Okříšky přivítaly v druhém sobotním utkání na svém hřišti Žirovnici. Domácí jedou na úspěšné vlně, která je vynesla až na 5. příčku. Hosté před dnešním duelem byli dvanáctí, na Světlou ztráceli tři body a na Jaroměřice již bodů osm. Pokud spadnou čtyři týmy, tak je jejich osud patrně zpečetěn. Pokud se však budou poroučet pouze tři týmy, pak zlepšené výsledky Žirovnice dávají tušit, že bude v závěru o zápletku postaráno..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žirovnice vycítila šanci

Začátek utkání byl v režii hostů, když již ve 3. minutě se dostali dva hráči hostů do pokutového území domácí, ale dávali si tak dlouho přednost až míč uklidil na roh T. Dočkal. Domácí udeřili ve 14. minutě, když se po nedorozumění hostující obrany s brankářem dostal míč k P. Dubskému, jeho střelu ještě hostující brankář Dvořák vyrazil přímo k Vítu Bastlovi a domácí kanonýr nezaváhal - 1:0. Hosté odpověděli ve 20. minutě, když se z 20 metrů opřel do míče hostující Jakub Vodáček a jeho střela s pomocí břevna skončila v síti Fialovi branky - 1:1. Po vyrovnávací brance hosté ucítili šanci na zvýšení skóre a začali hrozit rychlých protiútoků. Ve 28. minutě se po rozehraném rohu nakrátko se dostal ke střele M. Pokorný, ale jeho střelu kryl Fiala. Ve 32. minutě se po pasu Dočkala otočil kolem hostujícího obránce P. Dubský, ale jeho střela skončila těsně vedle. Těsně před koncem poločasu hosté přečíslili domácí obranu a agilní Vodáček se ocitl sám před domácím Fialou, ale ten mu na poslední chvíli míč sebral.

Žirovničtí zápas urvali a dotáhli se na Světlou

Ve druhém poločase obě mužstva spoléhali na zajištěnou obranu a podnikali především rychlé protiútoky. V 61. minutě utekl domácímu T. Binkovi hostující T. Hřebecký a jeho křížnou střelu reflexivně vyrazil Fiala na roh. Hosté se dočkali v 72. minutě, když zahrál po souboji v domácím pokutovém území rukou Zdeněk Ryšavý a z následného pokutového kopu upravil na 1:2 opět Jakub Vodáček. Domácí vrhli všechny síly za vyrovnáním, ale hostující celek si cenné vítězství již nenechal vzít a minimálně na pár hodin se bodově dotáhl na Světlou.



Ohlasy k zápasu


SK Huhtamaki Okříšky
Gustav Cabúk, trenér Okříšek: Tentokrát jsme nepodali tak dobrý výkon jako v minulých zápasech. Chyběla nám dynamika v hře a celkové nasazení. Možná to bylo i kombinovanou sestavou, nicméně soupeř nás překvapil svým kvalitním výkonem, podpořený velkou chutí vyhrát. Naše prohra je podle mne zasloužená..

FC Slavoj Žirovnice
Leoš Mitas, trenér Žirovnice: Hráli jsme ještě o naději, a tak podle toho vypadala naše bojovnost a nasazení. Podali jsme myslím dobrý výkon, i přes problémy se sestavou, a po zásluze si odvezli tři body. Věříme, že budou padat tři týmy a chceme se o záchranu ještě poprat!



Sestavy


SK Huhtamaki Okříšky
L. Fiala [-] - J. Brabenec [-] , T. Binka [-] , T. Dočkal [-] , J. Jůza [-] (84. P. Molák [-] ) , Z. Ryšavý [-] - R. Ryšavý [-] (72. F. Rampír [-] ) , P. Dubský [-] , O. Široký [-] - M. Zeman [-] , V. Bastl [-]

FC Slavoj Žirovnice
M. Dvořák [-] - T. Knotek [-] , J. Svoboda [-] (81. M. Kořínek [-] ) , P. Houška [-] , V. Hadrava [-] , J. Houška [-] (64. V. Cajz [-] ) , T. Houška [-] , T. Hřebecký [-] , J. Vodáček [-] , V. Staněk [-] , M. Pokorný [-] (54. F. Vilímek [-] )

ŽK: 44. J. Vodáček , 81. J. Svoboda .
Místo: Okříšky. Počet diváků: 150. Rozhodčí: TOMÁŠEK Oldřich - STEHLÍK Michal, POLÁK Michael.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.