2:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 16:30

25.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žirovnice vyhrála a dala tak Světlé nůž na krk


Branky


0

Žirovnice se užuž pomalu loučila s účastí v KP Vysočiny, ale v posledních kolech nejprve zažehla jiskřičku a posléze rozdmýchala plamen naděje. Na rozdíl od Světlé zvládla duel s Přibyslaví, pak vytěžila body i v Okříškách a kdyby doma porazila brodský Slovan, tak mohla být v podstatě zachráněná. I tak stihla bodově dohnat a následně přeskočit Světlou ,se kterou se pere o záchranu. Před dnešním duelem s Jemnickem, které již hraje zcela bez motivace, tak měla náskok jednoho bodu. V případě výhry by pak na světelské skláře, kteří hrají až v neděli dopoledne, vytvořili značný tlak, neboť Světlá by pak musela bezpodmínečně bodovat na hřišti Velké Bíteše, která naopak chce v tomto duelu pečetit vítězství v soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slavoj se kýžené branky v první části nedočkal

Od prvních vteřin dávali domácí jasně najevo, že hrají o moc. Žirovnice byla aktivnějším týmem a její hráči měli větší nasazení než soupeř, který již o tolik nehraje. Paradoxně se však do úvodní šance dostalo Jemnicko, když hned v 1. minutě pálil nebezpečně S. Křivánek a jeho ránu pod břevno vytáhl brankář M. Dvořák jen s námahou. Žirovnice odpověděla šancí v 6. minutě, po přihrávce V. Staňka zahrozil T. Houška.  Přihrávající Staněk se sám dostal do slibné šance v 17. minutě, avšak pálil pouze do brankáře V. Kopečka. Brankou neskončil ani pokus T. Hřebeckého, jenž po půl hodině hry zakončil těsně vedle. O poslední větší vzruch první půle se postaral ranou hostující Z. Nikrmajer. Úvodní poločas tedy branku nepřinesl.

Žirovnice orámovala poločas dvěma góly a zápas vyhrála

Za to druhé dějství odstartovalo hned míčem v síti. Ve 46. minutě pronikl Tomáš Houška až před branku Jemnicka a prostřelil Kopečka – 1:0. Domácí povedený vstup povzbudil a povzbudil je k další aktivitě. Po několika slibných pokusech přišla velká příležitost v 69. minutě. P. Tesař se ocitl v gólové pozici, ale zaskvěl se brankář Kopeček. Následovalo tisíckrát zažité pravidlo nedáš-dostaneš. V rychlém kontru vyrazil dopředu Luboš Morkus a v 73. minutě zchladil domácí euforii  - 1:1. Žirovnice však prahla po vítězství a nakonec se ho dočkala. Nejprve spálili dvě sóla, to když šli tváří v tvář na Kopečka nejprve F. Vilímek v 75. minutě, a pak v 83. minutě i M. Pokorný, po jehož střele domácí příznivci užuž slavili. Dočkali se o minutu později. Po rohu propadl balón až k Filipu Vilímkovi, ten si věděl rady a zajistil tak domácím vysněné vítězství – 2:1.



Ohlasy k zápasu


FC Slavoj Žirovnice
Ladislav Buňata, zapisovatel Žirovnice: Byli jsme bojovnějším a srdnatějším týmem, na kterém bylo vidět, že na rozdíl od soupeře ještě hraje o hodně. V první části jsme měli šance, ale na vedoucí branku jsme si museli počkat do druhé části. Pak jsme sice inkasovali, ale silou vůle vydolovali potřebné tři body.

1. FC JEMNICKO
Pavel Klejdus, trenér Jemnicka: Přijeli jsme do Žirovnice uspět. Zápas však rozhodla naše nemohoucnost v zakončení. Nedokázali jsme využít naše šance, napak jsme svojí chybou nabídli Žirovnici vítězství, čehož využila.



Sestavy


FC Slavoj Žirovnice
M. Dvořák [-] - V. Staněk [-] (83. V. Cajz [-] ) , M. Secký [-] , F. Vilímek [-] (90. M. Kořínek [-] ) , J. Svoboda [-] , T. Knotek [-] , V. Hadrava [-] , T. Houška [-] , T. Hřebecký [-] (80. M. Pokorný [-] ) , J. Vodáček [-] , P. Houška [-]

1. FC JEMNICKO
V. Kopeček [-] - Z. Nikrmajer [-] , Z. Koutný [-] , M. Máca [-] , K. Tesař [-] (55. J. Svoboda [-] ) , F. Kříž [-] - S. Křivánek [-] , P. Tesař [-] (86. Z. Kincl [-] ) , M. Axman [-] (55. D. Smetana [-] ) - L. Morkus [-] - M. Hošek [-]

ŽK: 81. M. Secký - 90. L. Morkus .
Místo: Žirovnice. Počet diváků: 150. Rozhodčí: NÁPRAVNÍK Jan - FRIDRICHOVSKÝ Miroslav, HÁJEK Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.