Za domácí Čáslavice nastoupil i 47-letý asistent trenéra Antonín Plichta a pomohl k cenné remíze 2-2 s Třebíčí


Branky


18. R. Durajka , 74. R. Durajka (p.) - 11. P. Novák , 81. P. Novák
0

Do tohoto utkání vstupovali Ćáslavice s vědomím, že musí uhrát každý bod. Domacím se postavil celek ze silné 4ky soutěže a to HFK Třebíč B. Ta je pořád ve hře o postupové místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosty vyrovnávající branka zaskočila

Utkání třebíčtí začali lépe kombinačně a měli herní převahu. Domácí se představili v obranném bloku, na hrotu útoku působil Barák, který se častou pohyboval za hranicí ofsajdu. První branku vstřelil mladší dorostenec Novák, v 11. minutě. Toho přihrávkou našel Lorenc. Po průniku nedal Petrilákovi , v domácí brance, šanci. Po gólu volala šance Kováře, ve 13. minutě, který slaboučce vystřelil z 10 -ti metrů. Zvýšit skóre mohl i maldý Holý. Ten se dostal z pravé strany sám před Petriláka, v 15. minutě, ale nesmyslně přestřelil branku z 5 - ti metrů.  Domácí srovnali Durajkou, který "nachytal" brankáře Hagaru z trestného kopu, v 18 .minutě. Po vyrovnání hostům vázla kombinace. Zbytečně znervózněli a přechod do útoku byl pomalý a kostrbatý. Domácí se stíhali včas zformovat a svojí zkušeností akce hostů likvidovali v zárodku.

Mladíček Pavel Novák upravuje na konečných 2:2

Po změně stran byli domácí aktivnější. Dostávali se na dostřel Hagarovi branky a vytvářeli si šance. Zejména Durajka a Čermák dokazovali, že hráli i daleko vyšší soutěž.   Přihrávkami zásobovali Baráka , ten se však často ocital v ofsajdové pasti, nebo svoje šance nezužitkoval. Skóre mohl navýšit třebíčský Karásek, jeho tvrdá střela jen těsně minula branku v 69. minutě. Branku dali domácí v 74. minutě z pokutového kopu. Barák si narazil s Durajkou, ten využil svoji zkušenost, kdy po souboji upadl v pokutovém území a rozhodčí ukázal na značku pokutového kopu. Mladý brankář Hagara směr střely Durajky vystihl, ale rozhodla razance. 1 : 2 ! Domácí se uchýlili k bránění výsledku. Vyrovnat mohl v 79. minutě Kovář, po průniku střídajícího Uličného, ale jeho střelu zblokoval obránce Zikmund. V 81. minutě , zahrával Pecka trestný kop z pravé strany, ideálně posadil míč na hlavu sedmnáctiletého Nováka, který srovnal hlavou na 2 : 2 ! Do konce utkání bylo po jedné šanci na obou stranách , ale branka již nepadla.

 



Ohlasy k zápasu


FK Čáslavice-Sádek
Petr Kylíšek, trenér: Ještě před zápasem jsem měl k dispozici 7 hráčů, ale naštěstí hráči dorazili na poslední chvíli. Nastoupit musel i 47-letý asistent trenéra. Následnou remízu beru všemi deseti.

HFK Třebíč B
Pavel Němec, trenér: Domácí měli problémy se sestavou. Musím smeknout před výkonem soupeře. Tonda Plichta se mnou studoval střední školu. Ve svých 48 - ti letech předvedl výtečný výkon. Soupeř hrál z obranného bloku. Vše nám trvalo dlouho. Kombinace, přihrávky, pohyb. Jako kdybychom chtěli uspávat hady ! Věděli jsme , že Roman Durajka s Pavlem Čermákem jsou výteční hráči, zhustili jsme střed hřiště. Domácí bojovali, hráli takticky a remízu si zasloužili. Ve druhém poločase byli aktivnější. Není omluvou, že jsme dali do základní sestavy utkání 5 dorostenců, z toho 3 ještě z mladšího dorostu a další byli na střídání. Nezvýšili jsme skóre a inkasovali ze standartních situací. Ty umí Roman Durajka výtečně. Velmi dobře zahrál mladší dorostenec Novák, který dal dvě branky.



Místo: Čáslavice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: DOSKOČIL Pavel - MASOPUST Václav, BURZA Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.